Jump to content
Forum Roportal
ALX

Counter-Strike Source plusuri/minusuri

Recommended Posts

Counter-Stricae 2.0 sau Counter-Stricae Source..."imbunatatirea" cum spun unii a versiunii 1.6 a aparut deja si pe la noi.

Ce sa va spun ? la-am instalat de curiozitate.

 

Cerintele MINIME de sistem ar fi cam urmatoarele:

 

1.10 GB spatiu liber, procesor de 1.2 Ghz, 256 DDRAM.

 

Hartile sunt foarte frumos realizate, imbunatatite...ales si cate un decor special pentru fiecare harta (de exemplu de_dust si de_dust2 au un decor de orasel arab), la fel si in cazul celorlalte harti de_cbble, etc.

Minusurile apar in schimb la miscare...am jucat vs. boti si trebuie sa va spun ca miscarile nu m-au impresionat deloc...miscarile imi aduc oarecum aminte de sooterul "Tactical Ops". Bine, in mod normal n-ar trebui sa obiectez pentru botii care-sa inclusi in caitul de CS Source, dar eu unul m-am saturat de "boti prosti". De ce trebuie de fiecare data sa umblam pe site-uri in cautare de boti mai buni ? De ce nu-i adauga direct in caitul de instalare ?

 

Armele...forma armelor...daca te uiti la 1.6 parca arata mai bine, aici in schimb sunt oarecum "presate", "compactate" (probabil realizate in acest fel ca sa nu ocupe atat de mult spatiu de ecran). Mavericca-ul arata teribil de urat..la fel si Awp-ul.

 

Si cea mai mare diferenta apare la reculul armelor...eu zic ca diferenta fata de 1.6 e ca de la cer la pamant.

 

In schimb unele arme au suferit modificari intr-un sens bun (ma refer la Dual Elites care-sa realizate foarte misto...si schimbat si modul de incarcare, acuma se incarca mult mai repede)....si inca o chestie noua: arma se schimba direct de la numere....nu trebuie selectat numarul si apoi apasat butonul de FIRE/ACTIVARE.

 

Voi ce parere aveti? ::soc::

Share this post


Link to post
Share on other sites

Deci, Dulcica...nota 12 cu steluta pentru linca-ul acela.

M-am amuzat copios.

Share this post


Link to post
Share on other sites

:De ma bucur ca ti-a placut ... merci pentru 12 ... n-am mai luat de mult unu . :roll:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ajutatzima va rog.....la cs 1.6 cand deschid deobicei jocu apare asha in meniu: quit , options , change game , find servers , new game.Bun , ce sa fac sa nu mai trebuiasca sa dau change game ca s aintru in cs'ul normal?exista ceva patch?ajutatzima va rog

Share this post


Link to post
Share on other sites

ar trebui, atunci cand deschideti un topic in care sa cereti ajutor, sa fiti mai expliciti din titlul topicului, pentru ca persoanele ce ar putea sa va ajute sa intre sa va dea un raspuns. Nu veti fi cu nimic mai castigati daca tastati in dreptul titlului ceva de genul "ajutooooor !! " , "valeeeeeu" , etc.

 

scuze pt offtopic, ti-as da un raspuns concret cu mare placere dar nu sunt deloc fan CS.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chestia este ca jocul Counter Strike este un MOD pentru Half Life. Daca ati remarcat, voi rulati hl.exe, care este Half Life-ul original. Pentru a intra direct in Counter-Strike, dati right click pe shortcut, si la linia de comanda adaugati, sa arate cam asa: ".....\..\hl.exe -game cstrike -nomaster". That's all folks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am instalat cs 1.6 pe calc.intru in joc, ma conectez la un server d p net, joc vreo 2 minute shi dupa iese afara si imi zice "net send packet error wsaeintr". c inseamna si cum pot rezolva problema asta?

Ajutatzima pls

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×