Jump to content
Forum Roportal
Shiva*

Ce m-ar face mai fericit(a) astazi?!

Recommended Posts

Avem aici un topic pentru nimic care este destinat pasurilor, neimplinirilor ... indoielilor... a lucrurilor ce ne framanta, ce ne deranjeaza, in general...

Eu vreau acum de la voi sa-mi spuneti de v`ar face mai fericiti astazi, cu ajutorul a ce v`ati simti mai completi shi mai impliniti, ce anume v`ar bine-dispune?

Eu ieri am fost data peste cap total... Am piciorul luxat, am fost singura...

Deshi nu eram trista, parca imi lipsea ceva...

Eu stiu, o persoana care sa vina cu ceva cald , sa aduca ceva frumos in sufletul meu...

Shi dak as fi primit o simpla floare, m-ash fi simtit cu cel putin 10% mai bine, chiar dak eram ok ...

Pe voi ce v-ar ajuta?

Edited by Shiva*

imi lipseste ceva maniacil, care sa-mi ocupe mintea :) in rest e de "tAte pt tAtzi"

Edited by Dulcica

un pic de soare si o zi mai linistita pentru prietenul meu..ca atunci am si eu o zi linistita..atat pt azi :)

Eu ieri am fost data peste cap total... Am piciorul luxat, am fost singura...

:) pune gheata pe partea luxata, nu forta piciorul cel putin trei zile si seara unge-l cu antiinflamatoare. Sanatate multa!

Referitor la topic: astazi m-ar face fericita rezolvarea unor documente si mi-as dori mai putina birocratie :crazy:

Ar fi misto sa treaca andreea marin pe aici ... :)

Pe mine m-ar face fericita macar o zi alaturi de EL. Vremea este perfecta...Soarele exact cum imi place mie...Numai EL lipseste... :)

Stiu ca suna aiurea...dar eu sunt fericit cand vad lumea in jurul meu razand si fiind fericita..in rest, important este sa fii sanatos si sa ai cateva grame de noroc!

Stiu ca suna aiurea...dar eu sunt fericit cand vad lumea in jurul meu razand si fiind fericita..in rest, important este sa fii sanatos si sa ai cateva grame de noroc!

Movule, ce bine le zici uneori :)

Sa stii ca e mult mai important sa fii sanatos si sa ai un macar un gram de noroc, iar fericirea vine de la sine:)