Jump to content
Forum Roportal
tahionic

Nu e nou, dar oricum: Cum se face baie

Rate this topic

Recommended Posts

::(: ::): ::): pe asta o stiam. hihihihihihihhihi ca tare bine mai spune acolo despre drumul barbatului pana la baie si de la baie spre dormitor ::): ::): ::):

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu avem motive sa ne ascundem dupa deget ... poate numai cand mai incurcam sampoanele (nu e prea placut sa te trezesti cu freza afro) :dee

Share this post


Link to post
Share on other sites

Foarte tare :kiss:

Share this post


Link to post
Share on other sites
da, asta e povestire a unui clip de pe youtube
ci

Viata bate filmul : Exact anul trecut ! Am stat pe coridorul cu cabine de dus toate o c u p a t e : Stiti cu robineti din aceea care se autoinchid si dau cu portia iar daca insisti si repeti apasarea dau deodata apa aproape rece de pleci cat mai repede nu consumi multa apa si nu se asteapta mult cum gandeam eu in momentul acela ascultand ici-colo jeturi dupa jeturi si iar jeturi...

 

Dar sa ma parasim acolo un pic sa va explic cum ca:

Dusul excesiv este nu numai mare consumator de apa ci si de TIMP, chiar daca este la origine cea mai rapida baie: Eu il fac scurt si repede sunt gata: Inutil ! Toti ceilalti se duc agale se spala indelung si cand se intorc deja a trecut un timp lung consumat din program.

 

Pornesti deci cu intarziere, spre miezul zilei, caldura te topeste te uiti in jur sa mai gasesti un dus ca sa o iei de la capat asa ca poti zice la sfarsitul zilei, cand mai faci un dus: Azi am vazut trei dusuri si ceva prin apropiere si prin jurul lor.

 

Record: Imediat au fost in zori la dus -semn bun, ce harnicie!- pe urma am luat toti micul dejun si -nebunie- la dus s-au dus a doua oara in dimineata, asa ca dupa micul dejun.

 

...Acum sunt eu cel care va fi criticat in replica-intarzii si eu...la dus ! Fac spume la figurat ! Deodata se deschide brusc usa din fata mea si un baiat si o fata ies in fuga. Intru repede -ma dezechipez cel mai repede ca niciodata- si realizez ca dusul, cabina, e uscata. Jeturi de apa se aud din alte cabine. Apa curge ! Cei dinainte nu facusera dus. Da, nu aveau nici prosoape.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×