bahuczki peter 31 Report post Posted July 16, 2008 Ingrediente: carne de vita 500 g, apa sau supia 2.5 l, morcovi 300 g, telina 150 g, albitura 150 g, rosii 500 g, ardei gras 150 g, ceapa 150 g, pasta de tomate 100 g, orez 105 g, verdeata 100 g, ulei 50 ml, ou 1 buc, sare de lamaie 1 lingurita, piper, sare dupa gust Mod de preparare: Carnea se spala, se zvinta si se portioneaza, zarzavaturile se curata, se spala si se taie cuburi, ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Jumatate din cantitatea de ceapa se inabusa in ulei cu adaos de supa sau apa si se raceste. Carnea, impreuna cu restul de ceapa, se trece prin masina de tocat cu sita deasa sau nu, daca aveti dantura buna. In pasta obtinuta se adauga ouale, jumatate din verdeata curatata, spalata si taiata marunt, piperul pisat, sare, amestecand bine compozitia. Din aceasta compozitie se modeleaza perisoarele si se pun la fiert in oala cu zarzavatul, ardeii si ceapa fierte pe jumatate, timp in care se adauga si orezul, rosiile curatate, spalate si taiate felii si pasta de tomate diluata cu supa, lasand la fiert inca 12 minute. Pofta buna! :crazy: Daca nu ma credeti, va invit la masa!!! Share this post Link to post Share on other sites
darkstar_tfd 0 Report post Posted July 17, 2008 Mai spune-mi odata adresa ca ma pregatesc sa vin! Share this post Link to post Share on other sites
bahuczki peter 31 Report post Posted July 17, 2008 Mai spune-mi odata adresa ca ma pregatesc sa vin! Restaurant La Cemi, str. Stefan cel Mare, nr.54, telefon:0746151515 Share this post Link to post Share on other sites
darkstar_tfd 0 Report post Posted July 17, 2008 Restaurant La Cemi, str. Stefan cel Mare, nr.54, telefon:0746151515 Tu de cand lucrezi la Restaurant ? Maestru Bucatar ? Share this post Link to post Share on other sites
vaca_cu_cabina 6 Report post Posted September 20, 2008 Au :) Urasc ciorba asta :) Imi plac perisoarele dar cand sunt....cum sa zic....:doh:? Cand nu-s in ciorba, cand le mananci cu pilaf, plm :spiteful: Share this post Link to post Share on other sites
vali_ 89 Report post Posted September 24, 2008 mie imi plac prajite Share this post Link to post Share on other sites
GinGin 7 Report post Posted September 25, 2008 E foarte buna,dar fara ceapa prajita,iar ceapa pentru perisoare e mai buna taiata marunt,pentru ca data la masina de tocat,se amaraste. Share this post Link to post Share on other sites
vali_ 89 Report post Posted September 25, 2008 ciorba nui de mine nu nu nu Share this post Link to post Share on other sites
GinGin 7 Report post Posted September 26, 2008 ciorba nui de mine nu nu nu da' ce are?...Se poate face si fara carne,daca nu-ti place... Share this post Link to post Share on other sites
-olivia- 2,399 Report post Posted February 13, 2011 :yes:) uite o reteta pentru cei care credeau ca urasc ciorba de perisoare ;) si cat de dietetica e ciorba asta ? asa scrie acolo: retete dietetice ;))) Share this post Link to post Share on other sites