hate_love 0 Report post Posted April 5, 2008 (edited) vreau sa stiu daca intradevar ar trebui ca o femeie sa se invinuiasca ca a avut mai multi parteneri sexuali :yahoo: :) , stiind ca actualul partener de viata ii spune: "stii, te-as fi luat de nevasta daca ai fi fost cuminte si virgina"? :) de unde atata mandrie sa fii virgina? aiurea aiurea e neaparat nevoie sa se dea cu capu de pereti? :crazy: :lol: Edited April 5, 2008 by no_name_brunette Share this post Link to post Share on other sites
Vodevil 0 Report post Posted April 5, 2008 Actualul partener de viata, daca ar fi un om cu capul pe umeri, ar aprecia-o si ar trai cu ea pentru ceea ce este ea in intregul ei, nu pentru cati parteneri a avut. Ea, daca se da cu capul de pereti si ajunge sa se creada o tarfa, doar pentru ca un bou ii zice asta, isi merita soarta. Share this post Link to post Share on other sites
florianb 64 Report post Posted April 5, 2008 vreau sa stiu daca intradevar ar trebui ca o femeie sa se invinuiasca ca a avut mai multi parteneri sexuali :yahoo: :) , stiind ca actualul partener de viata ii spune: "stii, te-as fi luat de nevasta daca ai fi fost cuminte si virgina"? :) de unde atata mandrie sa fii virgina? aiurea aiureae neaparat nevoie sa se dea cu capu de pereti? :crazy: :lol: Pai sa-i spuna si ea lui :"Stii, te-as fi luat de barbat daca ai fi fost cuminte si virgin." :good: Share this post Link to post Share on other sites
LikeThisPoppy 1630 Report post Posted April 5, 2008 ne facem de cap, ca trecutul nu e al nostru... Share this post Link to post Share on other sites
hate_love 0 Report post Posted April 5, 2008 Actualul partener de viata, daca ar fi un om cu capul pe umeri, ar aprecia-o si ar trai cu ea pentru ceea ce este ea in intregul ei, nu pentru cati parteneri a avut. Ea, daca se da cu capul de pereti si ajunge sa se creada o tarfa, doar pentru ca un bou ii zice asta, isi merita soarta. asta ma gandeam si eu crezi k isi merita soarta daca incontinuu este criticata de domnu? ea il iubeste enorm, si crede ca viata ei s-a terminat la el, iar el ii spune ca daca se vor desparti isi va gasi cu siguranta altul si a doua zi si-o si pune cu el......... eu cel putin am ramas masca cand mi-a zis....... Share this post Link to post Share on other sites
Ma 48 Report post Posted April 5, 2008 vreau sa stiu daca intradevar ar trebui ca o femeie sa se invinuiasca ca a avut mai multi parteneri sexuali :yahoo: :) , stiind ca actualul partener de viata ii spune: "stii, te-as fi luat de nevasta daca ai fi fost cuminte si virgina"? :) de unde atata mandrie sa fii virgina? aiurea aiureae neaparat nevoie sa se dea cu capu de pereti? :crazy: :lol: Ia aminte la ce ti-a spus Florian ... Mi se pare singurul sfat demn de luat in seama ... Share this post Link to post Share on other sites
florianb 64 Report post Posted April 5, 2008 Am si eu o nedumerire. Daca pina acum n-ai facut sex decit de unul (una) singur (singura) se cheama ca mai esti virgin(a)? :yahoo: Share this post Link to post Share on other sites
samsara 2506 Report post Posted April 5, 2008 vreau sa stiu daca intradevar ar trebui ca o femeie sa se invinuiasca ca a avut mai multi parteneri sexuali :yahoo: :) , stiind ca actualul partener de viata ii spune: "stii, te-as fi luat de nevasta daca ai fi fost cuminte si virgina"? :) de unde atata mandrie sa fii virgina? aiurea aiureae neaparat nevoie sa se dea cu capu de pereti? :crazy: :lol: nu are de ce sa se invinuiasca nimeni, iar faza ca fumeia sa fie virgina in noaptea nuntii e de mult fumata :good: Share this post Link to post Share on other sites
părere 0 Report post Posted April 5, 2008 vreau sa stiu daca intradevar ar trebui ca o femeie sa se invinuiasca ca a avut mai multi parteneri sexuali :yahoo: :) , stiind ca actualul partener de viata ii spune: "stii, te-as fi luat de nevasta daca ai fi fost cuminte si virgina"? :good: de unde atata mandrie sa fii virgina? aiurea aiureae neaparat nevoie sa se dea cu capu de pereti? :crazy: :lol: :) Din punctul meu de vedere, acel "actual partener de viata" ar fi de dorit sa se dea cu capul de pereti... poate i s-ar mai deschide mintile...! Share this post Link to post Share on other sites
LikeThisPoppy 1630 Report post Posted April 5, 2008 Am si eu o nedumerire. Daca pina acum n-ai facut sex decit de unul (una) singur (singura) se cheama ca mai esti virgin(a)? :yahoo: depinde le care virginitate te referi... :crazy: Share this post Link to post Share on other sites