Jump to content
Forum Roportal
spider

despre emigratia romanilor

Rate this topic

Recommended Posts

"Milioane de oameni au intors spatele unei Romanii a tuturor posibilitatilor. Spiritul si litera spagii, salariul-fantoma pe care nu-la vezi pe cartea de munca, principiul sfint ca daca furi un ou esti un bou si daca furi mult si bine ajungi departe i-au facut sa se hraneasca cu vise pe alese. Pentru visul american, canadian, australian sau neozeelandez n-au mai tinut cont nici de frica, nici de nostalgie, au strins cureaua, au vindut tot, sa-au imprumutat pe unde au apucat si au plecat sa-si caute norocul la capat de lume."

http://news.softpedia.com/news/1/2004/May/8239.stml

 

M-am gandit ca e un articol intresant :dee

Share this post


Link to post
Share on other sites

Softpedia face un fel de revista a presei, preia articole de la diverse publicatii, daca te uiti in partea de jos a articolului vei vedea

Source: Evenimentul Zilei.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Orideunde o fi preluat, mie mi se pare un lucru trist :(

 

trist dar adevarat CAT. Si probabil o sursa de supravietuire pentru multi nenorociti ai sortii.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pacat.

Se pot face atatea in tara dar totusi trebuie sa ai vointa si bani.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Trist Ne-Trist... asta e adevarul!

Nici cu lucruri ieftine nu poti face o casa, lucrurile ieftine sunt mai scumpe decat orice. Iar tot ceea ce vreti voi (sau probabil inconstient Oo faceti) sa scoateti in evidenta este SCARBA care sa-a creat de ata timp in Rominia.

Dragi mei... DEGEABA AI daca nu sti si cum sa-ti vinzi ce ai :!: , iar motivele emigrarii in cantitati mai mari sunt simple si in proportie de 99% legate de partea finaciara, de nivelul de trai de 2 bani.

Degeaba te zbati, caci altii se bucura de cea ce faci tu. Probabil ca a-ti citit si voi "Ferma Animalelor", ei noi suntem in situatia lui Boxer (calul credincios care intr-un final a fost dat la fabrica de clei de oase... idem situatia pensionarilor de la noi).

Munca in Romania si nivelul de trai de aici nu au facut altceva decat sa-mi faca fire de par alb zi de zi. Da-ti un motiv pentru care sa nu pleci iar eu va dau 10 pentru care sa va mai ganditi...

Bfata!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tot ce trebuie este vointa.

Nu trebuie sa zicem "lasa ca oricum nu castigam nimic". Trebuie sa ne straduim sa facem totul pentru a scoate tara in evidenta.

Odata cu intrarea Romaniei in UE, preturile vor creste, pentru a ajunge la standarde europene, dar salariile vor scadea si tot mai multi oameni o sa plece din tara din cauza saraciei.

Nu vreau ca Romania sa ajunga o tara "parasita".

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×