Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Ovidiu Bufnila

Partidul Digital Nonliniar

Recommended Posts

Aduc impreuna cu mine un experiment politic unic: Partidul Digital Nonliniar. Dupa cate vad, formele clasice de organizare politica nu pot sa raspunda provocarilor din Era Digitala numita si Era Complexitatii. M-am gandit sa in9itiez un experiment in oceanul digital. Oca. Nebunia asta sa-ar putea transforma intr-o buna zi chiar intr-o miscare politica moderna, nonliniara, specifica noilor sarcini pe care le are micva noastra omenire planetara. Asta ar putea sa fie Utopia. Partea practica este insa un exercitiu politic digital. In ce fel formele clasice se fac de tot rasul in fata provocarilor? De ce democratia participativ-digitala isi reclama dreptul de a deveni regina intr-o lume a bip-ului?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bine bine... dar cum ramane cu tata Floarea care sparge samanta in fata portii si barfeste? Ramane pe din-afara? :De

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca RETELELE nu colapseaza dintr-un motiv sau altul, mai toata suflarea va fi prinsa intr-un fel sau altul, fizic sau metafizic in matricele dinamice ale retelelor. Lumea agrariana este in spasme.

8)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pe mine tema asta ma duce cu gandul doar la editarea video non-liniara, care este un adevarat Iad pentru cei ce vor sa cunoasca totul... E horror! Exemple: pentru amatori: Vegas Foundry, U Lead, Pinnacle Studio, Adobe Premiere, Pinnacle Liquid Edition, Power DVD -de ce nu?, etc.; profesionisti: Avid Xpress, Final Cut, Velocity si... mai e unul superproffi dar nu mi-la mai amintesc... Cat despre politica, daca politicienii nostri ar trece in "non-liniar" cred ca in jur de 80% din ei ar face implozie. Oricum, "Era Digitala" este un Iad pentru multi si neadaptarea duce probabil la disparitie. Trist, dar foarte adevarat. Oare computerul ne usureaza munca? Da, numai ca trebuie sa invatam mai mult decat in trecut, iar lucrurile astea odata invatate si practicate nu mai pot fi uitate. E greu inceputul. Succes tuturor!

Share this post


Link to post
Share on other sites

De acord intru totul cu propunerea de a se face o participare mai larga la treburile tarii,cu adevarat o majoritate insa inca un partid??Tocmai ca organizatiile politice au devenit anacronice cred acum in epoca mondializarii.Fiecare cetatean stie ce e mai bine pentru el nu are nevoie de un reprezentant care sa vb in numele lui.Propunerea ar putea fi legislativa daca am fi un anumit numar sa semnam petitia dar la vot in miinile celor din parlament ar cadea cu brio.

P.s. Am deschis un poll insa vad ca oamenii chiar nu sunt interesati de politica sau nu am stiut eu sa pun problema bine.Cu respect!

Share this post


Link to post
Share on other sites

M-as inscrie si eu in partidul ala, dar nu stiu cat de tanar is ca no or zis domni d-acolo ca ii un partid de tineri pentru tineri si amu...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mai Burtila , se va da legea ca liderii partidelor sa treaca testul cu psihiatru . Tu , cum esti si micut , il pici sigur !

A , si era sa uit : Lasaneeeee ! Lasaneeeeeeeeeee! :rot: :blink:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×