Jump to content
Forum Roportal
AnMar

Ce obiect ar putea descrie cel mai bine Roportal?

Rate this topic

Recommended Posts

Cand ma gandesc la Roportal imaginatia mea deseneaza o haina cu o mie de buzunare si pe fiecare sunt atasate litere.De exemplu:A-Astrologie,B-...,pe-prietenie,...U-univers de informatii.Voi cum il vedeti? 8)

Tema de gandire. Pana la noi idei, ce ai zice de un titirez? Te invarti in jurul diverselor teme ale frumului :De 8)

8) 8)

Si intre timp pana iti preia un mesaj mananci,dansezi o hora,... :yawn:

Cu un ou care se intareste din ce in ce in apa clocotita. Sa speram ca are coaja rezistenta si nu se va sparge din cauza temperaturii la care e supus...

Edited by maybe

Eu cand m-am gandit la unobiect care sa defineasca cel mai bine Roportal stiti ce mi-a venit in minte?

Cati dintre voi, in tinerete/copilarie... ati confectionat bratara din aceea colorata? Se facea din mai multe fire colorate, legate la capat ...si numai din noduri.... I se spunea "bratara prieteniei"...

Nu vad Roportal ca un obiect ci mai degraba ca o planta care creste si are nevoie de aer curat si spatiu. Deci sa smulgem buruienile din radacina ca sa avem o planta cat mai sanatoasa si ...frumoasa!

inchipuitiva ca nu stiati ce era in cutia neagra si in locul premiului ar fi ceva pe care nimeni nu poate sa-la descrei exact dar toata lumea ii innebunita dupa. cam as as descrie eu roportal 8)

Clolosul din Rhodos ... 8)))

Clolosul din Rhodos ... 8)))

[snapbacca]62360[/snapbacca]

remarcabil raspuns!de ce si anume "Colosul din Rhodos" ?

Maricaul ce spui tu suna cel mai bine.Dar cu gradinarii astia ai nostri...o sa ne manance daunatorii cat de curand.

remarcabil raspuns!de ce si anume "Colosul din Rhodos" ?

Maricaul ce spui tu suna cel mai bine.Dar cu gradinarii astia ai nostri...o sa ne manance daunatorii cat de curand.

[snapbacca]62376[/snapbacca]

Remarcabil si raspunsul tau! Cu ce ziceai ca asociezi tu roportalul? Imi place sa fim ontopic. 8)