S.R. 5191 Report post Posted January 7, 2009 (edited) V-as ruga sa expuneti parerile voastre relativ la existenta violentelor fizice sau psihice intre oameni. In mod deosebit in ceea ce priveste razboiul, tortura, genocidul, talharia, vatamarea corporala, violul, furtul. Oamenii sunt la baza rai ? Fiinta umana are in genele sale distrugerea sau asuprirea semenilor ? Doar oamenii omoara din placere sau mai sunt si alte animale care fac asta ? Edited January 7, 2009 by Scorpionul_Rosu Share this post Link to post Share on other sites
LYDYA.... 8 Report post Posted January 7, 2009 razboaiele au existat si cred ca vor exista datorita luptei pentru suprematie Share this post Link to post Share on other sites
Tom Bishop 389 Report post Posted January 7, 2009 V-as ruga sa expuneti parerile voastre relativ la existenta violentelor fizice sau psihice intre oameni. In mod deosebit in ceea ce priveste razboiul, tortura, genocidul, talharia, vatamarea corporala, violul, furtul. Oamenii sunt la baza rai ? Fiinta umana are in genele sale distrugerea sau asuprirea semenilor ? Doar oamenii omoara din placere sau mai sunt si alte animale care fac asta ? Asta este ceea ce ne defineste ca oameni,printre altele. Razboiul a inceput inca din Gradina Eden. Share this post Link to post Share on other sites
S.R. 5191 Report post Posted January 7, 2009 Care este mecanismul care determina aparitia a ceea ce am enumerat eu ? Cum functioneaza ? Nu am pus intamplator topicul la "Psihologie". Cauze, forme, moduri de manifestare, remedii ? Share this post Link to post Share on other sites
Tom Bishop 389 Report post Posted January 7, 2009 Care este mecanismul care determina aparitia a ceea ce am enumerat eu ? Cum functioneaza ? Nu am pus intamplator topicul la "Psihologie". Cauze, forme, moduri de manifestare, remedii ? Cauze,forme bla bla bla ? N-am chef de glume. In privinta remediului citez pe cineva.Nu-i spun numele(poate iti dai tu seama) ca-i urat de toti prin partile astea :"Pacea eterna nu va exista pe pamanat decat atunci cand ultimul om il va ucide pe penultimul" Share this post Link to post Share on other sites
S.R. 5191 Report post Posted January 7, 2009 Cauze,forme bla bla bla ? N-am chef de glume.In privinta remediului citez pe cineva.Nu-i spun numele(poate iti dai tu seama) ca-i urat de toti prin partile astea :"Pacea eterna nu va exista pe pamanat decat atunci cand ultimul om il va ucide pe penultimul" Nu sunt glume... Vreau sa pricep de ce oamenii se comporta asa, desi sustin sus si tare ca nu sunt animale (si intr-adevar, nefiind animale nu se omoara ca sa se manance si nu folosesc gheare si dinti, ci AK-47 si M4A1). D-aia am cerut pareri, sa vad ce gandeste fiecare, ce a auzit, ce stie. Share this post Link to post Share on other sites
Tom Bishop 389 Report post Posted January 7, 2009 Nu sunt glume... Vreau sa pricep de ce oamenii se comporta asa, desi sustin sus si tare ca nu sunt animale (si intr-adevar, nefiind animale nu se omoara ca sa se manance si nu folosesc gheare si dinti, ci AK-47 si M4A1). D-aia am cerut pareri, sa vad ce gandeste fiecare, ce a auzit, ce stie. Pentru ca asta e natura si firea noastra. Uram dar si iubim. Dorim razbunare dar simtim si mila pentru dusmani. Share this post Link to post Share on other sites
american :) 6 Report post Posted January 7, 2009 Fiindca exista oameni la primele incarnari si oameni la a milioana reincarnare. E greu sa se inteleaga unii cu altii si sa traiasca pasnic. Share this post Link to post Share on other sites
Tom Bishop 389 Report post Posted January 8, 2009 Fiindca exista oameni la primele incarnari si oameni la a milioana reincarnare. E greu sa se inteleaga unii cu altii si sa traiasca pasnic. asta fost o gluma ? Share this post Link to post Share on other sites
SeqenenreTao 2600 Report post Posted January 8, 2009 (edited) ceea ce priveste razboiul, genocidul, talharia, furtul. Banii Violul - boala psihica Oamenii sunt la baza rai ? Fara exceptie asta a fost o gluma ? Speram ca da Edited January 8, 2009 by SeqenenreTao Share this post Link to post Share on other sites