Revolver 0 Report post Posted April 16, 2008 Bai scrieti dar nu SF-uri sa nu exageram si sa fie infricosator nu k te trezesti noaptea si i luat curentu k nu i nik infricosator Share this post Link to post Share on other sites
Revolver 0 Report post Posted April 16, 2008 Bai scrieti dar nu SF-uri sa nu exageram si sa fie infricosator nu k te trezesti noaptea si i luat curentu k nu i nik infricosator mda asa sa faceti:) Share this post Link to post Share on other sites
bistro 16 Report post Posted April 16, 2008 Daca-s inventate, nu mai bine te duci tu la sectiunea bla-bla? Share this post Link to post Share on other sites
Revolver 0 Report post Posted April 16, 2008 poi macar sa avem ce discuta si unele inventate dar nu Sf Share this post Link to post Share on other sites
bistro 16 Report post Posted April 16, 2008 Bine, fie, daca tu vrei, no, ce sa fac?! Noapte, ora 2 A.M., soarele lucea pe cer, era iarna, copacii infloriti si berzele fătau fericite, ma-ntorceam de la bunici. Pe drum mi-au iesit in faţă o lupă si o ursă care miorlaiau si scheunau de tata focului. Dupa ele fugea stafia unui porc mistret foarte bine dotat. La un moment dat, penisu' porcului s-a desprins de corpu' acestuia si s-a intrupat intr-o fiinţă de sine statatoare, ma rog, mai mult stătută decat statatoare. "T Share this post Link to post Share on other sites
Revolver 0 Report post Posted April 16, 2008 Bine, fie, daca tu vrei, no, ce sa fac?!Noapte, ora 2 A.M., soarele lucea pe cer, era iarna, copacii infloriti si berzele fătau fericite, ma-ntorceam de la bunici. Pe drum mi-au iesit in faţă o lupă si o ursă care miorlaiau si scheunau de tata focului. Dupa ele fugea stafia unui porc mistret foarte bine dotat. La un moment dat, penisu' porcului s-a desprins de corpu' acestuia si s-a intrupat intr-o fiinţă de sine statatoare, ma rog, mai mult stătută decat statatoare. "T Share this post Link to post Share on other sites
bistro 16 Report post Posted April 16, 2008 ba nu Sf am zis ceva credibil da dak nu sti sa citesti Cum SF, ma? Ce nu ti se pare credibil? :yahoo: Share this post Link to post Share on other sites
Revolver 0 Report post Posted April 16, 2008 dak si asta mai i credibil acuma nu mai scrie la baza si dak ai vreo intamplare stranie spuneo Share this post Link to post Share on other sites
bistro 16 Report post Posted April 16, 2008 dak si asta mai i credibil acuma nu mai scrie la baza si dak ai vreo intamplare stranie spuneo Ghini, ieri m-am intalnit cu Tom si Jerry, imi tot faceau semne cu farurile sa opresc, da' imi era foarte teama pt ca le vedeam capsoarele in masina din spate si nu-mi venea sa cred ca mi se-ntampla tocmai mie una ca asta. Share this post Link to post Share on other sites
Revolver 0 Report post Posted April 16, 2008 ba da nu mai scrie k deja ma enervezi Share this post Link to post Share on other sites