Sari la conținut
Forum Roportal

Postări Recomandate

Controlati-va holograma prin GAND

 

Buna tuturor! In aceasta editie a Cursului online despre perfectiunea ADN vom invata totul despre GANDURI si cum se materializeaza ele in realitatea noastra holografica. Pentru a va controla experientele de materializare, trebuie sa intelegeti mai intai ce sunt gandurile voastre, cum creeaza ele si cum sa faceti pentru a le materializa in ceea ce doriti sa vedeti in realitatea voastra.

 

In vindecarea Kathara definim gandurile ca fiind configuratii de valuri scalare ale unor tipare vibratorii multidimensionale de radiatie de energie electromagnetica bipolara, care formeaza modele specifice de frecventa scalara in interiorul tiparului de manifestare personala.

 

Cu alte cuvinte, gandurile SUNT LUCRURI reale! Probabil ca ati mai auzit asta. Iar mintea voastra e o forta de energie care genereaza incontinuu aceste tipare de valuri scalare, prin procesul gandirii. Stiind aceasta, nu e dificil de inteles cum gandul DIRECTIONAT adecvat poate influenta in mod direct experienta de materializare si realitatea cuiva. Aceasta este esenta materializarii prin gandire. Este felul in care gandul se transforma in materializare si proiectie holografica. Realitatea e de fapt doar o holograma care e creata direct prin modelul vostru ADN. Cu cat mai multe spirale de ADN aveti active, cu atat va va fi mai extinsa holograma, pentru ca puteti aduce mai multe niveluri dimensionale de constiinta in corpul vostru, prin acesti receptori de frecventa.

 

Daca nu aveti receptorii de frecventa (numiti apparthi) din ADN-ul vostru activi si porniti, lucru care are loc in timpul activarii ADN-ului, atunci corpul vostru nu va reusi sa mentina o anume frecventa si acel LUCRU pe care incercati sa il vedeti in holograma voastra, precum BOGATIE FABULOASA, nu se va materializa in experienta voastra. Nu se poate sa vedeti ceva (materializat) , daca nu aveti receptorii pentru acea frecventa. Frecventa va fi blocata de parca nu ar exista, asa ca nu veti vedea campurile de realitate formate de acele tipuri de frecventa. E ca si cum ati incerca sa ii explicati strabunicii voastre, cum am aterizat pe Luna. Ea pur si simplu nu are activati receptorii pentru a primi aceasta informatie si nu va putea s-o inteleaga. Imi aduc aminte ca strabunica mea credea ca aterizarea noastra pe Luna a fost o mare inselatorie si ca a fost filmata intr-un studio TV!

 

Acelasi lucru e valabil atunci cand cei care isi spun sceptici imi scriu e-mail-uri si imi spun ca toate acestea sunt o pacaleala sau o inselatorie. In primul rand, aceste persoane sunt limitate de o frecventa autoimpusa, PLUS ca ele nu au apparthi activati pentru a primi macar frecventa informationala la care vibreaza site-ul meu. Astfel, nu conteaza de cate ori incerci sa le explici, ei nu vor intelege NICIODATA. Pentru ca ei cred ca, daca nu pot vedea ceva cu ochii lor, atunci acest lucru nu exista. Ce e interesant e ca stiinta si metoda stiintifica ii TIN de fapt pe oameni in aceasta imprejmuire de frecventa, iar daca unul dintre oamenii de stiinta iese in afara ei si devine un om de stiinta de periferie, atunci el ajunge sa fie o oaie neagra in comunitatea stiintifica, nu primeste fonduri etc.

 

E ca atunci cand ne uitam in sus la stele si la spatiul cosmic: ceea ce vedem de fapt e un camp masiv de realitate, plin de viata, constiinta si tot felul de structuri, forme, niveluri de densitate si civilizatii. Dar noi nu vedem totul. Noi vedem SPATIUL adanc: numeroasele distante negre dintre planete. Spatiul dintre obiecte este o frecventa vibrationala, pe care sistemele noastre corporale nu sunt obisnuite sa o perceapa, asa ca o blocheaza. Daca receptorii de energie (apparthi) din ADN-ul cuiva nu isi fac treaba pentru a primi frecventa, atunci frecventa va fi blocata de parca nici n-ar exista. Pentru ca nu avem receptorii de frecventa activi pentru acea frecventa specifica, pur si simplu nu o vom vedea in realitatea noastra. Daca am avea toti receptorii senzoriali activati, o activare totala a ADN-ului, nu am mai vedea holograma. Totul ar fi cunoastere directa si ar fi cunoscut ca facand parte din noi, in interiorul nostru, atunci cand ne cunoastem pe noi insine ca Sursa.

