Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
anesti

Endgame-un documentar despre grupul Bilderberg

Recommended Posts

L-am vazut aseara, la premiera, la sala Uniterr, iar azi l-am revazut pe net. Am aflat lucruri atat de noi incat erau sa-mi pice plombele!

 

Am aflat f multe despre grupul Bilderberg si planurile lor:

 

-din 2005, au pus la cale replica americana a Uniunii Europene: o unire intre Mexic, Sua si Canada

- vor tot in genul UE sa faca o Uniune Asiatica,

 

scopul lor e sa aiba, initial, trei zone pe care sa le stapaneasca, ca un prim pas spre guvernarea mondiala.

 

Toate preturile sunt discutate acolo

Toti presedintii sunt alesi de astia, nu de popor.

 

Bush a tradat America in favoarea Mexicului, dand drept de a folosi si construi autostrazi in SUA, si 50 de ani sa beneficieze Mexicul de taxele ridicate.Fara a se consulta cu parlamentul sau poporul, el a aplicat direct ce s-a discutat la grupul bilderberg.

 

Vor sa ii tina pe oameni in orase mari, restul Americii sa il salbaticeasca. Pentru a-i tine sub supraveghere, deja in America, permisele auto au microcip.

 

Despre eugenie, despre faptul ca vor sa nu fie pe glob mai mult de 500 de milioane de oameni, vor sa-i extermineze pe ceilalti.

 

Despre faptul ca incalzirea globala este ceva natural, datorat soarelui, si nu atat de mult oamenilor. Si multe altele pe care ii las pe cititori sa descopere...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dar acolo spune ca reuniunile Bilderberg fac pregatiri pentru al iii-lea razboi mondial. Da si ca adeptii malthusianismului si eugeniei au preluat controlul guvernelor lumii si ca doresc o exterminare fortata. Endgame ar fi un semnal impotriva NWO. Cat adevar e..nush..fiecare va decide singur.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oricum, pare f coerent tot reportajul. Si ceea ce spun politicienii cu gura lor arata ca ei pregatesc ceva. Nu prea bun, de vreme ce se ascund de noi, oamenii simpli... :salut:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu stiu daca in prezent e la scara larga, dar in documentar aratau cum la inceputul secolului XX, in America erau sterilizate fortat persoanele care nu aveau rezultate bune la invatatura sau aveau anumite boli. Chiar induiosatoare scena cu fetele care nu voiau sa fie sterilizate!

 

Cat despre viitor... asa cum Bush a adoptat niste legi fara consultarea nimanui, cine stie ce va fi? Oricum, lumea nu ar trebui sa se lase manipulata, ca ei au nevoie de oi... Panem et circenses... fara libertate!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ai vazut ca in film sant imagini de la intalnirea Bilderberg din Turcia..astia de cate ori se intilnesc nimeni nu stie locatia ,iar acum sant prezentate imagini de la intilnire...Problema e ca sa-au facut multe scenarii pe baza teoriei conspiratiei..nush ce sa zic...ma voi uita inca o data la el..

Cu eugenie e nasol :P

Parerae mea e ca e doar o schema,asta nu inseamna ca nu poate avea loc mai tarziu :salut:

Edited by Kahila

Share this post


Link to post
Share on other sites

Si cu exterminarea celor care nu ii accepta pe ei ca lideri...

 

Pentru ei, oamenii sunt niste cifre... mai multi sau mai putin... nu se gandesc ca Terra e planeta tuturor, si ca dpdv biologic, suntem egali, apartinand aceleiasi rase umane!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Oricum, pare f coerent tot reportajul. Si ceea ce spun politicienii cu gura lor arata ca ei pregatesc ceva. Nu prea bun, de vreme ce se ascund de noi, oamenii simpli... :P

 

 

Da, ei spun ca se pregateste ceva,,,,dar...logic ar fi asa

Daca se ascund de ce spun?

Deci ori se ascund ori spun?

 

Asa si Kissinger a vorbit de eugenie in gura mare si cam demult(habar-nam cand) :salut:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×