Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
BunicaBateBurta

"strainul chipes" ma face confuza

Rate this topic

Recommended Posts

hello :* Deci... fara deci 8) acum vreo 4 ani am cunoscut un baiat la cea mai buna prietena a mea acasa... am vorbit, parea sa ne intelegem bine si seara, dupa ce el a plecat, am intrebat-o pe prietena mea despre el.. shi mi-a spus multe ca ea stie.. familia lui e prieten de familie cu ea... cu familia ei :vampire: el e in aceeasi scoala cu mine, si a doua zi ne-am intalnit dar nu m-a salutat.. iar eu n-as si in stare sa o fac :jester: .. dar in schimb.. s-a uitat ciudat la mine... se holba (scz) sa zic asa la mine.. nu zambea... se uita serios :jester: Si il vad foarte des... chiar era sa ma izbesc de el de cateva ori :-j si de fiecare data se uita asa la mine.... prietena mea a vorbit cu el pe mess shi i-a zis ca il plac shi l-a intrebat daca ma place si el (bn, nu asa direct) si a zis ca (citez) - EUUUUUUUUU???? dar.... e prea mica (a gasit si el o scuza :o: )... si i-a explicat ca sunt cu un an mai mica... sau cateva luni, in fine mai mica.... shi apoi a facut un "aaaa" lung :jester: "deeeci?" si el a spus ca tre sa plece :| si a intrat mai tarziu si ea l-a intrebat dinnou si el a zis ca tre sa plece :jester: iar ea a intrebat dak vrea sa vb cu mine si a zis ca nuuuuuuuuuuuuuuuu.... (nu stiu ce a apucat-o de l-a intrebat) si a iesit... deci, asta e.. si de atunci, cand prietena mea intra pe mess, el iese.. l-am speriat!? P.S: dar asta nu l-a impiedicat sa se holbeze in continuare la mine ;) .. voi ce credeti?... se teme de mine? :jester:

Share this post


Link to post
Share on other sites
si de atunci, cand prietena mea intra pe mess, el iese..

Si... povestea asta dureaza de 4 ani? :jester: De 4 ani se holbeaza la tine prin scoala?

Share this post


Link to post
Share on other sites
prietena mea a vorbit cu el pe mess shi i-a zis ca il plac shi l-a intrebat

si i-a explicat ca sunt cu un an mai mica...

"deeeci?"

si a intrat mai tarziu si ea l-a intrebat dinnou

iar ea a intrebat dak vrea sa vb cu mine

Dupa ce prietena ta il... hartuieste te mai miri ca se holbeaza la tine? Ma rog, am dubii in ce priveste holbatul asta.

Nu cred ca se teme de tine (ce motiv ar avea?), dar, pur si simplu, nu te place; Oricat de timid ar fi, in patru ani ar fi incercat sa se apropie de tine...

 

De ce "strainul"?

Share this post


Link to post
Share on other sites
shi apoi a facut un "aaaa" lung :jester: "deeeci?" si el a spus ca tre sa plece :| si a intrat mai tarziu si ea l-a intrebat dinnou si el a zis ca tre sa plece :jester: iar ea a intrebat dak vrea sa vb cu mine si a zis ca nuuuuuuuuuuuuuuuu.... (nu stiu ce a apucat-o de l-a intrebat) si a iesit... deci, asta e.. si de atunci, cand prietena mea intra pe mess, el iese.. l-am speriat!? P.S: dar asta nu l-a impiedicat sa se holbeze in continuare la mine :jester: .. voi ce credeti?... se teme de mine? :jester:

 

Ma, grijă mare la prietenele care vor s-o facă pe-a peţitoarele. De unde ştii c-a fost sinceră c

Share this post


Link to post
Share on other sites
l-am speriat!? P.S: dar asta nu l-a impiedicat sa se holbeze in continuare la mine :jester: .. voi ce credeti?... se teme de mine? :jester:

Daca se holbeaza asa :jester: nu se teme.

Daca se holbeaza asa :jester: inca nu se teme.

Daca se holbeaza asa :jester: creca se teme.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu te place. Nu stie cum sa te refuze, sa nu te faca sa te simti prost. Daca se holbeaza la tine in continuare, nu inseamna ca ...te place si de-aia o face.

Share this post


Link to post
Share on other sites

paream sa ne intelegem asa de bine, sa fim de acord in orice chestie unul cu altul... stateam asa de aproape de el... iar acum ataaat de departe....... si avea un zambet atat de... frumos :jester:... atat de... special....... si cand ramaneam singuri, cand prietena mea a plecat putin... stateam pur si simplu uitandu-ne unu la altu... zambind.. apoi am lasat capul in pamant.. nu pot uita!! trebuia sa ma uit la el in continuare... nu stiam ca e o ocazie unica sa il privesc... zambind... :jester: nu e corect... nimic! poate daca il salutam eu, ma saluta si el dar acum e prea tarziu....... nu ii pasa de mine si nu ii place de mine.... cat de putin, asa.... dupa cum mi-ati zis si ati avut dreptate... trebuia sa faca ceva in acesti ani... asa ca raspunsul e clar: nu ma place... nu? :jester:

 

de ce nu te duci la el sa il intrebi de ce se holbeaza la tine ?

pentru ca, dupa tot ce s-a intamplat.. dupa acea.. umilinta... nu as fi in stare sa il mai privesc in ochi. dapoi sa ii vorbesc!!!.. as lesina pe loc

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×