 

Asadar, sunt FOARTE MULTE lucruri pe care nu le putem percepe cu constiinta noastra tridimensionala si acesta e unul dintre motivele pentru care stiinta nu poate dovedi ca exista viata pe alte planete, intrucat aceste fiinte exista in frecvente mai inalte, pe care simturile si tehnologiile actuale tridimensionale nu le pot detecta.

 

Stiinta tinde sa catalogheze gandul ca fiind unul dintre lucrurile acelea ce nu pot fi cuantificate, un rezultat al fenomenelor fizice. Dar gandul e la fel de fizic ca si corpul vostru! Corpul vostru si corpul planetei sunt doar forme de gandire.

 

Gandurile poarta, de asemenea, haine chimice. Ele exista in corp sub forma chimica. Ele se afla intr-un tip de structura chimica moleculara in corpul si ADN-ul vostru. De fapt, cele care nu sunt armonioase sunt cele care creeaza boala chimica in corp. De aceea sunt asa de benefice purificarea aurica si sesiunile karmice pe care le fac: se pot opri aceste forme de gandire discordante sa se manifeste ca boala fizica.

 

Fiecare gand pe care il ganditi are o realitate chimica in corp. Gandurile voastre circula prin sangele si prin organele voastre. Ele se afla in corpul vostru, FACAND ceva. Asa ca o mare parte din a invata despre materializare este legata de invatarea controlului mental-corporal: cum sa folosesti aspectul fizic din corp si din minte pentru a-ti controla gandurile si pentru a-ti directiona realitatea holografica.

 

Oamenii de stiinta pierd mult din ceea ce se intampla, atunci cand se uita prin microscoapele lor electronice la atomi, particule si particule subatomice, pentru ca e un factor de TIMP care are loc. Ce se intampla de fapt e ca lucrurile strafulgera intermitent de la Sursa si apoi inapoi la polaritate ATAT de repede, incat depasesc perceptia creierelor cercetatorilor care incearca sa le observe, mai ales din cauza distorsiunii temporale care are loc, atunci cand privesti printr-un microscop.

 

Lucrurile scanteiaza intermitent atat de repede (dupa cum s-a dovedit recent de catre fizica cuantica), incat nu le putem percepe cu simturile, pentru ca simturile au o anume calibrare matematica ce le confera o gama de vibratie pe care o pot percepe, dar o mare parte e blocata din cauza apparthi-lor inactivi (receptorii de frecventa din ADN).

 

Tineti minte: atunci cand oamenii de stiinta privesc prin microscoape si telescoape, ei vad o proiectie holografica. Ei folosesc lentile, care realizeaza o difractie a luminii, ceea ce inseamna ca se creeaza valuri de SUNET, adica SCHIMBA interrelatiile dintre sabloane, astfel incat li se permite sa vada anumite niveluri din sfera microscopica si macroscopica pe care capacitatile noastre senzoriale nu le-ar percepe, in mod normal.

 

Ideea este insa ca noi DISPUNEM de aceste capacitati senzoriale. Daca putem vedea aceste lucruri cu ajutorul instrumentelor mecanice, care sunt FORME DE GAND ce au fost create din CONVINGEREA ca avem nevoie de un instrument pentru a face aceasta, pentru ca nu AVEAM abilitatea innascuta de a vedea aceste lucruri noi insine

Editat de Ingp

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cand ti-am zis ca esti fan editura For You te-ai suparat pe mine :lol:

 

 

In primul rand ideea de baza este corecta, ideea de ansamblu si anume faptul ca ADN-ul este mijlocit de om si de perceptia personala asupra realitatii care influenteaza realitatea. Insa postul tau nu este despre adn, pentru ca nu aduce nici o informatie concreta asupra subiectului ci doar filozofie new-age cu multe cuvinte si putina practica. pai ca sa intelegi ceea ce zici trebuie sa intelegi ceea ce inseamna adn. Iar in textul de mai sus ai sarit peste etapa asta :doh:

 

- ADN-ul se regaseste in fiecare fiinta vie, in fiecare celula si molecula

- Felul in care informatia este incriptata in adn este in forma a 4 asa zise baze A(adenina) T(timina) C(citozina) G(guanina)

-aceste baze sunt prinse intre ele in lanturi pentru a crea un pattern, sunt atasate de molecule de zaharuri si exista o baza formata din fosfat care ajuta la legarea acestor baze intre ele. Astfel, prin legarea acestor molecule impreuna obtii o modalitate de a incripta informatie, pentru ca ele se pot extinde pe milioane de unitati in lungime. Deci se creaza modalitatea de a crea patternuri.

