danutzza26 0 Report post Posted January 27, 2009 Buna tuturor! Doresc sa lucrez la domiciliu in orice domeniu. Orice informatie e bine venita. Va multumesc. Share this post Link to post Share on other sites
dor_sus 0 Report post Posted January 30, 2009 (edited) Buna! Am inceput de vreo luna un lucru pe care il pot face de acasa si care pe langa faptul ca incepe sa dea roade,este valabil si sigur.Pentru detalii ma poti contacta la EDIT@yahoo.it Edited November 16, 2010 by Cristinick mail scos Share this post Link to post Share on other sites
Ea. 8,993 Report post Posted January 30, 2009 Buna!Am inceput de vreo luna un lucru pe care il pot face de acasa si care pe langa faptul ca incepe sa dea roade,este valabil si sigur.Pentru detalii ma poti contacta la EDIT@yahoo.it da zi aici ce trebuie sa te caute lumea Share this post Link to post Share on other sites
dor_sus 0 Report post Posted January 31, 2009 :) As pune eu tot anuntul aici da se pare ca cineva nu este de acord cu el,si nu vreau sa fiu dat afara cu tot cu anunt.Nu stiu exact pana in ce punct pot ajunge cu anuntul fara sa deranjez pe cineva. Share this post Link to post Share on other sites
Darianna 72 Report post Posted January 31, 2009 As pune eu tot anuntul aici da se pare ca cineva nu este de acord cu el,si nu vreau sa fiu dat afara cu tot cu anunt.Nu stiu exact pana in ce punct pot ajunge cu anuntul fara sa deranjez pe cineva. si bine faci. Colegu' care era sub tine a zburat cu tot cu banii lui de pe net. Share this post Link to post Share on other sites
Cristinick 219 Report post Posted January 31, 2009 Nu exista munca la domiciliu care sa fie si platita. Sunt vrajeli, la fel ca banii pe net. Share this post Link to post Share on other sites
K0ntr0VerSy 630 Report post Posted January 31, 2009 Ba exista. Share this post Link to post Share on other sites
Ciocârlan 7,648 Report post Posted January 31, 2009 Ba exista. Da, aia unde trebuie sa te deplasezi la domiciliu. Share this post Link to post Share on other sites
dor_sus 0 Report post Posted February 1, 2009 Exista,exista doar ca sunt foarte putine in comparatie cu excrocheriile care au umplut internetul,si care spun a fi unicile care functioneaza Trebuie sa va feriti in special de cele care iti cer bani inainte,fara a-ti da macar posibilitatea sa stii despre ce este vorba exact.Eu stiu una care se dezvolta la nivel international si care iti da posibilitatea sa o probezi timp de o saptamana fara a risca nimic. Share this post Link to post Share on other sites
s_s_s 1,409 Report post Posted February 5, 2009 Nu exista munca la domiciliu care sa fie si platita. Sunt vrajeli, la fel ca banii pe net. exista Share this post Link to post Share on other sites