Sari la conținut
Forum Roportal
RainbowRose

Magie, superputeri, sau imaginatie prea bogata?

Postări Recomandate

chiar vreau sa ma credeti, ca stiu pe cineva care poate controla vantul :o::eek: :doh: : il opreste, il intetescte,il face sa bata mai incet, si chiar controleaza directia lui. credeti-ma nu sunt nici nebuna, nici aiurita, nici sarita de pe fix! chiar asa este!odata, a miscat o frunza rupta pusa pe o masa in directia in care a vrut cu ajutorul vantului! si chiar nu blufez! si sunt perfect sanatoasa minal! rog seriozitate!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu te cred.Si eu pot...dar nu chiar asa bine cum descrii tu...si nu doar vantul...se poate porni ploaia,sau opri...as putea sa explic si cum fac eu,dar e nevoie de unele capacitati care trebuie antrenate,ca sa reusesti...oricum,reusitele mele sunt inconsecvente -uneori f bine,alteori ba.Cand un amic foarte sceptic mi-a cerut sa ii demonstrez -cu aerul ca asa ceva e IMPOSIBIL- ei bine,se pare ca a fost mult mai convins decat mine ca nu voi putea sa fac nimic...pentru ca,chiar n-am putut...

In alte situatii,dimpotriva,fac sa bata imediat vantul sau sa se opreasca -chiar daca e furtuna -in privinta directiei,nu stiu cum se controleaza...

Un hint,e ca e vorba de controlul unor energii -pe care mai intai trebuie sa fi capabil sa le percepi -ca sa-ti pui problema sa le influentezi/controlezi in vreun fel.Eu le simt ca pe niste emotii...de exemplu,vantul care sufla cu putere,il simt ca pe libertate/neingradire,iar oprirea vanturilor,ca pe starea de calm profund,fara ganduri.

 

Suna impresionant...dar,in realitate nu iti ajuta la nimic...ba poti sa faci tot felul de prostii,pentru care sa platesti candva...poate ca trebuie sa ploua...sau nu.Stim noi cumva? -poate ca starnind o furtuna aici,dai nastere unui uragan in caraibe...sau unei secete in Africa...nu stii.Se mai intampla sa schimb vremea involuntar,uneori...sunt prea fericit -asa ca ploaia se opreste si iese soarele...sau trist,si ploua toata ziua...

Citisem ca un cetatean,a acceptat provocarea primarului unui oras african(parca era vorba despre cairo)care oferise o suma imensa ca recompensa pentru oricine va gasi solutia sa umple un baraj imens...individul,a sustinut ca prin puterile sale magice,va face sa ploua mai multe zile in sir...si intr-adevar,asa a fost;mai multe zile,a plouat fara incetare,pana cand barajul a fost umplut.Doar ca primarul viclean,a spus ca nu poate sa-i ofere recompensa,pentru ca nu poate dovedii ca el e cel care a adus ploaia prelungita...

Editat de Arcangelo

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu te cred pe cuvant! :o: Chiar se poate face treaba asta, iti spun din propria experieta si din experienta unor cunoscuti de-ai mei. Dar, cum spune ironic si Arcangelo, trebuie sa fii in acord cu Legile Divine, pentru ca doar Dumnezeu stie daca este bine sa ploua sau nu, daca este necesar sa bata vantul sau nu etc. Daca incalci aceste legi pentru ca tu te incapatanezi ca vrei ploaie exact acum (dau si eu un exemplu) si intr-adevar reusesti sa aduci ploaia, vei plati - legea cauzei si a efectului (sau legea karmei), foarte simplu!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

eu nu invoc elementalii il rog pe dumnezeu sa trimita ploaia pe camp la tarani sa le ude pamantul ingeneral asa se intampla . mai stiu pe cineva care vroia sa faca poze ca ningea si eu am vrut sa se opreasca ninsoarea :o:

Editat de vali_

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Se poate in acord cu legea divina, cu ajutorul Elementalilor.

te rog tare frumos, vrei sa dezvoltu putin?

incerc sa inteleg o carte in care apare ceva asemanator si nu reusesc, pentru ca efectiv nu stiu la ce se refera autorul.

sau daca stii, da-mi un link, ceva.

