lavvinya 1 Report post Posted September 24, 2008 am observat ca euro are ff mari variatii in ultima vreme .....banii care ii am pusi deopartea sa ii pastrez asa cum sunt in lei,s au sa ii transform in euro? tzinand cont ca va trebui sa achizitionez un imobil(euro) cat de curand.... Share this post Link to post Share on other sites
Fluturel 566 Report post Posted September 24, 2008 parerea mea ca lei e cel mai bine. Dobanzi atractive. Apoi mai ales ca vrei sa achizitonezi un teren in euro - pretul la imobiliare este in euro, dar are tendinta sa scada. Asa ca ... eu as merge pe lei. Share this post Link to post Share on other sites
New Task 8 Report post Posted September 24, 2008 in USD Share this post Link to post Share on other sites
MaxJuve 31 Report post Posted September 24, 2008 nici nu stii ce sa mai crezi la moment,la noi in timp de 3 zile euro a cresut cu aprox 2 MDL,daca nu mai bine Share this post Link to post Share on other sites
Fluturel 566 Report post Posted September 24, 2008 in USD cred ca domnisoara se referea la un termen scurt ... nu pe o perioada lunga de timp. Share this post Link to post Share on other sites
Arcangelo 1797 Report post Posted September 24, 2008 in USD Dolarul e pe duca...in nici un caz nu as pastra economiile in dolari. Share this post Link to post Share on other sites
lavvinya 1 Report post Posted September 24, 2008 da am refeream la maxim o luna.... vad ca sunt niste fluctuatii pe piata de te doare mintea....... Share this post Link to post Share on other sites
Fluturel 566 Report post Posted September 25, 2008 Dolarul e pe duca...in nici un caz nu as pastra economiile in dolari. daca zici tu ... nu ma pun cu tine ca tu concurezi cu nostradamus... deci pentru o luna clar in lei. Raiffeisen are promotie luna aceasta de 12% Share this post Link to post Share on other sites
lavvinya 1 Report post Posted September 25, 2008 daca zici tu ... nu ma pun cu tine ca tu concurezi cu nostradamus... deci pentru o luna clar in lei. Raiffeisen are promotie luna aceasta de 12% chiar daca voi cumpara un imobil tot in euro? nu am de pierdut?adik stiu ca ma acopera dobanda....dar nu cred ca in totalitate. ma gandeam (cand va fi sa cumpar) sa scot lei la cursul BNR, pt ca cursul bancilor e mai mare decat al BNR? Share this post Link to post Share on other sites
Fluturel 566 Report post Posted September 25, 2008 la un schimb valutar de genul acesta pierzi maxim 2% ... scazand din 12% 2 % ramai cu 10% Iar 10% nu iei la nici un depozit in valuta Share this post Link to post Share on other sites