Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Dimineata

Ingerul ia sufletul unui om

Rate this topic

Recommended Posts

http://www.youtube.com/watch?v=AyBDs8JpEa8...re=channel_page

 

Fa tot posibilul sa nu te prinda clipa asta in betii, fumator, nespovedit sau in in yoga, budism, reiki, magie, spiritism, ghicit in cafea, ghicit in palma si altele.

Alcoolul in moderatie cred ca e OK caci IIsus a facut vin la nunta.

Roaga-te asa: Doamne mantuieste-ma si da Doamne sfarsit crestinesc vietii mele.

 

E bine sa te spovedesti ca sa ti se ierte pacatele si aici ma refer in special la avorturi ce se iarta prin spovedire. Oricat de pacatos, pacatoasa ai fi nu dispera ca de aia exista spovedirea ca sa ai pacatele iertate inclusiv avortul. Nu lua pilule anticonceptionale, nu-ti pune sterilet si alte lucruri si daca ai facut spovedeste-te sa-ti fie iertate si faptele astea.

Daca traiesti in lume stai langa un preot sa te invete despre mantuire.

Oricum cel putin odata in viata du-te la duhovnici inaintati spiritual ca parintele Arsenie Boca care iti putea spune daca drumul tau duce spre rai si ce trebuie facut ca sa mergi spre rai, unde gresesti. Poti sa faci multe eforturi si sa te invarti si in cerc sau cineva inaintat in credinta te poate pune pe drumul drept ce duce la Rai. Cand ajungi la omul inaintat duhovniceste intreaba ce trebuie sa faci sa mergi in rai. Inainte roagat-te lui Dumnezeu sa puna in gura duhovnicului ce iti trebuie. Un astfel de duhovnic trebuie sa iti vada gandurile cand te duci la el.

Cineva care mergea la 40 de zile la Bucegi la Parintele Gherontie , se ajunge pe jos de la gara si toata lumnea de acolo stie unde e Manastirea Caraiman, spune ca ii merge extraordinar de bine. Acolo poti lua apa sfintita si poti pune pomelnice. Desi normal ele ar putea fi citite o zi, am inteles ca Parintele le citeste in jur de 60 de zile.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ingerii nu au cum sa ia suflarea unui om...

Pentru a intelege ce inseamna suflet trebuie citita Biblia care spune clar...

Suflet viu = suflare de viata de la Dumnezeu + trup fizic

 

Biblia spune despre starea omului in moarte ca acesta inceteaza sa mai existe... Omul in moare este la asemenea unui somn (vezi ce a spus Isus despre starea lui Lazar...)

 

Exista foarte multe versete in aceasta privinta dar sunt ignorate pentru a face loc cultului mortilor care a fost adoptat de crestini in primele secole...

 

Dumnezeu iarta pacatele si Lui trebuie sa le marturisim...

 

"Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine" spunea Isus celor din jurul Sau si asa si terbuie sa facem... nu sa batem kilometrii pentru a ne duce la nu stiu ce preot ca sa ne ierte... Iertarea de la Sursa este cea autentica...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dar cine ia sufletul unui pacatos/ ateu / liber-cugetator , dracu' ? Cine gestioneaza existenta sufletului acestuia pina la Judecata de Apoi?

Edited by VEMANS

Share this post


Link to post
Share on other sites

Raiul si Iadul nu sunt asa cum, poate, ne imaginam noi.. cum am fost invatati de mici. (raiul cu ingerasi pe nori, iadul cu smoala incinsa)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Raiul si Iadul nu sunt asa cum, poate, ne imaginam noi.. cum am fost invatati de mici. (raiul cu ingerasi pe nori, iadul cu smoala incinsa)

 

Poate nici nu sunt.......

Share this post


Link to post
Share on other sites
Dumnezeu sa va binecuvanteze cu ceea ce Dumnezeu stie ca va trebuie.

 

Sa nu stie ktulu ca IIsus a vorbit cu Moise si cu Ilie in ziua transfigurarii?

Miracole ortodoxe:

http://www.youtube.com/user/IoanRomania09

Am spus ca Moise e mort si Ilie la fel? Unde ai citit ca am scris eu asa ceva? Biblia este foarte clara in ceea ce priveste starea omului in moarte am spus...

Moise si Ilie sunt 2 simboluri clare: mantuitii care nu vor gusta moartea (Ilie) si cei care au gustat moartea (Moise)...

Moise si Ilie sunt in cer... si asta spune si Biblia... Deci care e problema?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×