Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
AzulaFirePrincess

Schimbarea frecventei pentru o alta stare de constiinta

Recommended Posts

am scris deja cum am vazut eu aceasta 'trecere'. era poate ca un flux tubular violet stralucitor care se vedea cum se misca.. adica din trup pana sus la tavab era un schimb constant de energie. eu in ignoranta mea ma rugam in acel moment ca omul sa se vindece fizic :cheer: si vazand fenomenul eram atat de incantata ca va fi vindecat :doh: da, desigur, este vindecat, dar nu aici ;) cele 2 entitati - asa retin ca erau 2 - stateau langa el si faceau ceva cu 'mainile', doar un contur care sa iti sugereze ideea de mana, fara degete. nu pot decat sa le compar cu ceva gen energie-fulger, asa de un alb extrem de stralucitor, orbitor. nu imi este inca usor sa scriu despre asta dar ma mai eliberez si constientizez ca asta ma asteapta si pe mine candva :D cu putin inainte ca aceasta persoana sa moara, am visat ca: erau niste oameni asezati pe multe banci unite catre un cimitir. venisera sa ii vindec. purtam la gat cred un mare amtetist care nu stiu in ce sens ma ajuta. omul care a murit era in vis ca un fel de gardian al meu si tinea acolo ordinea sa nu sara aia pe mine, sa isi astepte fiecare randul... inainte vroiam sa merg chiar in cimitir, pentru ca el mergea in acea directie. vazusem un tanar care se plimba printre morminte. eram foarte curioasa ce se intampla acolo, dar gardianul a zis ca nu e de mine acolo. apoi acei oameni.. n am inteles ce vroiau de la mine, dar erau toti disperati sa ma cunoasca.. sa ii ajut. stiam ce probleme au si ii puteam vindeca. ma priveau ca pe un inger ceva.. de genul. poate al mortii :butcher: in ziua in care a murit omul.. nu am putut dormi imediat, eram mult prea socata. stand in pat, am intrat intr-o transa. atunci am vazut imagini cu care nu rezonez si totul mi s au aratat. un cor imens de 'ingerasi' erau aliniati.. ma priveau si imi zambeau, apoi s au intors toti catre o lumina fooooarte mare, era undeva in departare. imi sugerau ca acolo e bine... sa stau linistita. apoi am vazut acea trecere pe apa.. era intunecat in jur si cred niste fiinte mai intunecate care erau de ale locului.. iar omul 'mort' isi facea drumu, cum s-ar zice.

astazi din nou am vazut faza cu apa.. si treceau multi pe niste barcute. erau in pozitia de mort. nu stiu ce mai inseamna si asta.

am vazut simbolul mortii sau ingerul mortii si cam atat :biggrin: nu am discutat cu entitatea, dar cred ca imi sugereaza ca am o legatura mai 'apropiata' cu ... granita si ar trebui poate sa ii fac pe altii sa se impace mai usor cu aceasta trecere.

Share this post


Link to post
Share on other sites

1.ai vazut filmul de pe axn ?

2. cand ai o alta stare de constiinta deja nu vei mai avea aceeasi viata materiala . esti sigura ca asta vrei? nu prea merg ambele , sa stii

Share this post


Link to post
Share on other sites

e un film pe canalul axn mesaje de dincolo

 

ma gandeam ca esti o persoana ,,speciala" si ce faci pe plan material . legatura e ce va urma ce vrei sa urmeze

Share this post


Link to post
Share on other sites

mda, inteleg. stiu, urmaream. mm nu stiu exact decat ca am aceasta legatura. nu stiu ce pot face in acest sens..

 

m am straduit sa aflu de ce am aceasta legatura cu 'lumea de dincolo', dar se pare ca nu am aflat decat ca as fii un fel de 'mesager al mortii', adica sa fiu pe langa cei ce mor.. nu stiu de ce.. nu stiu mai nimic. am primit mesajul printr o carte pe care omul acela despre care am povestit a gasit-o printre alte carti fara sa o fi cumparat. continea un bilet pe care nu l-a citit niciodata. l-a aruncat. cartea se numeste 'Si dupa', de Guillaume Musso. sunt curioasa ce inseamna viziunea de azi.. treceau in barcute mai multi morti.. acea apa... nu mi s a mai intamplat. nu stiu!

Edited by AzulaFirePrincess

Share this post


Link to post
Share on other sites

aici depinde . unele viziuni se interpreteaza altele se traiesc . unii vad viitorul prin viziuni simbolice altii sunt dincolo si fac ceea ce trebuie ajutand

Share this post


Link to post
Share on other sites

Poti incerca sa 'iei legatura' cu un demon ( daca crezi si te ocupi cu asa ceva ). Iti alegi unul mai intelept si ceri sfaturi de la el, sau poti s cu ingerii. Ai grija sa nu fie unul cu rang inalt ( sa nu te gandesti sa-l evoci pe Satana ) ca o sa ai parte de ceva foarte neplacut.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×