Jump to content
Forum Roportal

Recommended Posts

Prietenii...de ce este atat de greu sa fii sincer si sa fii corect fata de cel/a care il consideri prieten?

De ce te dezamagesc ei atat de mult....Nu stiu, ori sunt eu prea sentimentala, ori prea bleaga ca ma incred atat de mult in oameni...As vrea sa nu mai fiu asa...dar cu anumite persoane nu pot... tzin mult la ele si ma implic sufleteste, iar altora, care poate chiar ar merita nu le dau nici macar o sansa.

Ne cunostem de la gradinita.. am trecut prin multe impreuna, fiecare dintre noi avand partea ei de vina la un moment dat..

Suntem caractere diferite, avand opinii diferite despre viata si in general despre mai tot si desi ne ciondaneam des si din nimicuri, au trecut mai mult de 10 ani de cand ne cunoastem.

Am trecut peste mai toate lucr minore.. dar de ceva timp s-au intamplat unele mai "grave" daca pot sa le spun asa, cel putin pt mine...

Primul lucru care ma deranjat enorm a fost atunci cand prietenul ei a lasat-o (in urma cu aproximativ un an asta) dupa mai bine de 3 ani de relatie, in care au locuit impreuna (un moment foarte dureros pentru ea). cum era si normal ..am vrut sa fiu alaturi de ea( desi nu imi spusese nimic). Cand am aflat am ramas intrigata si suparata, ma bufnit plansu cand ma gandeam la ea, am incercat sa o sun (pt ca era f tarziu si nu puteam sa merg direct) nu mi-a rasp la telefon am insistat..nimic..atunci am sunat-o pe mama ei, mi-a spus cate ceva si mi-a mai zis ca nu vrea sa vb cu nimeni..am zis bine..cu toate ca vroiam sa fiu alaturi de ea. Mai tarziu, cand am intrat pe messenger am gasit niste mesaje de la ea, mesaje care m-au facut sa plang nu altceva, in care imi spunea vb grele...ma facea pe mn sa ma simt vinovata dc..nu stiu nici eu ...mi-a zis k nu vrea de fapt sa ii fiu alaturi ci mai degraba sa ii rad in nas...nu imi venea a crede ce vad..cum putea sa creada si sa zik asta..am suferit cumplit...In fine, am treaut peste asta, dupa un timp ma cautat si cu lacrimi in ochi mi-a zis k imi cere iertare...

Un al doilea moment, care ma facut sa imi pun niste semne de int, a fost acele cand pot spune ca m-a dat la o parte, ca prietena "buna" pt o alta fata. Nu ma deranjat ca isi mai facuse o noua prietena, dar ma durut faptul ca pe mn incepuse sa ma evite, sa ma minta , cum de fapt a facut tot timpul...Am lasat o in pace i-am zis ca eu nu ii vreau decat binele iar daca ea se simte mai bine cu alta pers decat cu mn este ok , ei sa-i fie bn...cu toate ca in sufletul meu ma durea asta...

A durat ce a durat "prietenia " lor si ce credeti...fata asta, "prietena ei " buna..., s-a pus cu fostul ei prieten...ingrozitor nu..da asa zic si eu, iar un moment greu pt ea..

Ce credeti ca a facut, ma cautat pe mn...nu am zis si nu am comentat nimic..cu toata ca ma simteam de umplutura ca sa zik asa...si am incepu sa iesim din nou...adica am trecut si peste asta...

A plecat undeva la tara pt o sapt sa se relaxeze, sa nu faca vreo prostie..simtea ca se naruie cerul pe ea...s-a intors, venise ziua mea, a venit la mn..nu mi-a adus nimic a zis ca nu are bani ..imi ea sapt viitoare, nu ma interesa pe mn asta (desi de mult timp de cativa ani imi tot zicea asa..nu am bani imi i-a mai incolo)...peste o luna vn si ziua fetei asteaia"prietena ei" ..si ce credeti ma int pe mnce sa ii i-a sau daca sa ii ia ceva..va da-ti seama am ramas.....nu va vine sa credeti..s-au impacat..ele ca sa zik asa...dar mi-a spus ca nu mai e ca al inceput..din nou eu nu am zis nimic, doar ca eu nu as ierta asa ceva.

