Sari la conținut
Forum Roportal
AzulaFirePrincess

Energii, zeitati protectoare

Postări Recomandate

daca mai exista un topic asemanator, scuze, dar nu am gasit :yes: se spune ca e bine ca atunci cand 'faci o vraja' sa te bazezi si pe niste 'zeitati' sau energii protectoare. totusi, nu am inteles, cum se face asa ceva, ce inseamna de fapt asta? cum stii p cine sa chemi in ajutor sau cum alegi? atunci cum ramane cu 'ingerii pazitori' care ar trebui sa te protejeze oricum? care ar fi in principiu cele mai importante 'spirite protectoare'? inainte de vraja, trebuie sa creezi un cerc de protectie sau pentagrama, cred ca depinde d fiecare, dar ce inseamna sa 'deschizi pentagrama'? :tease:

Editat de aloris

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

normal, fiecare cu parerea lui, dar daca nu stii despre ce e vorba, de ce te bagi? magia e cu totul altceva, nu tre sa fii tu sau altcineva de acord cu ea. intrebarea este pentru persoanele care cunosc sau , poftim, 'initiati', daca o vrea cineva sa raspunda :tease:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

se mai spune ca, de fapt, nu ai nevoie de protectie, decat atunci cand nu esti constient de puterea din tine. well, pana la constientizare, cum alegi ceea ce vrei sa te protejeze? cerand acest ajutor si primindu-l ce implica de fapt? care ar fi consecintele? adica, cel ce cere va trebui, la un moment dat, sa ofere ceva inapoi sau nu? is it free universal help?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×