bigsmall_mr 0 Report post Posted June 25, 2007 pentru turele cu cortul prin tara (mai mult pentru cei care calatoresc cu masina) □ Bani □ Acte □ Chei □ Cort □ Saltea+pompa saltea □ Saci de dormit □ lada frigorifica+pastile frigo □ umbrela soare □ aragaz voiaj □ Scaunele + masa □ telefon mobil + incaracator □ lanterna speologica+ baterii de rezerva □ saci menajeri □ rucsac (2) □ lopatica eventual rabatabila □ Topor □ Aparat foto+baterii+memorii □ Trepied aparat foto □ Scotch mare □ Leucoplast □ Fata masa □ punga pentru aparat in caz de ploaie □ Brichete, chibrituri □ o lumanare □ Cutit, briceag □ Cana / pahar □ Bocanci de vara / sandale □ Mancare □ Conserve □ Cafea □ legume (rosii, CEAPA!) □ sare (sau Delicat) □ zahar □ branza, branza topita □ carne □ capuccino (sau ness) □ Bautura □ Bidon apa 5 l □ Flori tei si menta □ Haine □ "giaca" mai groasa □ Pantaloni □ pantaloni scurti □ tricouri □ sosete □ pulover □ fes &altele □ Harti □ Sapca □ Ochelari de soare □ Periuta de dinti, pasta de dinti □ Prosoape □ lighean □ Ace, ata, sarme, sfori, □ surubelnita, arici □ Hartie igienica, servetele □ Batiste Share this post Link to post Share on other sites
Walpurgisnacht 16 Report post Posted October 14, 2008 Curaj Umor Buna dispozitie Chitara Gasca Cer senin In loc de topor, poti lua piolet. E mai util as zice eu. Si da mai bineeeeeeeee :salut: ! Lanterna speologica se numeste simplu frontala. Ciocolata poate lipsi cu desavarsire. In skimb glucoza e mai indicata. Ah, da, si-un(o) partener (a)! "pudra pt picioare, furazolidon"...da' prezervativele unde sunt :luck: :) :) ? Eu cred ca tu vorbesti de o "impreunare" la iarba verde, nu de o iesire adevarata PE munte , nu LA munte. PE munte tre sa te gandesti ca TU cari tot ce ai enumerat, mai putin pe partener :kiss: ! In plus, te deplasezi cel mai mult cu propriile picioare, nu pe roti, deci, bagajul kiar si pt o saptamana trebuie sa fie carabil (deh, intelegi ce vrea sa spun)! Share this post Link to post Share on other sites
3manuela 1 Report post Posted January 6, 2009 Depinde unde vrei sa mergi cu cortul... Share this post Link to post Share on other sites
Walpurgisnacht 16 Report post Posted January 6, 2009 Depinde unde vrei sa mergi cu cortul... De ce ar avea vreo importanta UNDE? Atata timp cat stii sa campezi, restul e piece of cake indif de anotimp, vreme, locatie. Share this post Link to post Share on other sites
flc 1 Report post Posted February 3, 2009 De ce ar avea vreo importanta UNDE?Atata timp cat stii sa campezi, restul e piece of cake indif de anotimp, vreme, locatie. da, are mare importanta unde si, mai ales, are mare importanta cand... Share this post Link to post Share on other sites
Roxana@ Elena 66 Report post Posted February 3, 2009 ioi daca as cara atat cu mine cred ca as tampi... sunt cateva lucruri de strict necesar si atat... sunt multe de care ma pot lipsii Share this post Link to post Share on other sites
CavalerulJedi 787 Report post Posted February 3, 2009 Bocanci vechi... ;) Izolatie.... Share this post Link to post Share on other sites
Walpurgisnacht 16 Report post Posted February 3, 2009 da, are mare importanta unde si, mai ales, are mare importanta cand... Am spus: atata timp CAT STII sa campezi. Asta presupune ca stii si unde, si cum si cand. Cat despre 'cand', cred ca e cea mai facila necunoscuta de lamurit: in afara de cateva luni pe an (in functie de zona geografica unde intentionezi sa campezi) si de noapte, poti oricand campa ;)! ioi daca as cara atat cu mine cred ca as tampi... sunt cateva lucruri de strict necesar si atat... sunt multe de care ma pot lipsii Un rucsac de 60l plin ochi cu tot ce iti trebuie pt 7-10 zile e suficient. Si daca pleci pt o tura de 2 zile dar cu cortul, e acelasi lucru din punctul de vedere al necesarului ce trebuie avut cu tine. Cele cateva 'lucruri necesare' in fact sunt cateva mai multe, daca pleci pe traseu montan si NU cu masinuta la cabana :blink:. Share this post Link to post Share on other sites
flc 1 Report post Posted February 4, 2009 Am spus: atata timp CAT STII sa campezi. Asta presupune ca stii si unde, si cum si cand.Cat despre 'cand', cred ca e cea mai facila necunoscuta de lamurit: in afara de cateva luni pe an (in functie de zona geografica unde intentionezi sa campezi) si de noapte, poti oricand campa :cheer:! Un rucsac de 60l plin ochi cu tot ce iti trebuie pt 7-10 zile e suficient. Si daca pleci pt o tura de 2 zile dar cu cortul, e acelasi lucru din punctul de vedere al necesarului ce trebuie avut cu tine. Cele cateva 'lucruri necesare' in fact sunt cateva mai multe, daca pleci pe traseu montan si NU cu masinuta la cabana :cry:. da, acum vad ca scrie, CU MASINA. asa da Share this post Link to post Share on other sites
Roxana@ Elena 66 Report post Posted February 4, 2009 deci sincer mie imi place sa merg cu cortul si cam in fiecare vara fac o escapada de genul,cu cine gasesc sincer imi luam mancare,cort bineinteles sac de dormit,telefonul ,briceag,topor haine groase,alea subtiri erau direct pe mine,folie de protectie cort ,de baut si atat....(si tel;efonul avea si aparat foto si lanterna....asa ca ajungea....) nu cred ca de mai mult de atat e nevoie.... Share this post Link to post Share on other sites