Jump to content
Forum Roportal
Miss Bitch

Ce fel de caracter aveti si ce anume v-ar dobori la pamant?

Recommended Posts

sunt un caracter puternic si sincer nu sunt multe lucruri care m ar putea dobora, dar clar uneori ma pot dobora insuccesele, dak exista, dar pt putin timp oricum, c sa zic, pasarea phoenix :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

sunt emotiva si f slaba uneori dar am momente si nu putine in care cu toate ca sufletelul e cat un purice in mine sunt la fel de tare ca hercule :D si chiar si cei mai buni prietenei ai mei nu ma mai stiu de persoana slaba...uneri sensibila....dar depinde mult de starea de spirit

Share this post


Link to post
Share on other sites

sunt o tipa puternica...toata lumea mi`o spune...dar in interiorul meu stiu k asa este....trec peste orice lucru imi sta in cale,imi propun un lucru si trec peste tot aproape pentru a`l putea implini....sunt ambitioasa si perseverenta...dar am uneori caderi ....ma simt slaba si neputincioasa....si un om puternic ca mine plange uneori de la un fleac!slabiciune,ca orice om..asta e!

m`ar dobori ca oamenii pe care ii iubesc cel mai mult pe lumea asta sa ma minta cu nerusinare si seninatate...dar nu i`as ierta niciodata,pentru nimik in lume!sunt transanta!

Share this post


Link to post
Share on other sites

parerea mea ca fiecare are momente in care se simte slab sau puternic :D si cel mai ideal ar fi dak ar fi o balanta intre cele 2 :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
parerea mea ca fiecare are momente in care se simte slab sau puternic :Pe si cel mai ideal ar fi daca ar fi o balanta intre cele 2 :doh:

Da, ar fii ideal sa fie o balanta intre cele 2 parti, dar din pacate nu este asa! Sunt unii oameni carora le este frica sa isi spuna opinia, sa comenteze o decizie sau sa adauge ceva. :sorry:

Pe de alta parte, sunt cei care intotdeauna au ultimul cuvant, intotdeauna au ceva de adaugat, iar atunci cand nu le convine o decizie se lupta din rasputeri sa-si exprime nemultumirile. :De Asa cum sunt si eu. :De :De

Ideea este ca cei slabi de caracter sunt subjugati de cei mai puternici.. :tease:

Share this post


Link to post
Share on other sites

poti fi puternic si sa lupti cu oricine...in afara de propria-ti persoana :sorry: si uneori viatza te pune la pamant numai ca sate ajute sa te ridici din nou :tease:

Share this post


Link to post
Share on other sites
parerea mea ca fiecare are momente in care se simte slab sau puternic :Pe si cel mai ideal ar fi daca ar fi o balanta intre cele 2 :tease:
asa este,iar eu le echilibrez perfect...ca doar sunt zodia balantei! :sorry:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×