Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
HOG

dovada dintre doua dimensiuni (lumi)

Recommended Posts

Incerc sa postez o fotografie aici prin care NIMENI nu mai are puterea de a ma convingere ca nu exista si alte dimensiuni !!!!! dimensiuni pe care noi nu le percepem !!!!

 

Si iata...

 

Sper sa pot incarca fotografia are 3 Mbpixeli

post-10094-1128947067_thumb.jpg

post-10094-1128947200_thumb.jpg

Edited by spider

Share this post


Link to post
Share on other sites

PS am ramas dator cu o explicatie...CONTEXTUL, LOCUL unde si cum a fost posibil sa fie imprimat pe pelicula o astfel de imagine.

 

sE INTAMPLA undeva in apropiere de jirilofca, undeva in delta dunarii, era ora 4 AM drumul serpuia in BEZnA de afara daca pot spune asa. Imaginea este a 3-a sau a 4-a din sirul de fotografii facute EVENIMENTULUI ! ( am oprit in camp...totul era bezna de jur imprejurul nostru, o liniste cutremuratoare!)

 

Am spus EVENIMENT pentru ca tocmai cu un minut in urma acestei fotografii(aprxx.) un iepure de cam 5 kga fost la propriu tavalit pe sub masina. A urmat o franare brusca si un marsalier in forta, la coborarea din masina tot peisajul era ca atunci cand explodezi o perna....numai fulgi ! Iepurele intreg...dar nu mai misca..nu spun mort....am facut cateva fotografii...asta a fost ultima...din dimineata zilei de sambata.

 

La intorcerea din vacanta de pescuit am realizat "detaliile fotografiei ................. si iata-le !!!!!

 

- Iepurele a fost fotografiat ca trofeu obtinut in lupta cu "fiarele" naturii moderne si ambalat intr-o punga apoi arungat in portbagajul alfei...si pe aici e drumul..

 

Nu spun ca saracul a fost haituit timp de cateva secunde pana ce tinta a fost fixata ... intre ochii fiarei.....faruri !

-------------------------------------------------------------------------

 

Explicatie : Uitati-va pe intreaga suprafata a capotei ...a aparut un chip uman cu ochii inchisi..parca!

In partea dreapta a fotografiei apare un fel de ceata...(nu exista asa ceva acolo! nici fum de la masina..motorul a fost oprit...pana la plecare)

mai impresionanta este imaginea aparuta in drepta sus...un chip ciudat cu gura deschisa.......( o fi sufletul iepurelui ??? sau cineva venit dupa El???)

 

Nu stiu, dati-va si voi cu parerea poate din experientele traite de voi ceva se aseamna.....poate ne explicam ceva

Am sa mai dau detalii daca este cazul

Share this post


Link to post
Share on other sites

Scuzati-mi opinia , dar dupa parerea mea :

 

1- e o simpla coincidenta sau o "anomalie" aparuta .

 

2- e un trucaj in Photoshop.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Coincidenta...de acord dar o coincidenta care a dat rezultate !

 

Trucaj in photoshop...spui tu... CATEGORIC NU spun eu !

 

In aceste situatii nu mai exista decat argumentul meu fata de al celui care nu crede ! Nu etichetati evenimente la care nici macar nu participati ! ATENTIE !

 

O pozitie argumentata daca aduceti ma voi stradui sa o explic, altfel este cazul sa ne mutam taraba in alt loc

 

Eu credeam ca aici intalnesc ceva oameni care au habar de lucruri de genul asta !

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Peste originalul fotografiei au fost aplicate cerculetele albe in ideea de a accentua zonele de vazut !

 

O.K. - multi dintre noi inca mai cred in zei, religii si vata de dupa viata........REALITATEA ESTE ALTA, deschideti OCHii si hai sa descoperim natura umana dincolo de pro tv, frigider, bani si futai, eu sunt de parere ca exista un scop pentru care aceasta masina : omul, (este o masina!) spuneam exista un scop pentru care a fost conceputa ...si asta la concurenta cu alte specii de pe acest pamant(probabil) in perfecta legatura unul de altul...

DAR DEVIENM DE LA SUBIECT ...

 

Viata a fost conceputa ODATA, in laboratoare pamantene sau in nave spatiale nu stiu,( precum spune biblia) este cert insa ca aceasta se dezvolta natural intr-un mod mai mult decat banal...sex-ul ! - un proces prin care specia se ramifica si imulteste..la fel ca un copac.... sau la fel ca simbolistica gestului de a lua LUMINA DIN LUMINA D-lui.....aceasta se aprinde o singura data numai in casa LUI, biserica LUI (iar altii si eu spun ca este perfect adevarat : "in laboratoare pamantene sau in nave spatiale nu stiu"

 

Lumina din Lumina asta inseamna !!!

Este ca un film care exprima istoria omului, un ritual sub nasul lui...ti se spune ca unui copil cum sa cresti sa te educi... !

Vezi poruncile !

