Jump to content
Forum Roportal
bahuczki peter

Ciorba de perisoare

Rate this topic

Recommended Posts

Ingrediente:

carne de vita 500 g, apa sau supia 2.5 l, morcovi 300 g, telina 150 g, albitura 150 g, rosii 500 g, ardei gras 150 g, ceapa 150 g, pasta de tomate 100 g, orez 105 g, verdeata 100 g, ulei 50 ml, ou 1 buc, sare de lamaie 1 lingurita, piper, sare dupa gust

 

Mod de preparare:

Carnea se spala, se zvinta si se portioneaza, zarzavaturile se curata, se spala si se taie cuburi, ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Jumatate din cantitatea de ceapa se inabusa in ulei cu adaos de supa sau apa si se raceste.

Carnea, impreuna cu restul de ceapa, se trece prin masina de tocat cu sita deasa sau nu, daca aveti dantura buna. In pasta obtinuta se adauga ouale, jumatate din verdeata curatata, spalata si taiata marunt, piperul pisat, sare, amestecand bine compozitia. Din aceasta compozitie se modeleaza perisoarele si se pun la fiert in oala cu zarzavatul, ardeii si ceapa fierte pe jumatate, timp in care se adauga si orezul, rosiile curatate, spalate si taiate felii si pasta de tomate diluata cu supa, lasand la fiert inca 12 minute. Pofta buna! :crazy:

 

Daca nu ma credeti, va invit la masa!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Mai spune-mi odata adresa ca ma pregatesc sa vin!

 

Restaurant La Cemi, str. Stefan cel Mare, nr.54, telefon:0746151515

Share this post


Link to post
Share on other sites

Au :) Urasc ciorba asta :) Imi plac perisoarele dar cand sunt....cum sa zic....:doh:? Cand nu-s in ciorba, cand le mananci cu pilaf, plm :spiteful:

Share this post


Link to post
Share on other sites

mie imi plac prajite

Share this post


Link to post
Share on other sites

E foarte buna,dar fara ceapa prajita,iar ceapa pentru perisoare e mai buna taiata marunt,pentru ca data la masina de tocat,se amaraste.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ciorba nui de mine nu nu nu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×