Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Ravl

Diversitate in credinte

Recommended Posts

Cu toţi aparţinem aceleiaşi specii , cel puţin la nivel fiziologic ... dar atăt de diferiţi

Edited by Ravl

De ce exista atatea credinte? Pentru ca vocile dumnezeilor nu razbateau dincolo de munti si mari in epocile din urma.

Daca oamenii ar fi aparut cu laptopul in mana si cu modemul in buzunar cu siguranta s-ar fi vorbit despre un singur zeu...ca sa nu zic niciunul.

Dar să nu mai aberez ... de ce atătea credinţe ?

Totul e o Varză , aşa că aşteptăm iluminaţii roportalieni să dea cu pietre ! :lol:

Cred ca vrei sa spui Religii.

Credinta uneste oamenii, religiile ii despart !

Fiindca suntem diferiti gandim diferi,avem alt mod de a constientiza gandire,pentru ca nu suntem roboti programti pe acelasi program de rulare.

pai ,

Nu Laurici, eu vorbeam de credinţe ... . Uite am să'ţi explic, unii Cred in extratereştri, alţii Cred

Aaa de alea zici tu ? :o:

Alea nu's credinte frate ..alea sunt pareri.

Desi Zeul Creator nu prea are ce cauta langa parerile alea .

doar pareri ? :lol:

interesant ... deci credinta e doar o parere ?

e ceva ce'mi scapa , insa am sa ma gandesc la mecanismul asta al credintei , poate ca necredinta aduce eliberarea ... .

Edited by Ravl

doar pareri ? :lol:

interesant ... deci credinta e doar o parere ?

e ceva ce'mi scapa , insa am sa ma gandesc la mecanismul asta al credintei , poate ca necredinta aduce eliberarea ... .

niciodata necredinta nu aduce eliberare,emana doar "pareri" si ... din contra blocheaza perceptiile ...

doar rugaciunea si credinta in Dumnezeu ,prin fiul Sau,Isus,elibereaza si deblocheaza cu adevarat

nu caut sa conving pe nimeni,spun doar ceea ce simt.am incercat multe cai personale si niciuna nu mi-a adus perceptia ... de acum,cu liniste, intelegere si eliberare.

niciodata necredinta nu aduce eliberare,emana doar "pareri" si ... din contra blocheaza perceptiile ...

doar rugaciunea si credinta in Dumnezeu ,prin fiul Sau,Isus,elibereaza si deblocheaza cu adevarat

nu caut sa conving pe nimeni,spun doar ceea ce simt.am incercat multe cai personale si niciuna nu mi-a adus perceptia ... de acum,cu liniste, intelegere si eliberare.

Mari , ma apropii de un raspuns dar inca'l caut ...

Inteleg si respect decizia fiecaruia de a crede , indiferent de forma in care o face . :lol:

Dar ... de ce avem nevoie sa credem ?

Asta'i intrebarea care ma framanta , de ce ?

Edited by Ravl

Mari , ma apropii de un raspuns dar inca'l caut ...

Inteleg si respect decizia fiecaruia de a crede , indiferent de forma in care o face . :lol:

Dar ... de ce avem nevoie sa credem ?

Asta'i intrebarea care ma framanta , de ce ?

pentru a nu ne mai indoi...indoiala aduce teama,frustrari,neliniste...tot tacamul

raspunsul il gasesti in starile de bine percepute atat in real cat si in vis,din perioada copilariei...eu mi le aduc aminte perfect ,desi le uitasem la un moment dat :o: