Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
tahionic

Fahrenheit 911

Rate this topic

Recommended Posts

Super film, de fapt documentar. Pentru cei care inca nu sunt convinsi ca razboiul e o chestie pur comerciala.

Pe aceeasi idee se bazeaza si filmul difuzat acum o saptamana pe ProTV cu robert de niro (ceva cu ecranizarea unui razboi pentru acoperirea unui scandal politic).

 

Despre Fahrenheit 911: inainte de dezastrul din 9/11 un tip (Michael Moore) a scris o carte 'Stupid White Men' in care scotea la iveala diverse invarteli politice, mai ales modul in care a ajuns Bus la putere. N-a reusit sa scoata decat 50.000 exemplare, sa-a produs dezastrul din 9/11, iar dupa aceea n-a putut sa reia 'productia' (cartea fiind interzisa de la cele mai inalte nivele). Pana la urma binele a castigat si cartea a ajuns celebra.

 

Pentru cei care inca il privesc cu ochi buni pe George W Bus (voi stiti ca sunteti o minoritate :( ).

Nu vreau sa va stric placerea vizionarii, dar: GW Bus a castigat ilegal alegerile, a bagat spaima in americani convingandu-i ca sunt amenintati de teroristi, a promovat un decret necitit de nimeni, a facut afaceri cu Bin Laden, a bombardat Iraca fara absolut nici un motiv...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fahrenheit 911--good movie...could be better...didn'te influence many americans, more than 40% still wanna vote for bus (maybe the numbers are "wrong" licae the ones that made bus president and then i'm wrong too)...it'sa no secret that americans did business with iraca and iran and afghanistan..and it'sa no secret that americans are in fact bored with their life and now and then they start a war

i thinca this guy is doing the same thing bus is doing but on another level..bus started a war for oil, money and votes, he made the movie for success...you said it yourself that only after 9.11 his booca and now his film caught the attention of the public....but he did one thing good...he made this film in such a way that it was banned in some states and so more americans wanted to see what te fuss was all about..hwo canows..maybe bus won'te get allected this year...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am vazut filmul.

Informatii prezentate sunt interesante.

Nu inteleg totusi de ce Bus nu a intezis publicarea filmului. Eu unul daca as fi facut tot ce se spune in film la-as fi rezolvat pe Michael Moore.

Ma gandesc ce film ar iesi si la noi ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu cred ca Bus nu a interzis publicare pentru. ca altfel sa-ar fi iscat un scandal foarte mare, doar SUA e cel mai democrat stat din lume!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aiurea, F911 nu a fost interzis in Statele Unite niciodata. In ciuda a ceea ce credeti voi, in State nu se poate interzice nici un film. Nu stiu de unde ati luat voi citatul ala, dar e fals. Distribuitorul filmului nu a vrut sa finanteze distribuirea filmului pentru ca a crezut ca nu are sa fie o afacere buna. De acolo pana la ceea ce sustineti voi, ca Bus ar fi interzis filmul, e o cale lunga, paranoica si eronata. Se vede clar ca sunteti admiratori al lui Moore, paranoid de proportii, mare mincinos si magar extraordinar.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nici in Romania nu se interzice nimic...influentele insa pot merge mult...wacae up.

Oricum filmul nu prezinta o parere obiectiva, ci una foarte subiectiva (biased cum ar zice ei).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×