Sari la conținut
Forum Roportal
tibio

Zodiac floral

Postări Recomandate

TRANDAFIRUL

persoane nascute in zilele de 9, 18 si 27 ale oricarei luni

 

Sunt firi idealiste, active, independente, impulsive chiar, iar acest lucru le pot aduce in fata unor situatii neplacute. Curajosi, nu se dau la o parte din fata dificultatilor si reactioneaza instinctiv, dar prompt, in fata surprizelor. Isi apara cu hotarare si argumente clare pozitia si nu sunt pregatiti sa renunte la interesele lor vitale de dragul armoniei. Atrag atentia celorlalti si stiu sa se faca respectati.

 

Foarte constienti de sine, semeti, sunt interesati de lucruri profunde si idealuri inalte, mai presus de orice meschinarie. Orgoliosi si vanitosi, cauta sa obtina stima si consideratia, gloria si recunoasterea celorlalti.

 

Firi ambitioase, dure ce se lupta cu slabiciunile lor si ale celorlalti, sunt mereu gata sa ia decizii radicale fata de cei slabi ori care le-au gresit.

 

Stiu inca din prima secunda daca o persoana le place sau nu. Foarte atractivi, sunt dotati cu un magnetism debordant. In dragoste se implica total, intens si asteapta acelasi lucru de la partener. Surprinzator si pentru ei, pot ajunge sa rupa o relatie fara sa aiba o motivatie logica, chiar daca dupa aceea sufera.

 

 

MARGARETA

persoanele nascute in zilele de 8,17, 26 ale oricarei luni

 

Sunt persoane pragmatice, gata pentru orice eforturi personale pentru asigurarea confortului material si pentru realizarea dorintelor. Emotivi, introvertiti, se asteapta la ceea ce este mai rau din partea celorlalti, astfel incat se bazeaza doar pe ei.

 

Ancorati in realitate, nu se feresc sa afirme adevarul, chiar daca asta ii deranjeaza pe altii. Unii le reproseaza lipsa de tact, dar ei nu inteleg de ce este nevoie de tact in situatii ce li se par fara dubiu. Viata li se pare simpla si clara, fara sa necesite ocolisuri sau inflorituri.

 

Temandu-se mai ales de pierderi, prefera sa isi dezvolte prudenta, analiza, capacitatea de a preveni si economia. Evita pripeala si le vine greu sa inteleaga aventura. Susceptibili fata de ceilalti, au nevoie de dovezi de seriozitate si de bune intentii. Prefera o lupta dreapta decat un compromis rusinos si inutil.

 

In dragoste, se hotarasc dupa multe probe sa inceapa o relatie, dar atunci se daruiesc in intregime partenerului, aratandu-si latura pasionala si senzuala. Posesivi, nu accepta parteneri cu jumatate de norma. Isi surprind partenerii cu farmecul si sensibilitatea lor.

 

 

ORHIDEEA

persoanele nascute in zilele de 7, 16, 25 ale oricarei luni

 

Aceste persoane se remarca prin idealismul lor marcant, inclinatia spre puritate si spiritualitate. Simtul responsabilitatii foarte dezvoltat le face persoane demne de incredere. Acelasi simt le poate juca feste, impiedicandu-le sa actioneze datorate temei de esec.

 

Naivi, increzatori, gata sa sara oricui in ajutor, pot cadea prada prefacutilor. Chiar si atunci, nu aleg calea razbunarii, ci prefera sa sufere in liniste si sa creada ca este vorba doar de o lectie de viata pentru ei.

 

Reactia inconstienta la deziluziile provocate de neatingerea idealurilor este o stare de tristete inexplicabila, ce poate conduce la demotivare si la probleme psihice. Cu sprijnul moral al unor persoane pe care admira, gaseste forta sa isi continue lupta pentru promovarea prin exemplul propriu a inaltelor lor idealuri.

 

Pretentiosi in alegerea partenerilor, sunt atrasi de persoane de moralitate inalta, carora le ofera fidelitate si intelegere. Aspectul fizic al partenerului este de mai mica importanta;pun pret mai ales pe intelegere si respect. Fiind total implicati intr-o relatie, nu inteleg gelozia si posesivitatea partenerului.

 

 

MACUL

persoanele nascute in zilele de 6, 15, 24 ale fiecarei luni

 

Sunt persoane pentru care relatia cu partenerul (si prin extensie viata sociala) constituie motivatia centrala. De starea acestei relatii depinde fericirea ori nefericirea lor.

