Obsoletus 219 Report post Posted June 21, 2009 Anu asta vreau neaparat sa merg in Vama Veche.... Cu cortu :) Deci ... va rog pe cei care ati mai fost rcent... sau care mergeti.. Ziceti : Cum e ? Campusu ? Am unde parca mashina ...etc etc :P :cry: Share this post Link to post Share on other sites
Admins 0 Report post Posted June 21, 2009 Anu asta vreau neaparat sa merg in Vama Veche.... Cu cortu :) Deci ... va rog pe cei care ati mai fost rcent... sau care mergeti.. Ziceti : Cum e ? Campusu ? Am unde parca mashina ...etc etc :P :cry: E naspa,e nasol,e de kt..eu nu te sfatuiesc sa te duci.... :good: Share this post Link to post Share on other sites
Obsoletus 219 Report post Posted June 21, 2009 E naspa,e nasol,e de kt..eu nu te sfatuiesc sa te duci.... :P De ce ? Ce s-o intamplat ? Share this post Link to post Share on other sites
Admins 0 Report post Posted June 22, 2009 (edited) De ce ? Ce s-o intamplat ? Au fost niste prt deai mei acuma vreo 2 ani si mi-au povestit ca a nasol "e plin de rockeri turbati,e numai mizerie nu prea poti sa te odihnesti 5min ca toti pe acolo fac galagie,cand se imbata fac ca toti sfinti...noapte si-o trag aia prin corturi ca soareci...deci e nasol,dar poate intre timp sau mai schimbat lucrurile.. :P :cry: :) Edited June 22, 2009 by Admins Share this post Link to post Share on other sites
fitzroy 31 Report post Posted June 22, 2009 Au fost niste prt deai mei acuma vreo 2 ani si mi-au povestit ca a nasol "e plin de rockeri turbati,e numai mizerie nu prea poti sa te odihnesti 5min ca toti pe acolo fac galagie,cand se imbata fac ca toti sfinti...noapte si-o trag aia prin corturi ca soareci...deci e nasol,dar poate intre timp sau mai schimbat lucrurile.. :P :cry: :) Si au facut efortul de a ajunge pana acolo ca sa constate asta? Geez... puteau sa intrebe in cel mai apropiat birt studentesc :good: Share this post Link to post Share on other sites
Obsoletus 219 Report post Posted June 22, 2009 (edited) Au fost niste prt deai mei acuma vreo 2 ani si mi-au povestit ca a nasol "e plin de rockeri turbati,e numai mizerie nu prea poti sa te odihnesti 5min ca toti pe acolo fac galagie,cand se imbata fac ca toti sfinti...noapte si-o trag aia prin corturi ca soareci...deci e nasol,dar poate intre timp sau mai schimbat lucrurile.. :cry: :) :good: PFoai ... PERFECT.... io nu ma duc la mare sa ma odihnesc, am 20 de ani ! Pe un coleg de liceu l-o initiat una in tainele cortului acu 2 ani :P Edited June 22, 2009 by Resigned Share this post Link to post Share on other sites
Admins 0 Report post Posted June 22, 2009 PFoai ... PERFECT.... io nu ma duc la mare sa ma odihnesc, am 20 de ani ! Pe un coleg de liceu l-o initiat una in tainele cortului acu 2 ani :cry: SUCCES :P Share this post Link to post Share on other sites
-olivia- 2,392 Report post Posted June 22, 2009 Anu asta vreau neaparat sa merg in Vama Veche.... Cu cortu :) Deci ... va rog pe cei care ati mai fost rcent... sau care mergeti.. Ziceti : Cum e ? Campusu ? Am unde parca mashina ...etc etc :think: :crazy: ai unde parca ai unde pune cortu` ai ce manca si ce bea ai unde face si dus daca vrei ... ai si ... altele ... din plin deci mergi cu d-zeu inainte si povesteste-ne cum a fost Share this post Link to post Share on other sites
Two 1,994 Report post Posted June 22, 2009 Cica-i mai misto la Vadu. :think: Share this post Link to post Share on other sites
-olivia- 2,392 Report post Posted June 22, 2009 Cica-i mai misto la Vadu. :crazy: o fi n-am fost cu toate ca nu stiu ce poate fi mai misto ca din cate stiu e cam pustiu p`acolo adica chiar salbaticie :think: Share this post Link to post Share on other sites