AnMar 1 Report post Posted August 23, 2005 Cand ma gandesc la Roportal imaginatia mea deseneaza o haina cu o mie de buzunare si pe fiecare sunt atasate litere.De exemplu:A-Astrologie,B-...,pe-prietenie,...U-univers de informatii.Voi cum il vedeti? 8) Share this post Link to post Share on other sites
Dj Hestia 3 Report post Posted August 23, 2005 Tema de gandire. Pana la noi idei, ce ai zice de un titirez? Te invarti in jurul diverselor teme ale frumului :De 8) Share this post Link to post Share on other sites
AnMar 1 Report post Posted August 23, 2005 8) 8) Si intre timp pana iti preia un mesaj mananci,dansezi o hora,... :yawn: Share this post Link to post Share on other sites
maybe 2 Report post Posted August 23, 2005 (edited) Cu un ou care se intareste din ce in ce in apa clocotita. Sa speram ca are coaja rezistenta si nu se va sparge din cauza temperaturii la care e supus... Edited August 23, 2005 by maybe Share this post Link to post Share on other sites
Crystal_C 2 Report post Posted August 23, 2005 Eu cand m-am gandit la unobiect care sa defineasca cel mai bine Roportal stiti ce mi-a venit in minte? Cati dintre voi, in tinerete/copilarie... ati confectionat bratara din aceea colorata? Se facea din mai multe fire colorate, legate la capat ...si numai din noduri.... I se spunea "bratara prieteniei"... Share this post Link to post Share on other sites
Marika 1 Report post Posted August 23, 2005 Nu vad Roportal ca un obiect ci mai degraba ca o planta care creste si are nevoie de aer curat si spatiu. Deci sa smulgem buruienile din radacina ca sa avem o planta cat mai sanatoasa si ...frumoasa! Share this post Link to post Share on other sites
razvan_de_pe_aici 0 Report post Posted August 23, 2005 inchipuitiva ca nu stiati ce era in cutia neagra si in locul premiului ar fi ceva pe care nimeni nu poate sa-la descrei exact dar toata lumea ii innebunita dupa. cam as as descrie eu roportal 8) Share this post Link to post Share on other sites
_cata 180 Report post Posted August 23, 2005 Clolosul din Rhodos ... 8))) Share this post Link to post Share on other sites
anomalia 0 Report post Posted August 23, 2005 Clolosul din Rhodos ... 8))) [snapbacca]62360[/snapbacca] remarcabil raspuns!de ce si anume "Colosul din Rhodos" ? Maricaul ce spui tu suna cel mai bine.Dar cu gradinarii astia ai nostri...o sa ne manance daunatorii cat de curand. Share this post Link to post Share on other sites
Crystal_C 2 Report post Posted August 23, 2005 remarcabil raspuns!de ce si anume "Colosul din Rhodos" ? Maricaul ce spui tu suna cel mai bine.Dar cu gradinarii astia ai nostri...o sa ne manance daunatorii cat de curand. [snapbacca]62376[/snapbacca] Remarcabil si raspunsul tau! Cu ce ziceai ca asociezi tu roportalul? Imi place sa fim ontopic. 8) Share this post Link to post Share on other sites