Jump to content
Forum Roportal
cami_vox

Vas de WC cu funcţia de bideu inclusă

Rate this topic

Recommended Posts

Eleganţă şi fineţe

Cam nefericita alegere de adjective cand vine vorba de WC.

Puteai sa alegi si tu altceva mai inspirat: Arome si rafinament

Edited by K0ntr0VerSy

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sint de acord insa cum observ toate sint instalate pe perete :roll:((( :flowers:

Imi place si ideea asta insa in caz de inundatie daca se rupe instalatia

... cine plateste pagubele. Am avut deja doua din astea cand toata casa

a fost inundata cu apa curata spre fericirea noastra.

 

Vasul de wc Balena 8000 sau orice vas wc suspendat pe care se poate aseza un capac cu functii de bideu se pot suspenda pe un sistem de instalare GEBERIT, cel mai sigur dintre cele aflate pe piata. Aceste sisteme de instalare exista in mai multe variante:

- sunt sisteme de instalare KOMBIFIX care se fixeaza in fata peretelui de caramida si necesita zidire tot cu caramida de jur imprejur, iar in fata se pune o placa de gips carton pe care se aseaza faianta; acest sistem de instalare are o cavitate unde se aseaza o clapeta de actionare a mecanismului din interiorul rezervorului (sunt mai multe modele de sisteme de instalare KOMBIFIX, fiecare avand clapeta compatibila); o data instalat conform instructiunilor cu care vine insotit acest sistem de instalare, orice interventie asupra rezervorului se face numai de persoane autorizate ale service-ului de unde ati primit garantia - orice interventie neautorizata duce la pierderea garantiei.

 

- sunt sisteme de instalare DUOFIX care se fixeaza in fata peretelui de gips carton, cu dubla prindere in perete si pardoseala si apoi se acopera cu o placa de gips carton in fata; si aici se adapteaza o clapeta de actionare compatibila cu modelul respectiv de rezervor.

 

 

De obicei , problemele care apar dupa instalarea acestor sisteme (care se aseaza in fata peretelui si apoi se acopera cu gips carton) sunt din cauza celui care le-a montat: fie nu a mai montat niciodata asa ceva, nu a respectat instructiunile de montare si nu a solicitat informatii de la service-ul firmei de unde este cumparat sistemul; se mai intampla sa nu puna toate piesele cu care vine acest sistem de instalare si acest lucru nu face decat sa cauzeze bunei functionari a rezervorului.

 

Orice interventie, daca e cazul, din parte service-ului firmei care ofera garantia acestor sisteme de instalare, se face prin urmatorul procedeu, care nu aduce modificari nici asupra faiantei deja placate nici altor instalatii deja montate in baie: se da masca clapetei la o parte si cadrul pe care este aceasta prinsa si in felul acesta inginerul de la service are acces direct asupra componentelor din interiorul rezervorului, de unde poate genstiona orice actiune asupra mecanismului.

 

 

Sistemele de instalare ascunse in perete pentru wc suspendat si nu numai, daca ati observat poate, se folosesc in toate locatiile mari publice unde folosirea este intensa (mall-uri si alte institutii).

 

 

 

 

 

Cam nefericita alegere de adjective cand vine vorba de WC.

Puteai sa alegi si tu altceva mai inspirat: Arome si rafinament

 

 

Am ales cuvantul eleganta deoarece acest detaliu este foarte cautat in ziua de azi in amenajarea camerei de baie, camera care este destinata relaxarii, iar functiile acestor sieteme electronice cu functii de bideu ofera acest comfort. Forma fiecarei variante dintre sistemele electronice cu functii de bideu este creata atent de un designer, pentru a imbina cu succes comfortul pe care il poate oferi forma acestora cu tehnologia de ultima ora folosita de GEBERIT, un brand infiintat in Elvetia

Flyer_Design_engl.pdf

Flyer_Kombifix_Watersaving.pdf

Technique_.with_Design.pdf

Balena.pdf

Edited by Diela
Diela - scos date firmă

Share this post


Link to post
Share on other sites
jetul ala de apa are si control asupra presiunii?

 

 

jetul ala de apa are si control asupra presiunii?

 

Jetul de apa care vine prin teava si ea reglabila ca poztitie (in functie de persoana care foloseste vasul wc) poate varia ca intensitate numai prin comanda data fie cu ajutorul telecomenzii, fie prin folosirea butoanelor atasate la vas.

Balena_Shower_Toilet.doc

Share this post


Link to post
Share on other sites

cred ca exista foarte multa lume interesata sa vada efectiv cum functioneaza un wc bideu...

am realizat un

scurt in acest sens. daca aveti intrebari va stau la dispozitie.

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=V0sEhG203TE&feature=g-upl&context=G2c00b58AUAAAAAAABAA

 

 

- Se potriveşte pe aproape toate vasele WC;

- Curăţarea se realizează cu ajutorul unui duş care

Share this post


Link to post
Share on other sites

Buna ziua,

 

E adevarat ca un cadru de WC suspendat trebuie/e mai bine montat inainte de a turna sapa?

 

Pe mine m-ar interesa sa stiu daca merita un wc suspendat cu bideu in detrimentul unuia clasic cu bideu. Sau ramane vechea problema: aspectul costa?!

 

Multumesc anticipat pentru lamuriri

Share this post


Link to post
Share on other sites

In Statele Unite, nu se folosesc bideuri deloc.   Urmaresc toate programele cu remodelari si constructii noi dar si cumparari sau

inchirieri in strainatate si cand americanii ajung undeva si in baie gasesc bideul, deja programeaza remodelarea fara bideu.  

Capac de WC-u cu instalatie de apa este primit la fel, afara din baie ... iar nimic suspendat in aer nu este dupa codul

constructiilor americane si nu se poate instala, plus greutatea multora.   Mergem des in magazine unde se cumpara materiale de

constructii si-mi place sa admir noile creatii in toate domeniile nu numai in moda, dar asa ceva nu se vede pe aici.   Am auzit ca cei

care au case de batrini isi comanda si au permisiune sa foloseasca din acest echipament persoanelor invarsta de care au grija.

 

Daca ai loc de doua chiuvete, eu as folosi metoda clasica, daca ai o baie mica si un coltisor de dus turcesc unde intri cu mainile

sus ca altfel n-ai loc sa le ridici ... desigur folosesti pe cea economica de spatiu ...  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×