Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Soulshine

ADN-ul este influentat de cuvinte

Recommended Posts

Cele mai recente cercetari rusesti explica fenomene ca intuitie, clarviziune, vindecari miraculoase spontane, autovindecari, influenta mentalului asupra climei, etc.

 

Grazyna Fosar si Franz Bludorf arata ca ADN-ul poate fi influentat si re-programat prin cuvinte si anumite frecvente. Aceste descoperiri deschid calea unui nou tip de medicina in care ADN-ul poate fi re-programat folosind cuvintele si anumite frecvente, deci fara a-l sectiona si inlocui anumite gene. Chirurgia genetica are un concurent redutabil!

 

Doar 10 % din ADN-ul uman este folosit pentru a fabrica proteine. Doar aceasta mica parte face obiectul cercetarilor occidentale deja cunoscute Si popularizate. Restul de 90 % este considerat

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cred ca e incapatanare a oamenilor de stiinta (stiinte experimentale) de a efectiv atinge un adevar absolut. Imposibil.

Oricum, interesant. Insa cercetarile acestea nu fac decat sa confirme lucruri cunoscute inca de la Aristotel - faptul ca structura universului e analoaga structurii limbajului.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Personal, stiu cum incepe V.T. (parca si Evanghelia dupa Ioan incepe la fel). Daca se accepta perspectva in care Dumnezeu=Cuvantul, Cuvantul e ceea ce a organizat si a facut posibil universul, iar cuvantul omului nu face decat sa imite. Tot cuvantul omului (sintaxa si morfologie, sens si logica) e ceea ce-l deosebeste de animale.

Ma rog, nu stapanesc lucrurile astea.

Edited by părere

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pai cei care reusesc sa se vindece singuri........ isi reechilibreaza energia..........iar energia vindeca partea bolnava......sunt adeptul autovindecarii cu puterea vointei si a gandului.........deci sustin si modificarea ADN-ului dar tot prin puterea gandului :think: .....doar ca sunt tare putini capabilli de asa performante......

Edited by andi_

Share this post


Link to post
Share on other sites
iar energia vindeca partea bolnava......sunt adeptul autovindecarii cu puterea vointei si a gandului.........

Incearca sa vindeci un cancer odata ce ti'a fost diagnosticat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu nu cred ca as fi in stare.......dar au fost oameni care s-au vindecat in mod 'miraculos'...si chiar s-au vindecat prin puterea credintei..........stiu ca suna ciudat......dar asa e.........eu sunt inca slabut.....abia daca am reusit sa fac sa imi treaca o banala durere de cap prin puterea autosugestiei......dupa cum ziceam sunt putini capabili de asa performante......

Share this post


Link to post
Share on other sites

Anca Parghel s-a vindecat de cancer cu alge si polen

 

 

Despre solista piesei "Brasil", Anca Parghel, s-a crezut foarte mult timp ca e de origine braziliana, si nicidecum ca e rom

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ei, ce parere aveti? :salut:

in contextul asta cred ca e interesant sa implicam si efectul placebo, care a inceput sa fie cercetat serios abia in ultimii ani. psihicul are mare influenta asupra fizicului si asta o poate simti orice om. undeva se pare ca avem puterea de a ne repara intr-un anumit grad, doar ca nu stim s-o folosim.

 

in legatura cu vindecarile prin credinta, mereu imi aduc aminte de un citat biblic. Isus este impreuna cu apostolii intr-o mare de oameni, iar o femeie, ferm convinsa ca, daca se va atinge macar de haina lui, se va vindeca, se apropie si reuseste sa ajunga la el. Iar Isus spune "credinta ta te-a mantuit".

desi nu-s credincioasa in adevaratul inteles al cuvantului si contest faptul ca lucrurile asa s-au intamplat in realitate, intuitia populara transmisa in scrierile noului testament indica un fapt care pare a fi confirmat de ce descoperim, la nivel stiintific, azi: bate si ti se va deschide.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Cu toate acestea, cercetatorii rusi, convinsi ca natura nu este deloc risipitoare, s-au alaturat unor lingvisti si geneticieni hotarati sa descopere adevaratul rol al celei mai mari parti din adenomul uman.

 

Ei, ce parere aveti? :P

 

Parerea mea este ca adevaratul rol al celei mai mari parti din adenomul uman este sa umple Internetul cu timpenii. Numai pe Roportal stiu eu citeva adenoame d-astea umane... :P

 

..."Brasil"...

 

Negresa din videoclip e beton! :)

 

Mi-as recombina oricind ADN-ul cu ea! :salut:

Edited by florianb

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×