te rog mult.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Lol si iar Lol zic si eu :lol: Am vrut sa ma abtin sa nu scriu dar nu am putut. Si eu credeam ca sunt SaylorMoon cand eram mica si ca am puteri paranormale, dar perioada aia nu a depasit varsta de 8 ani :doh: Deh poate unii se maturizeaza mai greu :o: Pai vad ca deja v-ati strans o gasca de "psihici" care controleaza fortele naturii, ce ar fi daca ati pune voi baieti mana si ati aduce ploaia prin africa pe acolo ca am auzit ca e mare nevoie :cry:

 

Deceneus mama, tu vad ca vorbesti de legi universale si mintea lui Dumnezeu ca si cum ar fi mintea ta. Sunt sigura ca Dumnezeu asta nu are alta treaba mai buna decat sa analizeze globul pamantesc si sa decida unde sa dea ploaie si unde nu :o:

 

Pai ca sa controlezi vremea ai nevoie totusi de o rezerva de energie uriasa si tehnologie, eu nu zic ca este imposibil, pentru ca pana la urma totul se bazeaza pe interactiunea dintre campurile electro-magnetice, insa imi poate explica si mie unu din "psihici" ce tehnologie foloseste pentru a manipula vremea?? Hai sa auzim ca m-ati facut curioasa, nu fiti scartari si dati si la altii mai mici si mai pampalai din intelepciunea voastra :focus: Amin!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

pi buni! stai sa intreb paparudele care umbla vara prin sate ce tehnologie poate au ceva rachete ascunse http://ro.wikipedia.org/wiki/Paparuda si cand ma duc in america o sa intreb samanii indieni unde stocheaza energia aia uriasa . e mai usor sa fii gica poti nega orice . :o:

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

 

uite ce e! eu nu am zis ca foloseste tehnologie, ai auzit reodata de un camp de energie foarte puternic? si eu am zis ca poate controla vantul, nu vremea si pana la urma mai bine ai iesi de aici, eu am deschis acest topic pt oameni seriosi!!!! si apropo, daca vrei sa gasesti vreun "psihic" du-te la o sedinta de spiritism si lasa-ne pe noi in pace

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
te rog tare frumos, vrei sa dezvoltu putin?

incerc sa inteleg o carte in care apare ceva asemanator si nu reusesc, pentru ca efectiv nu stiu la ce se refera autorul.

sau daca stii, da-mi un link, ceva.

te rog mult.

 

 

"Este greu sa explici existenta si prezenta Spiritelor Naturii unor oameni care ajung sa nege sufletul plantelor si al animalelor pe care le vedem, le atingem si le consumam, pentru care fidelitatea plina de dragoste a unui animal domestic sau prezenta si compania invioratoare a unui arbore sau a unui trandafir nu inseamna nimic mai mult decat perceperea unor forme si culori, pe care le atribuie intamplarii sau legilor genetice mai mult sau mai putin inventate, in timp ce le deposedeaza sistematic de orice atribut metafizic. (...)

 

Sunt Forme de Viata din interiorul Elementelor (pamant, apa, foc, aer, eter). Evident, este foarte dificil sa explicam caracteristicile de baza care ar trebui sa le defineasca, deoarece corpurile lor nu se afla in planul strict fizic in care se manifesta mediul nostru vizual si auditiv, sau mai bine spus, corpurile lor nu se afla in pozitia in care noua ne este usor sa le vedem. Cu toate ca intr-un fel pot exista si in planul fizic, noua ne par inchipuiri ireale ale oamenilor primitivi sau ale copiilor lipsiti de ocupatie.

 

Aceste forme de viata isi au corpurile in Planul Pranic si nu mai jos de acesta. Insa, cum planurile nu sunt strict separate, ci exista o gradatie aproape infinita intre ele, tot asa nici circumstantele Naturii nu sunt intotdeauna aceleasi (cu variatiile pe care le cunoastem: ziua si noaptea, anotimpurile anului, inaltimea, adancimea, mai mica sau mai marea incarcatura electrica statica, diferitele presiuni atmosferice si temperaturile diverse, componentele variabile ale aerului cum sunt concentratiile de Apa, de Ozon etc, tot ce este terestru fiind supus influentelor astrilor si in mod special ale Soarelui si ale Lunii). In anumite ocazii Elementalii cad intr-un grad mai mare de materializare care-i face usor vizibili. Dar chiar si in conditii atat de favorabile, in mod normal nu pot fi observati (

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×