Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
ellla

profetii ale lui Nostradamus

Recommended Posts

Profetiile necunoscute ale lui Nostradamus

 

 

 

In caseta metalica, gasita recent pe mosia lui Nostradamus se aflau manuscrise inedite. Potrivit acestora, sfarsitul lumii va veni in 2436, economia mondiala se va prabusi, oamenii se vor muta in alte sisteme solare si numarul homosexualilor va creste de patru ori.

Cu cateva luni in urma, dr. Edmond Fourier, unul dintre cei mai importanti cercetatori ai operei lui Nostradamus, faimosul vizionar francez din secolul al XVI-lea, a facut o descoperire senzationala.

Sub un bloc de piatra, in apropiere de Paris, el a gasit o cutie cu manuscrise ce cuprindeau o serie de profetii ale lui Nostradamus, necunoscute pana acum. Ele au fost facute publice intr-o lucrare, intitulata: "Descifrarea profetiilor lui Nostradamus".

Potrivit lui Fourier, Nostradamus era convins ca prezicerile lui nu vor fi intelese de contemporanii lui, de aceea a lasat o serie de indicii pentru a fi gasite atunci cand ar fi dorit el, respectiv la cumpana mileniului. Profetiile lui Nostradamus sunt exprimate in versuri, denumite catrene. Multe din cele prezise de el, ca de pilda aparitia lui Adolf Hitler si cel de-al doilea razboi mondial, s-au dovedit a fi adevarate. Dar una dintre cele mai cunoscute profetii care arata ca un meteor va lovi Pamantul in toamna lui 1999, parea ca nu s-a indeplinit. Catrenul 69 descrie obiectul drept "un mare munte rotund care se va rostogoli, facand sa se scufunde tari mari".

Cand acest fenomen nu a avut loc, dr. Fourier si colegii lui au ramas descumpaniti. "Pana la urma mi-am dat seama ca Nostradamus ne-a oferit spre descifrare unul din celebrele sale jocuri de cuvinte", afirma cercetatorul. Ne indica un anumit loc. Prin "munte" el a subinteles "o stanca imensa si daca aceasta va fi rostogolita, ceea ce se va gasi acolo va avea o influenta uriasa asupra statelor lumii".

Dr. Fourier si-a dat imediat seama unde trebuie sa caute si s-a dus direct la o piatra neagra, mare, rotunda, situata in apropiere de Paris, pe proprietatea in care a trait Nostradamus.

Impreuna cu echipa sa, a inceput sa sape si a gasit o cutiuta metalica, pe capacul careia era gravata litera "N". "Cand am deschis cutia si am zarit un teanc de pergamente ingalbenite, cu scrisul inimitabil al lui Michel de Nostradamus, inima mea pur si simplu s-a oprit pentru o clipa", a povestit cercetatorul.

Scrierile contin sute de profetii, necunoscute pana acum, unele datatoare de sperante, altele ingrozitoare. Iata cateva dintre ele, considerate de Fourier, drept cele mai semnificative:

Diferentele intre limbi vor disparea

Potrivit lui Nostradamus, ca urmare a unei inventii pe care o denumeste "un nou aparat", lumea va fi "asa cum a fost inainte de Turnul Babel". Explicatia cercetatorului este ca Nostradamus s-a gandit la un fel de masina de tradus universala, poate un calculator. Profetul spune ca aceasta descoperire va duce curand la disparitia natiunilor.

Economia mondiala se va prabusi odata cu disparitia averilor lor, "bogatii vor muri de mai multe ori", spune profetul.

Soarele va furniza intreaga energie. Actualele surse de energie vor fi inlocuite de o putere ieftina, care se gaseste din belsug, provenind din ceea ce Nostradamus denumeste "Regele Cerului". Potrivit cercetatorului, este vorba de o descriere a unui satelit care capteaza energie solara si o transmite spre Pamant.

Oamenii vor trai 200 de ani.

Progresele medicinii vor prelungi durata de viata medie a omului la 200 de ani. O persoana de 80 de ani va arata ca una de 50, spune profetul.

Numarul homosexualilor va creste de patru ori. Din motive inexplicabile, numarul "barbatilor care ii iubesc pe barbati va fi de patru ori mai mare", prezice Nostradamus.

