Jump to content
Forum Roportal
Victor Apostu

Ai ACUM 4 zile libere.

Rate this topic

Recommended Posts

Presupunind ca ai 4 zile libere, masina cu plinul facut si 10 mil. lei ( ROL) unde te-ai duce ACUM intr-un "miniconcediu"? Ce traseu ai aborda? De litoral propun sa facem abstractie, e o idee care vine lesne tuturor si oricum este o locatie mult prea cunoscuta...

Share this post


Link to post
Share on other sites

vara asta am fost la o casuta la vreo 14 cam de Stana de Vale undeva in munti unde era aerul cu adevarat curat,era liniste nu te deranja nimeni nici telefonul nu mai putea suna ca nu e semnal aproape peste tot,fara curent electric superb era pur si simplu natura.Am jucat remi cu prietenii la lumina lumanarilor am mancat bureti culesi chiar de noi(o delicatesa) apa curata de la stana de vale ce sa zic superb iti recomand cu caldura acest loc si e si aproape de tine(parca ziceai ca esti din cluj). :oca: 8)

Share this post


Link to post
Share on other sites
vara asta am fost la o casuta la vreo 14 cam de Stana de Vale undeva in munti unde era aerul cu adevarat curat,era liniste nu te deranja nimeni nici telefonul nu mai putea suna ca nu e semnal aproape peste tot,fara curent electric superb era pur si simplu natura.Am jucat remi cu prietenii la lumina lumanarilor am mancat bureti culesi chiar de noi(o delicatesa) apa curata de la stana de vale ce sa zic superb iti recomand cu caldura acest loc si e si aproape de tine(parca ziceai ca esti din cluj). :oca:
Edited by Victor Apostu

Share this post


Link to post
Share on other sites
stiu precis o locatie.nu crezi?

nu uita, ideea este: 4 (patru) zile libere, plinul la masina, 10 mil. lei vechi! Atit!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×