-ADN-ul este format din doua astfel de structuri formand un dublu helix

-Pentru a intelege mai bine ceea ce inseamna ADN el trebuie vazut ca si un camp energetic-plasmatic care in cazul omului de rand este bulversat si haotic fara a urma un anumit pattern. Si acela este numit de catre biologi Junk DNA pentru ca oamenii de stiinta pana acum nu i-au gasit o intrebuintare si astfel l-au numit "gunoi" Asta din cauza structurii sale neordonata si neactivata.

-Factorul ereditar poarta o mare responsabilitate, natura nu face greseli iar ideea ca o parte din adn este "degeaba" nu poate fi deacat gresita. La un anumit moment dat omul a avut acest camp complet activat si ordonat insa probabil ca in urma unor manipulari genetice acest adn a fost bulversat, iar cu timpul omul procreaind in acest fel patternul s-a pastrat si s-a extins, ajungand in zilele noastre la acel procent mic de activitate care este deajuns doar pentru spravietuire si integrarea in societate.

-ADN-ul ( informatia genetica) se regaseste in fiecare nucleu din celula si practic celula este cea care mijloceste activarea/dezactivarea genelor.

-Celula este un sistem biologic dechis aflat in legatura si interactiune cu mediul.

-membrana celulei este cea care mijloceste schimbul de informatie intre celula si mediul exterior.

 

 

Astfel singura modalitate a celulei si implicit a genelor de a comunica cu exteriorul, este organismul uman. Celulele se deschid sau se protejeaza fata de mediu in functie de stimulii primiti. Deci perceptia noastra asupra realitatii este cea care determina activarea sau neactivarea acestor gene, insa nu numai ea.

 

Aici este implicat de asemenea subconstientul care este cel pe baza caruia noi percepem realitatea. Tot ceea ce noi percepem si simtim este mijlocit de catre constient/subconstient.

 

 

Pentru a intelege simplist ceea ce inseamna subconstient este de ajuns sa constientizam ca noi venim in contact in fiecare secunda cu 4 miliarde de biti de informatie din care noi suntem constienti doar de 2000. Cei 2000 reprezinta constientul iar restul reprezinta subconstientul--- campul ce depozitateaza informatia intr-un mod subtil si care actioneaza fara acordl nostru constient.

 

Practic autosugestia si gandirea pozitiva sunt total nerelevante in contextul in care omul este victima propriei minti secunda de secunda. Campul acela de 2000 de informatie nu poate face fata in nici un caz celui de 3 miliarde+ ;)

 

Adn-ul este un camp extrem de complicat si de complex si intelegrea lui nu poate fi decat compleaxa, simplificarea lui si reducerea lui la stadiul de 2 catene si restul latente nu va duce nicaieri. In contextul in care oamenii de stiinta se chinuie sa gaseasca rolul fiecarei gene dintr-o simpla bacterie e-coli :crazy:

 

Practic nu cantiatea bagajului genetic este cea importanta ci felul in care se formeaza legaturi intre molecule si macromolecule de proteine-----paternul :o:

 

Intr-o astfel de complexitate si vastitate simplul gand pozitiv care in final este ingropat de gunoiul din subcontient nu poate fi valabil. Ceea ce poate fi valabil si aplicat cu succes sunt remediile dure si bazate pe o practica serioasa si obiectiva cum ar fi ingerarea de preparate alchimice activatoare, boost-rile energetice din noduri telurice puternice de pe pamant, exunerea mintii timp indelngat la informatii obiective ca si parti din Adevar. Aceste sunt remedii capabile de a reactiva genele umane si de a le potenta in adevaratul sens ... restul ... sunt inutile in contextul in care omul este incapabil de a-si manifesta propria vointa :)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Buei, cand crezi ca le sti pe toate, mai vine unul si tranteste un subiect :crazy:

 

Mi'ar placea insa ceva argumentari stiintifice, din partea geneticienilor consacrati, in locul decupajelor din ziare sau carti . :lol:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Cand ti-am zis ca esti fan editura For You te-ai suparat pe mine :)

 

1. Nu sunt fan... si nu cred ca e o editura new age - ce e spun altii de pe forum... personal am citit o singura carte de la aceasta editura... ceva legat de decorporalizari... am primit o cadou de la cineva care stia ca ma pasioneaza puterile paranormale...

2. Nu m-am suparat pe ceea ce mi-ai spui...

3. L-am primit pe e-mail(chestia cu ADN-ul)...

4. Ceea ce ai relatat tu se preda la scoala (partea legata de genetica) si personal eu consider ca este manipulare... in genetica moderna s-au facut ceva schimbari drastice... care se pare ca din genetica clasica nu s-au schimbat...nu ma refer acum la bazele azotate ale ADN-ului sau cevea de genul... vb la general....

