Sari la conținut
Forum Roportal
23mbps

Need For Seep UnderCover

Postări Recomandate

pentru fanii NEED FOR SPEED care s`au saturat de celelalte versiuni de NFS(MOST WANTED, CARBON, PROSTREET), pe la mijlocul lunii noiembrie vor avea parte de o noua versiune NFS numita UNDERCOVER. din cate am citit pe site`ul EA, acest joc va avea un gameplay diferit fata de cele cu care n`am obisnuit in seria NFS. este o combinatie intre race si RPG. in joc vor aparea 13 marci de masini si 3 de motociclete. acum ma intreb cu o fi NFS cu motociclete. se pare ca cei de la EA si`au dat si ei acum seama cat de aiurea a fost ultimul titlul, PROSTREET, si acum vor sa se spele pe maini de rusine. pana vom ajunge sa sarim in magazine sa il cumparam, macar sa ne delectam cu un trailer.

Editat de barricade

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Deci,ce impresia v'a lasat Undercover in comparatie cu seriile anterioare ale NFS si nu numai.

 

In opinia mea, cel mai bun joc din seria NFS .Grafica e superioara oricarui alt joc de gen ,gameplayul e exact cum ar trebui sa fie.Storyline'ul ,la fel ca si precedentele ,nu m'a impresionat - cred ca nici nu trebuie !

Cerintele sunt decente.

 

Asteptam GTA4 - daca va aduce o grafica cel putin de aceeasi calitate ca cea a NFS'ului Undercover cred ca vom avea din partea Rockstar -din nou- un BEST GAME EVER on PC.!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

am instalat jocul..toate cele necesare..si cand dau sa intru imi zice "the applicationfailed to initialize properly(0xc0000034)"

:lol2: am inteles k jocul nu poate accesa un fisier din windows...sami zica cnv daca se poate sal fac sa mearga fara sa reinstalez windowsul

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×