Jump to content
Forum Roportal
ingerashu

Transfer bancar

Rate this topic

Recommended Posts

salutare!m-ar interesa si pe mine care este cea mai ieftina metoda prin care pot primi bani din emiratele arabe.

Share this post


Link to post
Share on other sites

exista ceva asemanator wu insa au comisioane f mari.de aceea intrebam de un mod de a transfera mai ieftin-chiar prin banca-dar care?!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pe mine m-a costat $ 40 pentru un transfer bancar de $ 10,000 din America din contul meu la banca Chase catre contul parintilor mei la Banc Post.Cind au ridicat banii au avut de platit o taxa foarte mica (cam $ 5,daca imi amintesc bine).Cred ca asta e varianta cea mai ieftina.E foarte important insa ca banca din Romania sa colaboreze direct cu banca ta din Emirate ,altfel banuiesc ca mai exista niste taxe de intermediere.Trimite persoana careia ii trimiti banii la banca lui sa se intereseze .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pentru transferuri bancare, poti folosi o banca virtuala. Se pot transfera bani din orice tara, catre orice tara. Singura conditie, cel care expediaza banii sa detina un card (debit sau credit). O banca virtuala pe care o folosesc de mult timp este www.ikobo.com

La primul transfer (cand cineva iti trimite bani), primesti un card de la aceasta banca(cardul il primesti prin posta - curier rapid). Banii sunt pe card si poti face ce vrei cu ei. Poti sa-i scoti de la orice bancomat (fara nici un comision), poti face cumparaturi la magazine (fara comisioane) sau poti plati pe internet. Dupa ce ai primit cardul de la ei, poti primi bani de la oricine din lume.

Au pe site-ul lor tarifele si o comparatie intre ei si western union.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Stie cineva cum se realizeaza transferul bancar in strainatate ? In Romania am cont la ING, iar in Anglia la Lloyds TSB.

Care ar fi cea mai ieftina metoda ? Am aflat pana acum doar de ridicarea de la bancomat cu cardul din Romania, dar e foarte mult: 0.5%. Despre transfer bancar nu gasesc mai nimic pe google.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Spui asta pentru ca la un moment dat te-ai lovit si tu de problema asta si in urma cercetarilor pe care le-ai facut ai ajuns la concluzia ca cel mai ieftin e Western Union ? Pentru ca mie nu mi se pare deloc ieftin.

 

Si in plus:

 

"Fie că vrei să trimiţi lei, euro sau USD, te aşteptăm

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×