----------------------------

AI FOST..DACIA LOGAN : Unul te concepe pe hartie altul te prepara in laborator si in mod "pamantean" altul te scoate la vanzare en-gros sau en-detail...Ai 280.000 Km si tragi sa mori ....si MORI !

 

DAR CINEVA SA FOLOSIT PE ACEST PARCURS DE 280.000 Km DE TINE ! A CAPATAT O EXPERIENTA O INVATATURA ..

 

ESTE POSIBIL SA VERSI ACEASTA INVATATURA, Experienta acumulata de viata prin acel SUFELT care-si urmeaza tunelul ...........

 

Nu stiu daca am fost destul de inteles..dar ESTE O IOTEZA !

Share this post


Link to post
Share on other sites

aaaaaa..............de vazut un fel de fum am vazut................ba chiar unul conturat.....................tot ce se poate acum...................ai pus misto problema

Share this post


Link to post
Share on other sites

Iti dau eu raspunsul

Ceva logic este ca afara era frig, a inceput sa ninga.Cand ati oprit masina motorul incepea sa se raceasca si au iesit aburi prin capota.

Ce sa format pe masina putem oricare dintre noi sa ne imaginam altceva. Tu acolo vezi o fata siincer cand m-am uitat la prima poza eu am vazut o piramida.

Share this post


Link to post
Share on other sites

M-as bucura daca impreuna reusim sa gasim un raspuns pentru aceste paralelisme cu societatea actuala dar si din totdeauna (cred)!

De ce invatamantul actual nu accepta si alte discipline fratilor ??? (vorbesc de nivel mondial)

- nu se mai poate ascunde sau pune pe seama intamplarii aceste lucruri care EXISTA, SUNT ALATURI DE NOI....

 

R greet : Afara nu se punea problema de ceata sau umezeala, fum ori altceva , cum spuneam : era o dimineata "clara" daca pot zice asa dar intuneric BEZNA !!!! Cred ca erau 20 grade !

 

Probabil nu reusiti sa vedeti mai clar imaginile din cauza luminozitatii monitorului (am patit-0!)

dati un save peste imagine si deschideti-o photoshop..or ather

 

Nu poate fi coincidenta sau ceva care nu se vede clar ! SE VEDE CLAR ! si imaginea de pe capota si cea din dreapta sus

post-10094-1129211139_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

evident exista si alte dimensiuni din moment ce cele 3 pe care le cunoastem pot fi indoite(gaurile negre).... au fost destule evenimente care sa confirme exsistenta altor dimensiuni.. asa cum s-a descoperit cubul celei de-a patra dimenisiune, hiper-cubul si asa cum s-a trasat si axa ei.. dar nu poate fi demonstrata existenta ei.. desi s-a confirmat existenta...sunt momente cand muchia celei de-a patra dimensiuni taie una din muchiile celor 3 dimensiuni pe care le shtim noi... atunci apar fenomenele de genu asta.. iar noi nu le putem percepe... ca sa-ti explic mai pe intelesul tau:

imagineaza-ti ca avem un paianjan de apa care concepe lumea in 2 dimensiuni: lungime si latime (omul, noi, o vedem in trei dimensiuni: lungime, latime, inaltime). pt acel paianjan suprafata apei este lumea lui(asa cum si noi avem lumea noastra, pamantul, universul asta)... o suprafata plana cu lungime si latime dar fara inaltime(cea de-a 3 dimensiune pe care un om o percepe)... la un moment dat in plutirea lui in deriva da de ceva verdetzuri si stuf care ies din apa... el nu poate sa le perceapa ca fiind mai sus decat apa... cu toate ca apar inalte si reliefate, pentru paianjenu nostru verdetzurile si stuful sunt o gaura in lumea lui... un punct de intersectie intre dimensiunile lui si cea de-a treia dimensiune, o dimensiune pe care el n-o poate percepe... asa dar neputand percepe verdetzurile si stuful, ocoleste "gaura" din lumea sa, si pluteste in continuare pe alt drum... asa si cu noi oamenii.. percepem lumea in 3 dimensiuni.. asha cum paianjenul a vazut verdetzurile ca pe ceva total neobishnuit shi nu a putut sa le perveapa, asha shi noi nu putem percepe si intelege intersectia celei de-a patra dimensiune cu cele trei pe care deja le stim... insa noi avem un avantaj fata de acel paianjen.. avem curiozitate si dorinta de cunoastere... lucru care s-ar putea sa ne opreasca din plutit, si sa ne puna pe ganduri in legatura cu acea "anomalie", care defapt e un lucru pur shi simplu normal...

 

sfatul meu: nu cauta un raspuns la tot ce ti se pare ieshit din comun.. e un lucru total normal.. fie ca la un moment dat trece un cui prin sticla fara ca sticla sa se sparga fie ca un om pluteshte in fata ta... e normal.. numai ca nu putem noi percepe normalul asa cum ar trebui..

 

numai bine,

Mihaila Iulian

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×