Sari la conținut
Forum Roportal
serena89

Este posibil sa iubesti din nou aceeasi persoana?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

buna , am si eu o mare problema...am stat cu un baiat timp de un an de zile( ....ne-am inteles foarte bine...nu ne-am certat niciodata ..) el locuia la circa 60 km de mine...deci nu ne vedeam in fiecare zi... iar eu..dupa acest an de zile...i-am marturisit ca numai pot sa stau fara el....ca numai vreau sa stam despartiti cum am simtit-o imediat i-am spus-o fara sa ma gandesc poate si asta a fost greseala mea pt ca el...a ramas un pic masca cand a auzit...iar dupa cateva zile mi-a spus ca el nu simte acelasi lucru si ca ar fi bine sa ne despartim ca sa nu ma faca sa sufar ...si asa am si facut ne-am despartit ..eu am suferit foarte mult , in timp ce el si-a facut alta prietena ..timp de vreo 6 luni dupa care s-au despartit...(nu stiu prea multe despre relatia lor) .Va spun acum...dupa ce au trecut 10 luni de cand ne-am despartit ca eu nu am putut sa-l uit....nu stiu ce sa fac cu el vorbesc mereu...ca prieteni doar ne intelegem foarte bine mi-a marturisit ca nu tine la fosta..deci nu asta e motivul pt care nu ne impacam.....imi spune ca numai tine la mine....Intrebarea mea este...daca este posibil ca doua persoane sa se impace ..s-o ia de la 0...sa ajunga sa se iubeasca din nou....avand in vedere ca...se inteleg foarte bine dar sa zicem ca distanta le-a distrus iubirea ....stiu ca , ca la inceput nu va mai fi pt ca...si eu m-am schimbat mult....dar in bine zic eu ...inca cred ca daca el ar accepta sa mai incercam o data relatia noastra ar fi mult mai buna ca la inceput...pt ca ne-am maturizat amandoi .....dar....nu stiu daca se poate asa ceva va rog sa ma ajutati cu un sfat multumesc anticipat:*

Editat de bridget jones
mircuitoare

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

este posibil......e posibil orice atata timp cat tu crezi......vb cu el si dai de inteles ca ai vrea sa va impacati.......daca tine la tine sau daca vrea si el acelasi lucru ca si tine,va face ceva....:cry:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

:lol: ascultati inima si vorbeste cu el... incearca si apropiete de el... daca mai tine la tine... iti va raspunde cu aceleasi sentimente!!! nu trai cu gand ...."ce ar fi fost daca... " !!! eu am riscat acest lucru si uite ca acum suntem impreuna de 2 ani ... :) nu regret deloc ca am mai incercat odata,,,

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Da,este posibil.Asta inseamna ca tu nu l-ai uitat si ca mai tii la el.Nu e nimic anormal.Vorbeste cu el,incearca sa te apropii de el.Cine stie...poate si el simte la fel.Dar nu fi prea directa,ia-o usor,stii cum se spune,step by step.Si lasa-i si lui timp sa-si clarifice sentimentele...

Succes. :lol:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
buna , am si eu o mare problema...

 

 

in realitate ai mai multe probleme ... in primul rand orgoliu ranit ,iar in al doilea rand neacceptarea ruperii unei relatii .

 

 

parerea mea ... :lol:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
buna , ....

da el ce simte draguta ?

el te vrea ?

eu am inteles ca doar tu vrei ... de posibil e posibil orice daca vreti amandoi

dar din ce-am priceput eu doar tu tragi de asa-zisa relatie

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Este posibil sa iubesti din nou aceeasi persoana, dar asta nu inseamna, neaparat, o relatie armonioasa. Doua persoane pot sa se impace, dar sa o ia de la zero...niciodata; nu te poti debarasa de trecut atat de usor, tot timpul vor exista sentimente refulate, preocupari, situatii deja gandite - cel mai bun exemplu esti chiar tu, care sustii ca il iubesti si acum, dupa zece luni de la despartire.

Mie nu imi plac de nicio culoare impacarile, mai ales dupa perioade lungi de despartire...bine, depinde mult si motivul separarii.

In cazul vostru situatia mi se pare, pe baza celor spuse de tine, destul de clara. Te-a parasit pentru ca nu te (mai) iubea, acum nu te vrea pentru ca nu te iubeste. Il inteleg...ce e aia dragoste inceputa si consumata la distanta!?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Nu , nu este posibil sa iubesti "din nou" aceeasi persoana.

Nu e, dar acum depinde si ce varsta ai, ca de la o anumita varsta presupun ca mai trebuie sa inchizi putin ochii.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ia-ti adio de la el, a fost sincer cu tine, ti-a zis ca nu mai tine la tine, ce mai vrei? Nu te mai agata de sperante desarte, nu faci decat sa-ti prelungesti suferinta aiurea. Trezeste-te si mergi mai departe. Nu e nici prima deziluzie si nici ultima.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×