Iar acum 2 zile, am trecut pe la ea. ca imi tot zicea ca numai ea vine la mn sa mai trec si eu..am trecut , ea abia se trezise...am vb putin, am luat mp3 care il aveam la ea...si ea isi preg ceva de mancare...eu eram la calc .intrasem pe mess. Imi spunea ca trebuie sa plece in oras ca are treaba ( ma expedia de fapt), nu mi-a trecut nimic prin cap, am zis ca are treaba...pana cand aud un buzz, era de pe id ei, si era fata asta, o intreba daca isi ia si nush ce la plaja....

Nu exista treaba aia..ci faptul ca isi facuse planuri s amearga la plaja..si cu cn..kiar cu fata aia..atunci ma enervasem..i-am spus dc ma minte ca stie ca nu suport .si ca nu ma suparam daca imi spune ca oricum nu puteam veni...Ce credeti ca mi-a zis...ca de fapt nu vb ea cu fata asta ci varul ei, dar dupa id ei...cine crede asa ceva...nimieni..ca nu sunty proasta si nu am 3 ani. In fine..am zis bine..atunci lasa ma sa o intreb cu cine crede ea ca sta de vorba..ca sa vad adevaru (nu mai suport sa ma minta atat, stiu ca nu se face asa ceva dar vr sa ma conving), nu ma lasat, m-am enervat..i-am zis k ma minte..ce fel de prietenie este asta..dar nu am insistat pt ca nu e frumos...vazusem de fapt discutia...vr doar o confirmare de la fata resp doar sa ii pot arata in fatza sa avd..ma mai minte..dar nu a vrut...m-am simtit....nu va pot descrie...am plecat acasa..plangeam.

Ce sa mai zic...mai intra pe mn pe mess dar evit pt ca mo doare ceea ce a facut si simt nevoia sa ii spun sa o int dc a facut toate astea...

Imi cer scuze...simt ca asa m-am mai descarcat...

Nu stiu ce voi face as vrea sa am puterea sa rup definitiv relatie..dar nu stiu..imi este ca o sora, tin la ea..

Sunt convinsa ca multi dintre voi ati trecut prin asa ceva sau cel putin lucr asemanatoare,..ce spuneti..imi este greu sa si rup aceasta relatie definitiv dar imi va fi greu sa o si las asa...

Mai bine un sfarsit de groaza decat o groaza fara sfarsit.

nu stiu ce sa spun in legatura cu asa-zisele "prietene cele mai bune". da.. inteleg.. acum o aveti pe ea, ii spuneti cele mai intime secrete, ii spui si ce mananci la masa, ii mai spui si de unde ti-ai luat bluza aia . la un moment dat, ea tot se va indeparta de tine (pentru ca deh! "am gasit una mai buna decat tine care-mi spune si cat a dat pe bluza aia! tu nu mi-ai spus asta"), ii va povesti aleilalte toate secretele pe care i le-ai spus tu. iar tu vei afla, ii vei spune "de ce ai spus la toata lumea, credeam ca suntem cele mai bune prietene...". atunci vei plange neincetat timp in care ea (best friend) va reusi sa rasuceasca cutitul in rana. Fetelor... get a life!!! "Cele mai bune prietene" nu exista.. doar mama poate fi considerata prietena de suflet !

P.S. : spun asta pentru ca si eu am trecut prin asa ceva. macar mi-am dat seama cine-mi da cele mai bune sfaturi. prietena mea, confidenta mea este Mama !!!

prietenii sunt atat de rari, oamenii au multe cunostinte, dar prieteni ma cam indoiesc

Dar de fetele care isi spun surori si tot felul de alte abreviatii ca ,,sis'' ?

copilareala, inconstienta, prostie

Edited by bridget jones
edit citat

poate ca multi vad, dar ii accepta asa cum sunt,