Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
silvet

Ptr. cei interesati-vand sony f828 defect

Recommended Posts

Hmmm, crezi tu ca esti cel mai simpatic.

Man, e o camera foto cu senzorul defect care se poate schimba, nu e un mar stricat ( atunci cand logica cadeaza, oricine poate deveni...pui de gaina ). Ai inteles man ? E o CAMERA FOTO SONY f828. Are senzorul defect. Poate fi inlocuit cu circa 500 ron ( in anunt am trecut 400 mi se pare, deci am evaluat la mai mult costul reparatiei ). Am mentionat si in anunt, uita-te cat costa una folosita ( dar functionala ), fa un calcul cat costa a mea impreuna cu reparatia si trage concluzia daca se merita sau nu ( daca am pus un pret prea mare ).

Rog ceilalti utilizatori sa-si dea si ei cu parerea, pro sau contra.

Multumesc.

Share this post


Link to post
Share on other sites

In primul rand cu puiu am conciliat.

Despre camera pot afirma ca senzorul costa circa 100-150 ron ( maxim ), insa este scumpa manopera. De aceea este de preferat ca un eventual cumparator sa se priceapa sa-l schimbe.

Pretul este de 300 ron.

Camera nu este lovita, cazuta sau altceva de acest fel. Partea electronica functioneaza perfect ( si audio ), face poze, insa ies negre si la fel este si ecranul.

Despre pret nu vreau sa mai spun nimic ( va las pe voi sa judecati daca e corect sau nu ). Insa eu evaluez incarcatorul, filtrul hama, acumulatorul si cardul la aproximativ 150 ron. Deci camera in sine ar valora 150 ron.

Daca are nevoie cineva doar de camera pentru piese, eu i-o dau la 150 ron.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×