vaca_cu_cabina 6 Report post Posted November 29, 2008 :P Sugchapuc ! :huh: Share this post Link to post Share on other sites
Dany29 3 Report post Posted February 25, 2010 Muzica coreana Note : Postati aici orice despre muzica lor , artistii care v-au impresionat , mai putin Rain Bi care are un topic creat . As prefera putina informatie apoi piesa sau clipul preferat , optional si versurile . Daca nu sunteti in cunostinta sau nu aveti preferinte , sunteti bineveniti sa ii descoperiti alaturi de mine . Voi incerca sa postez cat mai multe . Va rog sa lasati un comentariu daca tot vizitati pagina . Multumesc . Lee Hyori O artista bine cunoscuta in Korea , Asia si SUA . Ca de obicei , mai putin in Europa ( idee nu am de ce nu vor sa promoveze si in Vest ) Cantareata , model si actrita . Muzica e baza in viata ei . Pentru inceput - are o melodie care imi place la nebunie . E un MV - music video - in care apare alaturi de alte staruri ale Coreei . Banuiesc ca o sa va placa - ritmul de club si vocile - precum si clipul . Pentru ca ( parere personala ) are o voce buna si frumoasa . Piesa e in duet cu Teddy - care ( sorry ) idee nu am cine e . ( inca nu am aflat ) . Prima asa s-a nimerit sa fie in engleza-coreana :lol: Lee Hyori ft Teddy - Anyclub Link pentru download in varianta MP3 http://www.4shared.com/file/229194776/c7ed..._-_Anyclub.html Enjoy !!! Nota : Limba coreana se poate considera straina exact ca si cum un roman asculta muzica in engleza dar idee nu are de aceasta limba si nu intelege versurile - de ce spun asta ? Cineva ma intreba intr-o zi " cand asculti muzica coreana , intelegi ceva ? " Ca sa iti placa muzica lor nu trebuie neaparat sa o intelegi . Cand sunt curioasa ce canta , care sunt versurile - le caut pur si simplu :stars: - dar exista doar in engleza . Share this post Link to post Share on other sites
LikeThisPoppy 1,630 Report post Posted February 25, 2010 Videoclipul ala nu are nicio treaba cu muzica coreana. Ca e cantat jumate in engleza, jumate in coreana e altceva.... Ma asteptam la niste exemple de muzica coreana traditionala, sau macar cu ceva accente... Share this post Link to post Share on other sites
Dany29 3 Report post Posted February 25, 2010 Videoclipul ala nu are nicio treaba cu muzica coreana. Ca e cantat jumate in engleza, jumate in coreana e altceva....Ma asteptam la niste exemple de muzica coreana traditionala, sau macar cu ceva accente... Nu am idee cum trebuia sa apara titlul topicului dupa parerea ta . In fond am specificat ca va fi un topic dedicat artistilor coreeni , si muzicii lor - nu doar muzicii lor , indiferent de alte aspecte . Pot sa postez aici traditionalul AIRANG , dar ma indoiesc ca va fi cineva curios . Lee Hyori e coreeanca - pentru inceput ma gandeam ca e ok un duet - asta si pentru ca imi place acest clip . Am de gand sa prezint grupuri de idoli precum si artisti de balade - pentru ca ador baladele lor . Sunteti invitati sa postati ce doriti legat de acest subiect . Si as prefera sa si postati nu doar sa vizionati aceasta pagina . PS : Revin Share this post Link to post Share on other sites
masha rasputina 31 Report post Posted February 25, 2010 Videoclipul ala nu are nicio treaba cu muzica coreana. Ca e cantat jumate in engleza, jumate in coreana e altceva....Ma asteptam la niste exemple de muzica coreana traditionala, sau macar cu ceva accente... vrei mongola?....ca-s apropiate! 8) http://ironicblonde.wordpress.com/2010/02/...oli-sufletisti/ Share this post Link to post Share on other sites
Dany29 3 Report post Posted February 25, 2010 Masha - spui tu ca sunt apropiate ? Asta sa o iau drept ironie ? Anyway ... FT Island O trupa formata din cinci baieti - tineri dar cred eu , talentati . Au mare succes in Asia . Mie personal imi place vocea unuia dintre ei , Hongki . El e cel care canta cel mai des vocal . Datorita singurului forum romanesc dedicat trupei , exista acum doua videoclipuri subtitrate in romaneste . Ft Island - Love sick Ft Island - Bad Woman Ft Island - Thunder & Only one person MV 1 Ft Island - A man's first love & Only one person MV 2 Incep la fel ... dar nu sunt identice . Mica_curioasa Asta e pentru tine : Korean traditional music Share this post Link to post Share on other sites
masha rasputina 31 Report post Posted February 25, 2010 Masha - spui tu ca sunt apropiate ? Asta sa o iau drept ironie ? Anyway ... 8) =quote name] Nu este deloc o ironie. Fac parte din aceeasi grupa de limbi - uralo-altaice, din care fac parte japoneza, finlandeza, coreeana, turca, mongola, ungara si subgrupa de limbi manciuriene. e adevarat, cea mai apropiata de coreeana dintre toate e japoneza - se inteleg cam ca romanii cu basarabenii Share this post Link to post Share on other sites
Dany29 3 Report post Posted February 26, 2010 Fac parte din aceeasi grupa de limbi - uralo-altaice, din care fac parte japoneza, finlandeza, coreeana, turca, mongola, ungara si subgrupa de limbi manciuriene.e adevarat, cea mai apropiata de coreeana dintre toate e japoneza - se inteleg cam ca romanii cu basarabenii Limba coreeana si cea japoneza sunt foarte diferite si nu se inteleg intre ei deloc . Si caracterele sunt foarte diferite . Daca esti corean si nu vorbesti japoneza nu ai cum sa ii intelegi si invers . Eu asa stiu . Precum romanii si basarabenii sunt coreenii de sud cu cei din nord . Nordul si sudul vorbesc in dialecte diferite si se inteleg intre ei , dar cu dificultate . Share this post Link to post Share on other sites
LikeThisPoppy 1,630 Report post Posted February 26, 2010 (edited) Nu am idee cum trebuia sa apara titlul topicului dupa parerea ta . Artisti coreeni. Sau Cantareti coreeni Si asa, titlul tau e la fel de cacofonic ca al meu user id. ;) Mica_curioasa Asta e pentru tine : Korean traditional music Imi place... tre sa recunoastem... are si orchestra. Asta e muzica adevarata :bye: vrei mongola?....ca-s apropiate! :rot: 8) http://ironicblonde.wordpress.com/2010/02/...oli-sufletisti/ Divin de... linistitoare :rot: Edited February 26, 2010 by mica_curioasa Share this post Link to post Share on other sites