Sari la conținut
Forum Roportal
pusha_cho

o mica parte din povestea mea:)

Postări Recomandate

post-141871-1206516684_thumb.jpgda.... am 20 de ani si fumez iarba de la 16 ani! intradevar la mine nu a creat dependenta si fumam ocazional... iar acum 1 an si ceva am facut marea prostie de a lua pastile... nu vreti sa stiti cum a trecut ultimul an pentru mine... cel putin atat cat imi amintesc! meniul principal fiind tussinul care se ia fara retete si foarte ieftine desi sunt opiacee! apoi urmeaza regenonul... extasy... si heroina! la tigara... la folie acum.... e atat de usor sa te apuci si este si mai usor sa devi dependent pentru ca este mai usor sa fac rost de heroina decat de marijuana de exemplu, care este un drog mult mai usor si mai putin periculos... am reusit sa stau cateva zile fara nimic dar acele zile au fost petrecute in pat dormind sau plangand si certandu-ma cu toata lumea... iar durerile fizice... sunt insuportabile! ma intreb oare cine nu se drogheaza? cine nu a incercat niciodata? unde se va ajunge? inainte vedeam asta ca pe o distractie, iar acum e un dusman cu care ma lupt zilnic si care m-a indepartat de toti cei dragi si am ramas singura!!! sau ma rog... cu tovarasi cu care ma droghez:)) oricum daca a-ti avea rabdare sa ascultati povestea unui dependent de la cap la coada sunt sigura ca ati avea mai multa grija! eu din pacate nu am vrut sa ascult si mi-a placut viata, iar acum ca am pierdut-o nu stiu incotro sa o apuc... cel mai greu e ca sunt singura!!! Editat de babypusha

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

curaj ca esti mult mai puternica decat iti inchipui, toti avem diferite dependente si ne luptam zilnic cu ele doar ca la droguri e mai evidenta treaba.

cere si ajutorul unui specialist ... daca ai curaj, daca ai puterea

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
post-141871-1206516684_thumb.jpgda.... am 20 de ani si fumez iarba de la 16 ani! intradevar la mine nu a creat dependenta si fumam ocazional... iar acum 1 an si ceva am facut marea prostie de a lua pastile... nu vreti sa stiti cum a trecut ultimul an pentru mine... cel putin atat cat imi amintesc! meniul principal fiind tussinul care se ia fara retete si foarte ieftine desi sunt opiacee! apoi urmeaza regenonul... extasy... si heroina! la tigara... la folie acum.... e atat de usor sa te apuci si este si mai usor sa devi dependent pentru ca este mai usor sa fac rost de heroina decat de marijuana de exemplu, care este un drog mult mai usor si mai putin periculos... am reusit sa stau cateva zile fara nimic dar acele zile au fost petrecute in pat dormind sau plangand si certandu-ma cu toata lumea... iar durerile fizice... sunt insuportabile! ma intreb oare cine nu se drogheaza? cine nu a incercat niciodata? unde se va ajunge? inainte vedeam asta ca pe o distractie, iar acum e un dusman cu care ma lupt zilnic si care m-a indepartat de toti cei dragi si am ramas singura!!! sau ma rog... cu tovarasi cu care ma droghez:)) oricum daca a-ti avea rabdare sa ascultati povestea unui dependent de la cap la coada sunt sigura ca ati avea mai multa grija! eu din pacate nu am vrut sa ascult si mi-a placut viata, iar acum ca am pierdut-o nu stiu incotro sa o apuc... cel mai greu e ca sunt singura!!!

 

 

hm....eu am trecut prin 10 ani de droguri...de heroina...si acum sunt ok.

chiar inteleg prin ce treci...dar ,faza este (si iti spun din experienta) ca nu tre sa inteleg eu sau altii prin ce treci.....tu esti singura care tre sa realizeze ca asta nu e o viata frumoasa....nu este nici macar viata!!!!

e o tortura....cea mai mare dupa parerea mea!

mie de ex...dimineata imi era frica sa ma trezesc....pentru ca in max 30 min ma lua raul....si trebuia sa trag.....nu puteam nici macar sa imi beau cafeaua....

ajunsesem sa nu imi doresc nimik mai mult decat sa am si eu o dimineata fara rauri!!!

nu stiu la tine cum este...dar eu dupa 10 ani,trageam si 5 grame pe zi.....si aveam niste rauri!!!!!!

