Sari la conținut
Forum Roportal
Calu Balan

Sa iertam dar sa nu uitam

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Nu as mai fi scris despre circul din aceste zile daca nu as fi vazut ca gluma se ingroasa. Adica de la circ trecem intr-un ritm sustinut catre o tragicomedie. Spun tragicomedie pentru ca in aceste zile in care s-a uitat complet despre adevaratele probleme ale Romaniei avem parte de tragedia poporului roman si comedia institutiilor statului si a

Editat de Cristinick
link scos

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

nu ne mai pasa.

Indiferent ce ai alege, rezultatul este acelasi.

 

Poate ca ar fi bine, daca tot ne-am indatorat peste masura, sa urmam aceiasi traiectorie, sa ne aducem si judecatori din afara, si politicieni si tot ceea ce tine de guvernare.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

da ce vreti dela bietii oameni ???pe cine sa aleaga?!?!!revolutia sau cea fost aia nu a facut decat sa schimbe un rahat cu altul!..care speriat de "libertate" a adus minerii..singurul lucru cat de cat bun sunt granitele deschise..restul e chestiune de timp..pana nu mor vechia garda...pana nu se slefuiesc noii oportunisti cica politicieni..pana nu cresc adolescentii de azi cu minte si spirit proaspat si bine ascutit..

e vorba de 3 generatii ratate...crescuti cu creierii si spiritul incatusate si contursionate ca piciorusele chinezoaicelor..

pe vremuri sa adus rege strain...acum se poarta ue..sunt schimbari..dar aproape invizibile..ca se tin cu totii acramponati de ce stiu..vechiul sistem ...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Asa o sa se intample intotdeauna in Romania. Vom alege raul cel mai mic din lipsa de optiuni.

Si nu vreau sa spun ca nu exista oameni capabili...ei exista, dar se intampla ori sa nu fie luati in seama din lipsa incisivitatii, ori sa nu candideze.

Cand ii ai aliniati pe Basescu, Geoana, Becali si Vadim...care este reprezentantul "binelui"? Asa ca nu ne ramane decat sa alegem raul cel mai mic... :huh:

 

Titlul topicului ma intriga. Sa iertam? Merita, atata timp cat stim ca nu se va schimba mare lucru?

Dar asta e si vina oamenilor, care sunt mai interesati de botoxul Elenei Basescu si de kilogramul de faina primit daca aleg un anume partid...decat de promovarea unor schimbari.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Nu as mai fi scris despre ....in aceste zile daca nu as fi vazut ca gluma se ingroasa. Adica de la ....trecem intr-un ritm sustinut catre o tragicomedie. Spun tragicomedie pentru ca in aceste zile in care s-a uitat complet despre adevaratele probleme ale Romaniei avem parte de tragedia poporului roman si comedia institutiilor statului si a

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

"Persoanele fizice se vor putea proteja de creditori prin declararea insolventei * Specialistii sustin ca o lege a insolventei persoanelor fizice este necesara pentru a depasi criza * In lipsa unei legi, particularii cad prada bancilor care le executa bunurile la pret de nimic Cu toate ca nu se doreste punerea pe agenda discutiilor a insolventei persoanelor fizice, specialistii sustin ca aceasta ar putea rezolva multe probleme, mai ales ca numarul restantierilor continua sa creasca. La noi, o asemenea propunere nu este agreata. Exista teama ca tot mai multi romani s-ar putea da

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×