Spring in Paris 0 Report post Posted November 21, 2008 Am mare nevoie de ajutorul vostru.... Vă rog să postaţi aici cele mai frumoase, explozive şi triste poezii de dragoste care v-au plăcut. Eu am căutat prin volumele mele de acasă, dar nu am găsit nimic bun de recitat, de pus pe scenă. :think: Share this post Link to post Share on other sites
Rami 64 Report post Posted November 21, 2008 Cauta Cincinat Pavelescu - Zadarnic Share this post Link to post Share on other sites
Spring in Paris 0 Report post Posted November 21, 2008 N-am găsit dec Share this post Link to post Share on other sites
Rami 64 Report post Posted November 21, 2008 ai dreptate,nici eu nu o gasesc. Sa ti-o scriu atunci, nu? Share this post Link to post Share on other sites
Two 1995 Report post Posted November 21, 2008 (edited) E-aşa de tristă aşteptarea de Cincinat Pavelescu E-aşa de tristă aşteptarea c Edited November 21, 2008 by laurent-III-rd Share this post Link to post Share on other sites
Rami 64 Report post Posted November 21, 2008 Laur,pe asta a gasit-o si el :think: Zadarnic O, nu, nu ma iubi pe mine, Eu sunt un biet nenorocit nu merit ca sa fiu iubit de tine. Intoarce-ti ochii-n alta parte spre altii raza sa-si rasfranga catand la mine-ar trebui sa planga. Tu esti o ramura plapanda de liliac, de-abia in floare eu... glas de codru vestejit ce moare. O, nu, nu ma iubi pe mine, Eu sunt un biet nenorocit nu merit ca sa fiu iubit de tine. Share this post Link to post Share on other sites
Two 1995 Report post Posted November 21, 2008 Cantec de toamna de Paul Verlaine Al toamnei cant, Viori de vant Il plang topite Lovindu-mi lin Sufletul plin De corzi ranite Decolorat Si sugrumat Cand ora bate Plangand ascult La vremi de mult Indepartate Si-n vant ma las In raul pas Care ma poarta Din loc in loc Acelasi joc De frunza moarta Rami..Angel este o EA Share this post Link to post Share on other sites
Spring in Paris 0 Report post Posted November 21, 2008 Laur,pe asta a gasit-o si el :) Zadarnic O, nu, nu ma iubi pe mine, Eu sunt un biet nenorocit nu merit ca sa fiu iubit de tine. Intoarce-ti ochii-n alta parte spre altii raza sa-si rasfranga catand la mine-ar trebui sa planga. Tu esti o ramura plapanda de liliac, de-abia in floare eu... glas de codru vestejit ce moare. O, nu, nu ma iubi pe mine, Eu sunt un biet nenorocit nu merit ca sa fiu iubit de tine. Mulţumesc pentru poezie. Şi, cum spunea şi Laur, sunt o EA :think: Cantec de toamna de Paul Verlaine Al toamnei cant, Viori de vant Il plang topite Lovindu-mi lin Sufletul plin De corzi ranite Decolorat Si sugrumat Cand ora bate Plangand ascult La vremi de mult Indepartate Si-n vant ma las In raul pas Care ma poarta Din loc in loc Acelasi joc De frunza moarta Rami..Angel este o EA Foarte poetic, domnule, dar ceva mai expresiv n-ai? :doh: Share this post Link to post Share on other sites
Rami 64 Report post Posted November 21, 2008 (edited) Mulţumesc pentru poezie. Şi, cum spunea şi Laur, sunt o EA :think: Foarte poetic, domnule, dar ceva mai expresiv n-ai? :doh: ai vrut trista ... stiu ca esti o "ea", am trecut pe la profil :) Incearca Veronica Micle. Edited November 21, 2008 by Rrami Share this post Link to post Share on other sites
Spring in Paris 0 Report post Posted November 21, 2008 ai vrut trista ...stiu ca esti o "ea", am trecut pe la profil :) Incearca Veronica Micle. Păi şi poeziile triste pot fi expresive :doh: Am căutat ceva de Veronica Micle, dar parcă nu e ceea ce-mi trebuie. Share this post Link to post Share on other sites