Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
andreeagogo

Ag HBe pozitiv

Rate this topic

Recommended Posts

Chiar nu e nimeni pe aici???

Mi-au iesit la ultimele analize Ag HBe pozitiv 1,06. Nu mai inteleg nimik. Unii zic ca e mai grava hepatita B cu Ag HBe negativ, unii invers. Ce stiti??? Cine ma poate lamuri????

Share this post


Link to post
Share on other sites
Chiar nu e nimeni pe aici???

Mi-au iesit la ultimele analize Ag HBe pozitiv 1,06. Nu mai inteleg nimik. Unii zic ca e mai grava hepatita B cu Ag HBe negativ, unii invers. Ce stiti??? Cine ma poate lamuri????

am sa revin cu ceva info legat de intrebarea ta

hepatita cu aghbe pozitiv este una din fazele bolii,nu te impacienta ,ai rabdare si o sa gasesti raspuns la tot ceea ce te framanta

pot spune ca faza asta in care te gasesti tu ACUM ESTE ideala pt tratament

obiectivul tratamentului este negativarea aghbe ,aparitia anticorpi;or

mai vorbim ,ma grabesc tare de tot

Share this post


Link to post
Share on other sites

saru mana de raspuns. astept cu sufletul la gura urmatoarea postare.

Deci ma intereseaza, dc ma pot vindeca acum. Dr mi -a zis sa revin peste 3l la analize, pana atunci sa ma odihnesc ffff mult.

 

Pana acum am avut Ag HBe negativ, ac HBe pozitiv, Hbs pozitiv. Viremia nu mi s-a recomandat sa o fac.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Am inteles bine?Ai avut HBe negativ si acum s-a pozitivat?

acum am citit postarile tale din urma...........;faptul ca s-a repozitivat aghbe nu-i un lucru chiar bun(foarte posibil ca eu sa ma insel,nu sunt medic iar cunostintele mele medicale sunt cele acumulate de cand am descoperit ca am virus b)

trebuie sa-ti faci ordine in ganduri,sa te obisnuiesti odarta pt totdeauna ca ai virusul b si ca nici tu,nici eu ,nici foarte multi de pe acest forum nu o sa scape nicicand de acest virus

ideALUL in ghep b este:

seroconversia "e" si incarcatura virala nedetectabila sau fff mica(ideia este ca se poate traii foarte bine cu acest virus daca este adus la valori mici sau nedetectabile)

la ce medic mergi,la ce spital?

ai mare grija cum iti alegi doctorul;eu l-am schimbat pt ca am inteles cum e treaba cu =virusul asta si cu primul medic bateam pasul pe loc,ceva nu se lega in logica primului medic,tot timpul eram pe drumuri fara a finaliza mai nimic,doar repetam unele analize.

incearca si posteaza toate analizele in ordine cronologica,posteaza exact cum este trecut in buletinul de analize

si inca ceva;SCHIMBA MEDICUL.cere si parerea celorlalti de pe forum,sunt pers cu experienta in aceasta boala

sanatate si fa totul cu mult calm si cu logica

Share this post


Link to post
Share on other sites

Faptul ca s-a pozitivat AgHBe inseamna activarea replicarii virale,adica inmultirea virusului.Asa cum au spus si ceilalti,nu e un semn foarte bun,dar nu trebuie sa te sperii si sa intri in panica.Este cel mai rau lucru pe care l-ai putea face pentru tine.Trebuie sa faci o viremie sa vezi ce cantitate de virus ai si alte anaize gen fibroscan,fibromax care sa te lamureasca cum stai cu ficatul.S-ar putea sa nu stai rau daca activarea AgHBe e recenta si transaminazele sunt in limite normale.DAR !!!!Inainte de toate ,cauta-ti un medic specialist competent care sa te indrume si sa te monitorizeze!....gastroenterolog ,hepatolog,sau infectionist.Ideea e sa fie un medic capabil,interesat de meseria lui.

SANATATE !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Deci, DA, ag HBe a fost negativ, in august 2008, acum in martie la sfarsit s-a activat.

Valorile analizelor.

