Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
fast_motion

Afumatoare

Rate this topic

Recommended Posts

poate cineva sa posteze o schema despre cum se construieste una ? fiindca se pare ca nu gasesc pe nicaieri :cry:

 

"Fumul de lemn folosit la afumarea unor alimente, conţine substanţe ce pot determina apariţia cancerului gastrointestinal"

 

Cand eram copila aveam in curte la fiecare casa o fumatoare!!! Arata ca un dulap mai inalt din caramida si avea geamulete mici cu plasa pe care iesea fum :suicide:))) Erau locuri unde se agatau carnea cu niste carlige in forme de "S"

ca intr-un dulap ... dar spatiu intre fiecare bucata. Partile albe devin doar aurie nu negre fe fum ca la Copsa Mica :pardon:)))

Se ardea rumegus am auzit de la adulti, ca sa se afume incet carnea bine preparata ca nu se pune carne proaspata la afumat, atentie!!! Si carnatii se tin cateva zile la aerisit sa scurga toata zeama iar carnea si jamboanele se tin vreo 6 saptamini in sare sa scoata sangele total si carnea sa aiba alt gust decat porc, altfel se strica.

Share this post


Link to post
Share on other sites

eu nu mă pricep dec

Edited by Diela

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu mai ziceti de afumatoare si de cuptoare ca ma apuca plansul, va rog.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Nu mai ziceti de afumatoare si de cuptoare ca ma apuca plansul, va rog.

Afumatoarele si cupoarele de la Auschwitz-Birkenau///////////////

Share this post


Link to post
Share on other sites
poate cineva sa posteze o schema despre cum se construieste una ? fiindca se pare ca nu gasesc pe nicaieri :doh:

daca realizezi afumatoarea aia , anul viitor vin la tine :lazy:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×