 

Doresc sincer sa ajunga sa cunoasca in profunzime persoanele cu care vin in contact. Isi dezvolta necontenit abilitatile de a ii “citi” pe ceilalti, astfel incat ajung sa se insele rareori asupra cuiva. Reusesc sa aplaneze cu maiestrie situatii care se indreapta spre conflict, obtinand admiratia si respectul celorlalti.

 

Foarte preocupati de latura estetica a vietii, de arta si de frumos, in dauna functionalului.

 

Isi fac procese de constiinta legate de neimpliniri personale, iar atunci asteapta intarire si sprijin din partea partenerului. Obtin cele mai mari succese atunci cand se stiu sprijinite si iubite de partener.

 

Romantici si idealisti, viseaza la partenerul ideal si relatia perfecta. Isi pot face singuri probleme, cautand perfectiunea acolo unde este cel mai greu de obtinut. Pe masura ce devin mai realisti, fara a renunta la principiile lor, pot ajunge mai impacati cu sine, satisfacuti de viata pe care o traiesc.

 

 

IRISUL

Persoanele nascute in zilele de 5, 14, 23 ale oricarei luni

 

Adaptabilitatea, maleabilitatea sunt cuvintele ce ii caracterizeaza cel mai bine. Energici, deschisi, spontani si tonici, sunt catalizatori ai grupului. Agreabili, inteligenti, spumosi, isi fac cu usurinta cunostinte si prieteni. Unii ii pot considera obositori, iar altii inconstanti.

 

Ageri, se adapteaza cu usurinta persoanelor si situatiilor; nu negociaza insa libertatea personala si increderea ce o asteapta si pe care o acorda. Reactioneaza violent in situatiile in care se simt atacati pe nedrept. Pun mare accent pe viata profesionala.

 

Traiesc momentul cu intensitate, fara sa isi faca griji prea mari pentru viitor si pun multa pasiune in ceea ce fac. Se conduc dupa o morala proprie ce porneste de la dictonul “traieste si lasa-i si pe ceilalti sa traiasca”.

 

Fermecatori pana la varste inaintate, in dragoste se manifesta cu entuziasm si deschidere, fara idei preconcepute. Pentru ei, partenerul potrivit trebuie sa fie inteligent, comunicativ, gata oricand pentru noutate si aventura. Sunt interesati mai mult de jocul seductiei decat de profunzimile dragostei.

 

 

FLOAREA-SOARELUI

persoanele nascute in zilele de 1, 10, 19, 28 ale oricarei luni

 

Cei nascuti in zilele de mai sus sunt firi deschise, active, dinamice, capabile sa energizeze cu usurinta anturajul. Dotati cu un magnetism deosebit, atrag privirile si atentia celorlalti. Isi doresc sa iasa in evidenta si sa straluceasca.

 

Aflati sub influenta si obladuirea Soarelui, sunt lideri innascuti, cautand pozitii de conducere si influenta. Isi impun autoritatea cu naturalete, fiind urmati de ceilalti pentru caracterul si stralucirea lor.

 

Ca orice fiinta, nu sunt lipsiti de tentatii si erori. Pot ajunge sa se increada intr-atat in judecata si in “steaua” lor, incat pot dori sa isi impuna in mod discretionar viziunea si punctul de vedere.

 

Pozitivi, optimisti, neimpresionati de pericole, reusesc sa iasa din majoritatea situatiilor dificile, conducandu-si colectivul spre victorie, lumina. Esecurile din prima parte a vietii le sunt lectii pentru invatarea prudentei si domolirea impulsivitatii.

 

Au instinct de cuceritori; sinceri in afectiunile lor, sunt calzi, generosi. Sunt atrasi de persoane prezentabile, ce le intaresc reputatia, dar care le permit sa fie nr.1 si in cadrul cuplului.

 

 

ALBASTREAUA

persoanele nascute in zilele de 4, 13, 22, 31 ale oricarei luni

 

Cea mai adanca nevoie a acestor nativi este cea de stabilitate si de siguranta. De aici izvorasc toate trasaturile lor semnificative: statornicie, fidelitate, respectarea cuvantului dat. Accepta cu greu surprizele, chiar daca este vorba despre lucruri si situatii placute si favorabile lor.

 

Sunt conservatori, atasati de traditii si reguli, aparatori ai ordinii si disciplinei, convinsi ca numai prin organizare si respectarea ierarhiei se poate obtine stabilitate, prosperitate si linistea familiei si a comunitatii.

 

Luand totul in serios, nu stiu de gluma si nu accepta ironiile sau apropourile. Sunt oameni de incredere, care nu se lasa pana nu termina ce si-au propus ori ce au promis.

