Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Roxana@ Elena

Multumesc

Rate this topic

Recommended Posts

Am deschis acest topic la psihologie pentru ca consider ca aici e cel mai bun loc pentru el

Ce inseamna multumesc? Cat de mult conteaza un simplu multumesc in viata noastra?

Eu azi am descoperit ca un simplu multumesc te face sa realizezi adevarata ta valoare ca om

Povestea o spun prescurata pentru ca multi dintre voi (cei pasionati de aceasta arie...pshologie)deja stiti o parte din viata mea.

Dupa un an si jumate de psihoterapie am auzit azi la sfarsitul sedintei din gura terapeutului meu MULTUMESC.poate multi va intrebati de ce....e eu atunci am realizat ca am crescut....am invatat sa fiu mai matura.A spus chiar el am fost unul dintre cele mai dificile cazuri ale lui,care i-au dat cea mai mare bataie de cap. A vazut in mine ceea ce alti nu au reusit sa vada...inclusiv parintii mei,si a muncit alaturi de mine,mi-a fost alaturi ma inteles si am reusit impreuna cu el sa evoluez,sa imi schimb gandirea negativista. Eu sincer spun ca simteam ca am avansat si ca s-au schimbat multe la mine,faptul ca vad altfel viata cu alti ochi si o apreciez,insa venind in partea dansului acest multumesc mi-am dat seama de fapt ca am o valoare mai mare decat credeam eu,ca insem ceva si ca contez si pentru cei din jur. faptul ca o singura persoana apreciaza lucru asta ma face sa fiu mai increzatoare in mine sa merg mai departe si sa vreau mai mult si mai mult de la mine,sa nu ma plafonez la stadiul actual stiind ca pot mai mult. Deci sa termin si eu cu MULTUMESC.

Share this post


Link to post
Share on other sites
De ce ai deschis topicul la pisi?

Hmmm poate nu m-am exprimat eu cum trebuie,dar hai sa mai incerc o data. Pentru ca locul lui e aici. Pentru ca a vrut sa scot in evidenta ce poate insemna un simplu multumesc,ce efect are asupra psihicului uman,si faptul ca iti aduce o satisfactie psihica nemaipomenita.Probabil ca e ceva mai mult de spus,ar trebuii spusa povestea de la capat,dar eu consider ca cei care citesc acest topic,deja stiu povstea,caci sunt mereu aceleasi persoane,si inteleg mai bine.Dar daca ai ceva neclaritati in posul ial i sa intrebi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Inseamna mult cuvantul multumesc venind din partea unei persoane la parerea careia tii. Asa iti dai seama ca si persoana respectiva te apreciaza, asa cum si tu ii esti recunoscatoare.

Sa-nteleg ca tratamentul tau s-a terminat cu bine? :) E normal sa-i fii recunoscatoare terapeutului tau...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Da-mi un motiv pentru care sa nu inchid topicul asta.

pai da-mi tu un motiv pentru care vrei sa il inchizi? Eu una ii vad rostul.E un topic pus la psiho....care nu e off-topic si exprima multe.pentru cei ce pot intelege :o:

 

Inseamna mult cuvantul multumesc venind din partea unei persoane la parerea careia tii. Asa iti dai seama ca si persoana respectiva te apreciaza, asa cum si tu ii esti recunoscatoare.

Sa-nteleg ca tratamentul tau s-a terminat cu bine? :doh: E normal sa-i fii recunoscatoare terapeutului tau...

Tratamentul psihiatric..da de mult.....dar terapia va mai continua.inca mai am multe de invatat,de cum sa getionez lucrurile si cum sa fac fata.Dar sunt multumita de mine,si nu as vrea ca acum sa intrrup tot ce merge bine,tebuie sa mai evoluez,sa invat multe lucruri noi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×