Sari la conținut
Forum Roportal
trigonel

Confuz! Ajutor,va rog.

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

recent intre mine si prietena mea a aparut o problema mica, dar care ma framinta si mi-e frica sa nu ia amploare.

sunt intr-o relatie cu o domnisoara de ceva timp, si in planurile noastre intra viitoarea casatorie... o iubesc mult si sunt increzut in faptul ca vreau sa merg cu ea mai departea si sa incepem a creea ceva impreuna... si tot este bine pina la faza cind eu am facut ordine in calculatorul ei intr-o zi (la rugamintea ei) si am dat intimplator de niste discutii cu un fost boyfriend al ei... n-am obiceiul sa ma amestec in chestiile ei personale dar uite ca ma atras sa citesc cuvintele de genul "mii dor de tine" "imi cumpar curind webcam si ne vedem" (el este peste hotare) ... ei nu ma deranjat nimic din astea atit cit ma deranjat raspunsul ei "nu inca n-am gasit ." la intrebarea lui "ai pe cineva?" ... eu curios am intrebat-o de ce ascunde de el existenta mea n-am primit o explicatie, a zis ca singura nu stie de ce... pt a trece de neplacerea asta i-am zis "uitam tot asta dar eu vreau sa-i zici ca ai un iubit" cu care din cuvintele ei e gata sa se casatoreasca si sa mearga la capatul pamintului... a acceptat asta si a zis ca curind i spune fara nici o problema, dar uite ca n-o face... continua sa discute mai departe cu el, ii povesteste ce a facut, cum se simte... "iata azi am fost la frigarui..." "ieri am fost la concert..." si chestiutze de astea, dar de faza ca ar avea cu cineva o relatie nici un cuvintzel.

 

va rog opinii!

multumesc anticipat.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
va rog opinii!

multumesc anticipat.

 

Scuze pentru vestea proasta, dar ceva e putred. Stiu ca atunci cand iubim pe cineva incercam sa minimalizam orice potential conflict, dar recunoaste, nu ar avea nici un motiv sa-l minta daca n-ar avea nici o intentie ori sa se impace, ori sa flirteze cu el macar. Un om cinstit, cand vede interes din partea fostului, primul lucru pe care il face e sa-i dea de stire ca e cu altcineva, mai ales cand fostul incepe cu faze de genul "mi-e dor de tine". Si dupa ce ai descoperit ca facea asta, ar fi fost de bun simt sa ii spuna imediat, ca sa te scape pe tine de indoieli, pentru ca acum stie ca le ai, si totusi nu se sfieste sa converseze in continuare cu fostul, fara sa ii spuna adevarul. Parearea mea sincera e ca te cam ia drept fraier sau drept backup, in caz ca nu ii merg lucrurile cu el. El e prioritatea, din moment ce risca sa strice treburile cu tine decat sa le strice cu el. Adica i-ai cerut sa lamureasca situatia si ea tot amana; nu exista nici un motiv logic pentru care ar face asta daca nu ar vrea sa se impace cu el. Sper sa ma insel, dar privind lucrurile obiectiv, cam asa pare.

Sa spuna ca in curand ii spune adevarul, si totusi sa nu o faca sau sa astepte un moment prielnic, inseamna ca acest adevar ar afecta relatia pe care o au acum, altfel i-ar spune fara nici o jena.

Editat de WinoStonehead

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

fitzroy are dreptate.

Nu tine la tine, nu are acelasi sentimente ptr tine, nu vrea sa mearga cu relatia mai departe.

Ea doar la acel tip are ganduri.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

ii place in continuare de fostul.... sau..dar asta e cam greu de crezut,, nu vrea sa-l faca sa sufere (?!)

 

de ce nu vorbesti cu ea sa o intrebi de ce nu vrea sa-i zica fostului ca e cu tine? si daca o lalaie...eii bine stie si singura unde e usa

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
... o iubesc mult si sunt increzut in faptul ca vreau sa merg cu ea mai departea si sa incepem a creea ceva impreuna... .

 

 

pai , sfatul meu e sa o iubesti in continuare, dar nu asepta reciprocitate in relatia asta ... nu o vei avea .

Editat de Ravl

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
recent intre mine si prietena mea a aparut o problema mica..... am dat intimplator de niste discutii cu un fost boyfriend al ei... n-am obiceiul sa ma amestec in chestiile ei personale dar uite ca ma atras sa citesc cuvintele de genul "mii dor de tine" "imi cumpar curind webcam si ne vedem" (el este peste hotare) ...

 

 

va rog opinii!

 

 

Poate tu o iubeşti, dar ea nu...... doar se joacă cu tine. Nu are rost să vă căsătoriţi. Dacă acum o preocupă netul mai mult dec

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu are rost sa te minti pe tine insuti!Nu poti sa iubesti pt amandoi!Gandeste-te ca in toate momentele intime ale voastre il vede pe fostul si nu numai(cand e singura si vorbeste cu el sau in vise)!pierzi timp important din viata!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Trigonel..stii ce doare..chiar daca nu constientizezi inca?

Nu atat ca a mintit..nu atat ca a calcat stramb oarecum....cel mai tare doare e ca ai realizat ca iubita ta POATE sa minta in ceea ce va priveste, poate sa flirtreze pe mai departe facand-o constient..si totodata POATE sa puna capul pe perna si sa doarma ca ingerasul...nopti la rand, langa tine.

 

Te intreb eu acum? .. tu vrei sa traiesti in incertitudinea asta?..e un calvar..si mai mult - da, e greu sa o lasi..dar mai greu sa ramai langa cineva in care nu mai ai incredere..pt ca increderea asta e pe undeva esenta iubirii si armoniei nu atat intr-o relatie, cat intr-o viata de om.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×