Vechile metode chineze de vindecare vor inlocui medicina moderna". Insanatosirea va veni din Est", scrie Nostradamus. Pe baza bioenergiei transmise prin maini, metoda va permite si celor care nu au pregatire medicala sa vindece boli, de la constipatie la cancer.

Toate impozitele vor fi desfiintate. O revolta de masa va duce la desfiintarea definitiva a impozitelor.

"Oamenii vor refuza sa plateasca impozite regelui", scrie prezicatorul.

Nuditatea va deveni un lucru comun odata cu imbunatatirea conditiilor de sanatate datorita unor gene mai bune, oamenii vor fi multumiti de trupurile lor si treptat publicul va accepta goliciunea.

Radiatiile vor usca Pamantul. "Regele va fura padurile, cerul se va deschide, campurile vor arde din cauza caldurii", scrie Nostradamus. Este un avertisment ce arata ca distrugerea padurilor tropicale va duce la subtierea stratului de ozon, expunand Pamantul radiatiilor ultraviolete nocive.

Urmatorul Papa va fi asasinat.

Un papa carismatic va fi omorat in timp ce viziteaza o tara straina, declansand tulburari planetare. Dr. Fourier afirma ca este vorba de succesorul lui Ioan Paul al II-lea, deoarece Nostradumus il descrie "tanar".

Religiile oficiale vor disparea.

Asasinarea Papei va declansa un razboi sfant si, drept rezultat, bisericile sub forma actuala nu vor mai exista, spune Nostradamus, adaugand insa ca oamenii vor continua sa se roage si-si vor mentine credinta in Dumnezeu.

Cei mai multi oameni vor parasi Pamantul si vor trai aiurea.

In urmatorii 300 de ani, omul va coloniza alte sisteme stelare. Pentru majoritatea oamenilor Pamantul "va deveni un mit", prezice Nostradamus.

Sfarsitul lumii va avea loc in 2436.

Nostradamus declara cu certitudine ca istoria umanitatii se va sfarsi la 1 octombrie 2436. El nu indica mijloacele prin care omenirea va fi distrusa, dar sugereaza ca fiinte pe care le denumeste "dusmanii nostri vechi" vor incepe un razboi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

majoritatea profetiilor apar dupa ce au trecut, sau sunt pentru ani pe care noi nu putem sa-i mai vedem, si sunt interpretabile, totusi nostradamus m-a fascinat intotdeauna

Share this post


Link to post
Share on other sites

foarte misto! zici ca te uiti la Star Trek! ce pacat ca nu se gaseste unul sa faca si un scenariu, ca ar iesi un super-film!

Share this post


Link to post
Share on other sites

abureli 100% ...

 

nu s-a terminat pamantul la 2000 cum a prezis tot el ... au zis sa o mai lungeasca putin cu cateva sute de ani. Ceva ceva tot s-o intampla pana atunci :jester:

 

s-auzim de bine !

 

:doh:

Share this post


Link to post
Share on other sites

schizofrenii tipice profetilor! se parea ca autoarea a baut umpic de lichior inainte de a posta topicul! :doh:

Share this post


Link to post
Share on other sites

le-am primit pe mail...vi le-am expus tocmai pentru a le analiza, comenta, etc :doh:

Share this post


Link to post
Share on other sites
schizofrenii tipice profetilor! se parea ca autoarea a baut umpic de lichior inainte de a posta topicul! :jester:

 

Nici nu ti-a aparut bine "ghiocelu" ca incepi sa jignesti.

Ba mie mi se pare ok ce spune ea, doar citeaza dintr-o "profetie" nu e Carmen Hara live draga :doh:

Share this post


Link to post
Share on other sites
schizofrenii tipice profetilor! se parea ca autoarea a baut umpic de lichior inainte de a posta topicul! :doh:

te sfatuiesc sa nu mai jignesti userii te iert de data asta la urmatoarea abatere te warn-ez si te suspend instant .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu am auzit ca Nostradamus ar fi fost mason....si ca profetiile lui ...ar fi de fapt planurile masoneriei.......e doar o parere.....

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×