Sari la conținut
Forum Roportal
Abbie M.

Surprizele din mancare

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Cu totii am auzit povesti despre restaurante si nu numai; am auzit la stiri despre soareci gasiti intr-un borcan cu mustar sau intr-o paine. Care sunt cele mai amuzante lucruri peste care ati avut neplacerea sa dati? Nu trebuie neaparat sa fie vorba de mancare din comert sau de la restaurante; se intampla si acasa.

 

Eu de pilda n-am sa uit niciodata soseta de pe fundul oalei cu ciorba. Acum multi ani, mama mea a avut o perioada in care nu vedea foarte bine, dar refuza sa accepte asta si sustinea ca nu avea nevoie de ochelari. Tineam uneori rufe la uscat pe caloriferul din bucatarie, printre care si sosete. Intr-o zi, cand facea o ciorba de pui, mama a spalat intai oala, cu ceea ce credea ca era o carpa de bucatarie, care de fapt era o soseta, pe care mai apoi a uitat-o acolo, sau pur si simplu n-a vazut-o inainte sa arunce legumele in oala. Mai ciudat e ca n-a vazut-o nimeni pana dupa masa - probabil tot mama a pus ciorba in farfurii. Macar era curata :), desi presupun ca era imbibata cu detergent.

 

In paine, cel mai des gaseam pietricele, cu care era sa-mi sparg dintii. Dar am gasit odata si o bucata de unghie. Intr-o bucata de branza am gasit un lung fir de par. Si lista poate continua.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Eu zic sa te mai gandesti daca e de ras sau de plans.

Din anumite 'surprize' din mancare, unii oameni au murit sau s-au nenorocit.

 

Ha ha ha.

Fraierii.

You could be next.

 

Asta asa e. Dar nu ma refeream la cazurile tragice. Ma refeream la amintirile de genul asta, de care in prezent se poate rade :o:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

O singura data am gasit un bob de grau in paine. Cat despre amintirile tale...mi se intoarce stomacul pe dos. Nu vad niciun motiv de ras.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Eu de pilda n-am sa uit niciodata soseta de pe fundul oalei cu ciorba. Acum multi ani, mama mea a avut o perioada in care nu vedea foarte bine, dar refuza sa accepte asta si sustinea ca nu avea nevoie de ochelari. Tineam uneori rufe la uscat pe caloriferul din bucatarie, printre care si sosete. Intr-o zi, cand facea o ciorba de pui, mama a spalat intai oala, cu ceea ce credea ca era o carpa de bucatarie, care de fapt era o soseta, pe care mai apoi a uitat-o acolo, sau pur si simplu n-a vazut-o inainte sa arunce legumele in oala. Mai ciudat e ca n-a vazut-o nimeni pana dupa masa - probabil tot mama a pus ciorba in farfurii. Macar era curata :o:, desi presupun ca era imbibata cu detergent.

 

Asta mi s-a părut simpatică şi-mi aminteşte de vorbele unui prieten care povestea că-n anii studenţiei, st

Editat de diclona

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Asta e sinistra cu puiul de pisica.

 

Dacă ar fi adevărată aşa ar fi, clar. Dar nu pot crede-n veridicitatea ei nici să mă picuri cu ceară.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Telefonul mobil servit cu polonicul din oala de ciorba :o:

 

 

Povestea din spatele intimplarii: - o cunostinta are casa de batrini si cateva telefoane langa ea dintre care doua strict pentru afacere. Cateodata vorbeste la doua aparate minuscule deodata ... a sunat la usa cineva si nu si-a dat seama ca una din telefoane a cazut in ciorba in loc de stiu eu unde ca tocmai servea masa de pranz la locatari. A vazut ea ca o bucata mai mare de carne pune intr-o farfurie dar precum mereu este preocupata de EA, vrea sa scape repede de toata viata intr-o zi .... nu da atentie cuvenita la nimic.

A gasit in chiuveta in farfurie bucatica si m-a sunat sa ma intrebe daca este otravitor????

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Tinichele, gheme de par, scame, soareci, viermi, samd.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×