Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
sergiu_snk

Problema ingrijoratoare

Rate this topic

Recommended Posts

salutare ..sunt nou pe acest forum .. am 16 ani si am avut un singur contact sexual si acela protejat si cu mult timp in urma , problema este ca in timpul masturbarii am simtit dureri care apareau numai cand continuam masturbarea, daca ma opream dispareau. am terminat masturbarea in speranta ca vor trece.. toate bune si frumaose pana cand am fost sa urinez si am descoperit sange pe penis. sangele pare a fi iesit din canalul urinar(crek asa ii zice) :spiteful: durerea nu mai este prezenta insa sangele a continuat sa curga ( in cantitati mai mici si rar ) , dupa 10 minute pare ca sangerarea sa oprit insa sunt cam speriat in privinta situatiei :jester: astept sfaturi multumesc anticipat

Share this post


Link to post
Share on other sites

nu are treaba cu actu sexual a fost acum 1 an :| nu vad legatura .. oricum ms pt sfaturi o sa citesc ceva despre uretita dar sper sa nu fie asa serios:(( .mentionez cal a inceputul masturbarii nu se simtea durearea , aceasta a aparut dupa 10 minute sau ceva asemanator (da.. e destul de mult 10 minute). poate fi o leziune provocata datorita duratei? pana acum nu am mai avut probleme de genu :spiteful:

Edited by sergiu_snk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uretrita reprezinta o infectie a uretrei, canalul care face legatura intre vezica urinara si exterior si foloseste la eliminarea urinii. Cel mai frecvent, infectia este cauzata de bacterii, contactate, de obicei, prin boli cu transmitere sexuala. Sunt de asemenea frecvente infectiile determinate de virusuri.

Share this post


Link to post
Share on other sites
nu are treaba cu actu sexual a fost acum 1 an :| nu vad legatura .. oricum ms pt sfaturi o sa citesc ceva despre uretita dar sper sa nu fie asa serios:(( .

 

Depinde cu cita forta si cu cit zel te masturbezi, poti sa faci si o ruptura de uretra daca exagerezi! :spiteful:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Depinde cu cita forta si cu cit zel te masturbezi, poti sa faci si o ruptura de uretra daca exagerezi! :spiteful:

lol nush ce sa zic, ar fi posibil da deobicei nu folosesc forta:) dar totusi e posibil .. cum imi dau seama daca asta e problema ? problema e ca nu a curs sangele in timpul masturbarii ca sa fie ruptura .. a curs dupa ejaculare

intre timp ..

URETRITA Este o inflamatie a uretrei, in principal de origine infectioasa.

Simptome comune ale tipurilor de uretrita :

- scurgere uretrala, arsuri locale accentuate la mictiune si uneori febra.

- uretrita genococica sau blenoragia este o boala cu transmitere sexuala. Tratamentul bolnavului si al partenerului sau sexual trebuie intreprins imediat prin administrarea de antibiotice active fata de germene.

- uretrita cu micoplasme si chlamydii este o boala transmisa sexual. Inceputul infectiei debuteaza printr-o scurgere uretrala limpede si nedureroasa. Tratamentul consta in administrarea de antibiotice timp de 2-3 saptamani.

daca scurgere uretrala nu se refera la scurgere de sange nu crek e problema mea :jester: febra nu crek am si arsuri locale nu simt ... singura durere a fost in momentu masturbarii :jester:

multumesc pt raspunsuri si pt ajutor sper sa rezolv aceasta problema :jester:

Share this post


Link to post
Share on other sites
nu are treaba cu actu sexual a fost acum 1 an :| nu vad legatura .. oricum ms pt sfaturi o sa citesc ceva despre uretita dar sper sa nu fie asa serios:(( .mentionez cal a inceputul masturbarii nu se simtea durearea , aceasta a aparut dupa 10 minute sau ceva asemanator (da.. e destul de mult 10 minute). poate fi o leziune provocata datorita duratei? pana acum nu am mai avut probleme de genu :jester:

parerea mea este sa consulti un nefrolog...

.......................

sau poate te-ai ranit ....

mai stii? :spiteful:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×