kataramas 0 Report post Posted November 1, 2005 Ati citit cartea? As vrea sa stiu care sunt parerile voastre. ;) Share this post Link to post Share on other sites
kataramas 0 Report post Posted November 9, 2005 Chiar nu a citit nimeni cartea? Share this post Link to post Share on other sites
consuela stan 0 Report post Posted June 20, 2006 Ati citit cartea? As vrea sa stiu care sunt parerile voastre. :jester: Nu, cum se poate intra in posesia ei? tinanad cont ca nu se mai gaseste in librarii Share this post Link to post Share on other sites
lav 0 Report post Posted July 1, 2006 eu am citit-o, acum multi ani. ce sa-ti spun? interesanta cartea, dar e clar ca floriana e o oportunista. eu am inteles ca marea ei iubire a fost de fapt virgil magureanu. :doh: dar de atunci au trecut ceva ani, cum am spus, a fost "prin peisaj" si gigi kent(pacat ca nu i-a dedicat si lui o carte :salut: )si poate alta e ierarhia iubirilor. :P Share this post Link to post Share on other sites
yvonne_ni2006 1 Report post Posted July 1, 2006 Nu, cum se poate intra in posesia ei?tinanad cont ca nu se mai gaseste in librarii ai incercat sa o cauti pe internet?sunt si biblioteci online..poate o gasesti :salut: Share this post Link to post Share on other sites
kataramas 0 Report post Posted July 14, 2006 Cartea cred ca se gaseste la orice biblioteca judeteana. Numai daca bibliotecara vrea sa ti-o imprumute!!! Share this post Link to post Share on other sites
miryam 0 Report post Posted August 12, 2006 Eu nu am citit-o,dar avand in vedere talentul Florianei Jucan cred ca e misto..Are talent tipa,nu gluma! Share this post Link to post Share on other sites
miryam 0 Report post Posted November 27, 2006 Apropo: si o cheama Jucan,nu Juncan! :tease::crazy: Share this post Link to post Share on other sites
alin_aryn 0 Report post Posted January 15, 2008 cartea.....de exceptie... o poveste cutremuratoatre si daca cineva o are sau stie unde-o pot gasi..... O VREAU imi lipseste cartea asta povestea..... iubirea..... doar cine n-a iubit nu stie cum e cartea asta.... Share this post Link to post Share on other sites
leoaica27 0 Report post Posted May 22, 2008 Si eu am citit cartea si e super.de gasit in librarii nu se gaseste,eu am cautat-o anul trecut pentru a o face cadou unei colege si n-am gasit-o niciunde, nici pe internet nici in librarii. Dar pentru Floriana Jucan toata stima! Pentru ca vroiam cu oricepret sa-i facem acea bucuriei colegei i-am scris un mail chiar Florianei si de la ea am primit cartea si mai mult,stiind ca este pt ziua de nastere a colegei i-a trimis flori! Am ramas toti socati( cea mai socata a fost chiar sarbatorita careia ii vena greu sa creada ca este adevarat si credea ca este o farsa ) Share this post Link to post Share on other sites