 

Marile lor calitati se pot deforma prin exagerare: pot ajunge sa incerce sa isi impuna tuturor standardele si exigentele fara a tine cont de contexte si de particularitatile celorlalti. Apar atunci rupturi si doar timpul va dovedi cine a avut dreptate.

 

In dragoste, sunt model de fidelitate si de incredere; poate dura destul de mult insa pana sa gaseasca persoana care sa se ridice la inaltimea exigentelor lor. Sunt capabili de sacrificii nebanuite pentru cei dragi.

 

 

BUJORUL

persoanele nascute in zilele de 2,11, 20, 29 ale oricarei luni

 

Sensibilitatea interioara remarcabila, imaginatia bogata, abundenta sentimentelor sunt caracteristice acestor persoane, fapt ce le face sa fie introvertite, visatoare, idealiste. Tinand atat de mult la viata sa interioara, la modelele si visurile din adancul fiintei lor, se pot dovedi incapatanate, mai putin permeabile la semnalele si sugestiile venite din partea celorlalti. Tocmai de aceea sunt uneori acuzate ca nu le pasa de ceilalti.

 

Totusi, o data ce propriile nevoi (materiale, dar mai ales sentimentale, spirituale) le sunt satisfacute, ofera cu generozitate din prea plinul sufletului lor, ingrijindu-se de buna stare emotionala si materiala a celor apropiati.

 

Paradoxal, nu isi doresc si nu suporta singuratatea, isi doresc o stransa relatie emotionala si spirituala cu partenerii. Iubesc viata calda de familie, sunt legati de trecut si de radacini, astfel ca poate trece ceva vreme pana la parasirea cuibului natal si intemeierea propriei familii.

 

In relatia lor sunt romantici, chiar pasionali si posesivi fata de partenerul de viata; ofera fidelitate si stabilitate, tandrete si romantism.

 

 

PAPUCUL DOAMNEI

persoanele nascute in zilele de 3, 12, 21, 30 ale oricarei luni

 

Vioaie, active, curioase, dinamice, aceste persoane sunt insetate sa afle lucruri, fapte, informatii si sa cunoasca persoane noi. Isi doresc mai ales libertate de miscare si de actiune; detesta rutina si constrangerile. Rationale si inteligente, sunt fiinte capabile si pricepute sa rezolve situatii si probleme de moment ori de scurta durata; se plictisesc insa sau obosesc daca sunt angrenate in activitati ce necesita atentie si eforturi pe lungi perioade de timp. Tocmai atunci li se reproseaza ca nu ar fi statornice si profunde.

 

Pentru ele, regulile si ierarhiile sunt lucruri dificil de inteles si de acceptat; in situatii oficiale, au tendinta sa se comporte strengareste. Sunt preocupati mai degraba de rezolvarea problemei, de atingerea scopului, decat de aspectele morale si etice ale mijloacelor folosite.

 

Le-ar fi de folos sa inteleaga faptul ca schimbarile si noutatile au rolul lor, dar ca lucrurile cu adevarat valoroase dureaza si nu isi pierd valoarea in timp, ca responsabilitatile

 

Atractivi si stralucitori, sunt fideli partenerilor lor, atata vreme cat relatia nu devine plictisitoare si ingusta si le satisface nevoia de stimulare si noutate.

 

 

:doh:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
ALBASTREAUA

trebuie sa-mi schimb avatarul? :doh:

suna bine ce scrie mai sus... (desi cam rigide albastrelele astea...) o fi adevarat oare? 8)

Editat de Amarena
scos citat

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
PAPUCUL DOAMNEI

Da da suntem niste strengari :doh: si ne place libertateaaaa

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

MACUL

persoanele nascute in zilele de 6, 15, 24 ale fiecarei luni

 

Sunt persoane pentru care relatia cu partenerul (si prin extensie viata sociala) constituie motivatia centrala. De starea acestei relatii depinde fericirea ori nefericirea lor.

 

Foarte preocupati de latura estetica a vietii, de arta si de frumos, in dauna functionalului.

 

 

cam atat...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
MACUL

persoanele nascute in zilele de 6, 15, 24 ale fiecarei luni

 

Sunt persoane pentru care relatia cu partenerul (si prin extensie viata sociala) constituie motivatia centrala. De starea acestei relatii depinde fericirea ori nefericirea lor.

 

Foarte preocupati de latura estetica a vietii, de arta si de frumos, in dauna functionalului.

 

 

cam atat...

pai de aia vreau sa ma schimb...fericirea mea sa nu depinda de nimic.sa ma simt bine oricum

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×