La hematologie limfocitele sunt putin crescute 42.90

Serologie:

Ac anti HCV negativ

AgHBs pozitiv

AgHbe 1.06 (val 0-1)

Ac antiHDV negativ

Biochimie:

ALT/GPT41 (0-31)

AST/GOT 24

Bata globulina 8.00 (8.1-12.7)

In rest toate sunt in limitele normalului.

Doctora mea este Calomfirescu Cristina, de la V Babes. Mie mi se pare o doctora f buna, singura chestie care m-a pus pe ganduri a fost ca nu m-a pus sa-mi fac viremia. Insa mi-a zis ca nu este cazul pana acum , transaminazele fiind la limita inferioara.

Ecografic totul este perfect.

Mi-a spus mai multa odihna, un usor regim, Silimarina si Sargenor. Peste 3l ma voi duce la control. Insa acum m-ati speriat nitel si parca nu mai am stare.

Ce inseamna ca e grav???

Inseamna ca ma indrept mai repede spre cei 2 C....?????

Share this post


Link to post
Share on other sites

Buna

Andreea nu trebuie sa te sperii dar nici sa stai fara grija, ca sa scapi de stres mergi si iti faci VIREMIA si un

FIBROSCAN ca sa sti cum stai cu numarul de virusi si cu starea ficatului si in privinta specialistului ma mir ca

un medic de la M.BALS,nu ti-a recomandat sa faci aceste analize pentru a sti daca trebuie sa urmezi tratament

antiviral sau nu, analizele mai ales transaminazele ( TGO;TGP ) nu arata ca ai avea o activitate virala foarte

mare dar doar viremia iti poate arata exact stadiul de replicare virala .

Multe salutari si sanatate tuturor

PE CURAND DOREL !!!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Deci, DA, ag HBe a fost negativ, in august 2008, acum in martie la sfarsit s-a activat.

Valorile analizelor.

La hematologie limfocitele sunt putin crescute 42.90

Serologie:

Ac anti HCV negativ

AgHBs pozitiv

AgHbe 1.06 (val 0-1)

Ac antiHDV negativ

Biochimie:

ALT/GPT41 (0-31)

AST/GOT 24

Bata globulina 8.00 (8.1-12.7)

In rest toate sunt in limitele normalului.

Doctora mea este Calomfirescu Cristina, de la V Babes. Mie mi se pare o doctora f buna, singura chestie care m-a pus pe ganduri a fost ca nu m-a pus sa-mi fac viremia. Insa mi-a zis ca nu este cazul pana acum , transaminazele fiind la limita inferioara.

Ecografic totul este perfect.

Mi-a spus mai multa odihna, un usor regim, Silimarina si Sargenor. Peste 3l ma voi duce la control. Insa acum m-ati speriat nitel si parca nu mai am stare.

Ce inseamna ca e grav???

Inseamna ca ma indrept mai repede spre cei 2 C....?????

daca valorile de referinta sunt 0-31 iar valoarea la tine este de 41 cum poti spune,poate spune dr. ca se gasesc in limita inferioara?!

poate ai gresit tu ceva ,si nu ai trecut valorile exacte

nu te costa nimic,poate doar timp ca atunci cand mergi la bals sa iei cu tine toate analizele si sa ceri si parerea si altui medic

eu asa am facut,am plecat nemultumit de la primul dr si am ales un alt medic si nu am fost deloc surprins cand mi-a spus ca pt a trage concluziile finale investigatiile tre sa continue

in limita timpului am sa revin

trebuie sa ceri cu insistenta sa ti se faca viremia,fibromax,cere si parerea celorlalti de pe forum

Share this post


Link to post
Share on other sites

Doctora este de la VICTOR BABES. A spus ca nu e nevoie de viremie pana acum, cand transaminazele erau 9. Acum, cand transaminazele au crescut, mi-a zis ca ne vedem peste 3l, pana at regim si hepatoprotectoare si atunci hotaram - de mentionat este ca m-am spus f mult oboselii fiind cu o teza de doctorat si cu copil de 1 an si 7 luni.

Mi-a zis ca Ag HBe are valoarea f apropiata de negativ si atunci sa mai astept si sa nu ma stresez, lucru pe care evident nu-l pot face :D

Cum se face fibromaxul?? Ce procedura se aplica???

Edited by andreeagogo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×