Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Rain

Esti curios din fire?

Recommended Posts

Sincer spun ca sunt o fire nu foarte curioasa decat in anumite domenii. :lol2:"

Cea mai recenta curiozitate a fost sa vad cum anume se lucreaza intr-o firma, si drept urmare m-am angajat peste vara si am ajuns la o concluzie: faceti scoala si profitati din plin de ea. Distrati-va cat mai e timp!!! :roll:

Share this post


Link to post
Share on other sites

...nu cred ca este persoana mai curioasa ca mine... :lol2:" ...sper sa nu fie adevarata zicala conform careia curiosii mor devreme deoarece atunci chiar nu mai am mult de trait :lol2: :De

Share this post


Link to post
Share on other sites
...nu cred ca este persoana mai curioasa ca mine... :lol2:" ...sper sa nu fie adevarata zicala conform careia curiosii mor devreme deoarece atunci chiar nu mai am mult de trait :lol2:  :De

[snapbacca]64057[/snapbacca]

Si eu sunt curiosa. Acum doua seri in fata cladirii unde locuiesc au venit pompierii, politia si ambulanta...Bineinteles cum era vorba de cladirea in care locuiesc nu am ezitat sa ies afara sa intreb ce se intampla... Desi mi sa-a raspuns <nimic grav> am continuat sa urmaresc interventia...Mi sa-a spus apoi sa intru in casa pentru securitatea mea. Am intrat dar am ramas sa privesc totul prin fereastra :lol2: :"> . Nu peste mut timp, o tanara care incercase sa se sinucida a fost transpotata urgent la ambulanta...e trist ce sa-a inamplat! Ca sa raman ontopic-- am urmarit totul pana la sfarsit desi imi era foarte frica!

In rest, daca sunt unele lucruri care nu ma privesc, chiar nu sunt curioasa sa le aflu!

Share this post


Link to post
Share on other sites

valeu, curioasa putin spus...

ma intereseaza to ce se intampla, de la maruntisuri pana la maruntisuri hehe

orice

:">

Share this post


Link to post
Share on other sites

adevarul este ca si eu o fire mai curioasa, dar in general sunt curioasa daca e vorba de persoana mea, sau de lucruri. mereu imi pun intrebari de genu: ce ar fi daca as face...? si de obicei ma pun si incerc. :lol2: desi de multe ori am curiozitati putin mai greu de facut.... :lol2:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma inscriu si eu in Clubul Curiosilor. :"> Sunt foarte curioasa. Am ideea asta ca nu e lucru pe care sa nu-la pot intelege... si nu-mi place sa am intrebari la care sa nu imi pot raspunde. :lol2:

 

Nu pot sa spun care e recenta ... mereu am curiozitati. Mai recent... uhm... sa intru pe la toate topicurile, sa vad ce sa-a mai postat. :lol2:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×