5. Am cautat special autori la editura For you(o editura new Age) care voi nui considerati new age si l-am gasit si pe Castenada pe la Editura asta...si pe anumite site-uri scrie despre acesra ca fiind un "veritabil scriitor new-age"

6. Sotirios Crotos este un medic de acum aprox. 2000 de ani (atestat istoric ca fiind unul dintre cei mai buni ai vremii in mai mlte documente) ... s-a descoperit un pergament in care el isi nota tot ce facea... iar acest doctor l-a urmat in acea perioda pe Iisus Hristos...

In ziua de astazi pergamentul a fost publicat ca si carte la Editura For You(autorul insusi doctorul... nu intrebati cine incaseaza banii ca nu stiu...macar iau dat drept de autor =)) ). Este acest doctor un scriitor New Age? mie mi se pare old age :roll: ...

Ceea ce e mai sus implica raspunsuri si la alte intrebari adresate de alte persoane....

 

 

 

Acum despre ADN ... am postat pe undeva... ca si Genetica moderna atesta existenta a 12 catene din care doar 2 active...doctorii au studiat acest lucru deoarece in urma unui dest de ADN s-a observat ca un individ avea mai multe catene active (si atunci s-au pus si semnele de intrebare (What a F**K?????????)...

Astfel s-au facut cercetari si cu mai multe aparate eu reusit sa identifice aceste catene...

Fiecare catena activa asigura maxim 8% din folosirea creierului, deci 2 catene asigura maxim 16 % (oamenii de stiinta au demonstrat ca omul isi foloseste maxim 15-16 %).

Pe masura ce ne activam catenele ne creste si nivelul de constientizare...

 

 

Buei, cand crezi ca le sti pe toate, mai vine unul si tranteste un subiect :cry:

 

Mi'ar placea insa ceva argumentari stiintifice, din partea geneticienilor consacrati, in locul decupajelor din ziare sau carti . :D

 

Asta asi vrea si eu sa vad... :lol2:

Editat de Ingp

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Dovezi de la geneticieni de renume? Incepeti cu Dr. Bruce Lipton... pornind de la acest video puteti vedea intreg docmentarul...este pe youtube :cry: Si apoi astept pareri

Editat de subarah

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Controlati-va holograma prin GAND

 

Buna tuturor! In aceasta editie a Cursului online despre perfectiunea ADN vom invata totul despre GANDURI si cum se materializeaza ele in realitatea noastra holografica. Pentru a va controla experientele de materializare, trebuie sa intelegeti mai intai ce sunt gandurile voastre, cum creeaza ele si cum sa faceti pentru a le materializa in ceea ce doriti sa vedeti in realitatea voastra.

 

In vindecarea Kathara definim gandurile ca fiind configuratii de valuri scalare ale unor tipare vibratorii multidimensionale de radiatie de energie electromagnetica bipolara, care formeaza modele specifice de frecventa scalara in interiorul tiparului de manifestare personala.

 

Cu alte cuvinte, gandurile SUNT LUCRURI reale! Probabil ca atiCu dragoste, Toby Alexander http://www.dnaperfection.com/tobyalexander.html

Ete-te...a descoperit si nenea asta,roata! :- Pai,ce spune el,noi dezbatem de doi ani si mai bine pe "Roportal". :focus:

Iar biblia propovaduieste de vreo 2000 de ani.

Editat de Bagherra

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Ete-te...a descoperit si nenea asta,roata! :crazy: Pai,ce spune el,noi dezbatem de doi ani si mai bine pe "Roportal". :think:

Iar biblia propovaduieste de vreo 2000 de ani.

Niciodata nu-i prea tarziu... :o:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu va contrazic dar ati ratat esentialul :)

 

ADN si cele 12 spirale cu care poate opera fiinta umana in prezent se leaga de cele 12 chakre principale ale omului , dar fiti atenti ca nu e vorba de sistemul de 12 chakre interne e vorba de 7 chakre interne si 5 externe :D , cand aveti cele 12 chakre active si deschise atunci incet se activeaza si cele 12 spirale de ADN

 

Si nu ma luati cu sursa e dupa dimensiunea a 15-a ca octava asta are 8 dimensiuni supa e alta si dupa inca una si tot asa :P pana acum am gasit si fiinte din dimensiunea 800 :D :stars:

 

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu te luam, ca esti deja luat.

Bine ... atunci va las pe voi sa credeti ca daca aveti 12 spirale de ADN puteti face orice :crazy: apoi vedeti voi cand incercati si reusiti o combustie dinasta :focus:

 

 

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×