Tot ce pot sa iti spun este,ca acum,cand sunt un om normal...adik nu ma mai droghez.....pot spune ca regret amarnic ca mi-am batut joc de mine,de corpul si de mintea mea,de familia mea,de cei dragi mie....ca am renuntat la facultate,....ca am intrat in niste anturaje oribile (bine....eu facand parte din ele....eram la fel)

Singurul sfat pe care ti-l pot da din suflet...este ca atunci cand te hotarasti sa te lasi.....nu lua multe metadoane,nu lua dupa cum auzi la altii sau dupa cum ti se dau la spital.

ASa,luan multe....nu faci decat sa rupi o dependenta prin alta....si crede-ma....dependenta de metadoane este mutl mai grea si mai lunga decat cea de heroina!!!!

Mie de ex.....pe reteta am iesit cu 48 de metad pe zi!!!

inchipuie-ti cate pastle luam in 2 ani cat dureaza tratamentul!!!

No way....am luat vreo 15 zile metad...in prima am luat 20...si pe urma am scazut!!!

dupa parerea mea asta e cea mai buna solutie!!!

Am prietenni care au incercat cealalta metoda....si de 2 ani iau metad.....si le este f greu!!!

Daca vrei sa vb,sunt aici!!!

Nu esti singura.....trebuie doar sa fii deschisa si sa accepti sa fii ajutata!!!

te pup

 

nu ti-a placut viata!!!

aia nu e viata!!!

acum....mai crezi asta???

iti mai place???

mie nu...si nu mai ma vad in starile alea...care in ultimul timp nici nu mai existau....deci nu mai era nicio senzatie....era doar dependenta aia nenorocita si raurile alea de ma torturau zilnic!

acum....e frumos....e bine sa simti ca traiesc din nou!!

o sa vezi tu,.....si o sa-mi dai dreptate;)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

multumesc pentru sfaturi si pt ca mi-ai raspuns! eu nu sunt dependenta de heroina cel putin nu inca pentru ca am tras intradevar de cateva mai multe ori dar acum nu simt nevoia! eu am o dependenta cu regenoanele adik amfetamina si de multe ori iau doar ca sa nu adorm sa stau treaza sa nu am halucinati ca sunt niste depresii si niste imagini de la alea ca la nimic altceva... poate doar la lsd din cate am inteles! la heroina chiar am avut putere si nu am mai luat decat mai rar in ultimul timp! nu vreau sa ma ascund in spatele problemelor sa zic ca de asta iau sa am o scuza pentru ca intradevar nu am o viata deloc usoara, dar tocmai de asta ar fi trebuit sa fiu mai tare ca am rezistat multor tentati si multor pierderi in viata, si m-am plafonat la niste pastile nenorocite!!! imi pare atat de rau ca am luat-o razna cu toate astea... dar o sa trec si peste asta cu putin noroc si putin mai multa ambitie! din pacate am niste dureri groaznice si nu ma pot ridica din pat daca nu iau... e groaznic ca dorm incontinuu...

 

oricum ai avut multa putere si tot respectul pentru asta!

 

multumesc inca odata!post-141871-1206523060_thumb.jpg

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Primul lucru care ar trebui facut ptr a te lasa de droguri este acela de a renunta la anturaj.Sub influenta anturajului mi se pare imposibil sa renunti la ele.M_au prostit in asa hal incat ajunsesem sa ne drogam cu prelandez (probabil ai si de astia in cercul de prieteni) :spiteful:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
ma intreb oare cine nu se drogheaza? cine nu a incercat niciodata?

 

Eu nu am incercat niciodata. Nu am avut curajul. Oricum stiu ca am facut alegerea buna.

Succes si sper ca viata sa-ti fie mai frumoasa, sa scapi de probleme si sa renunti la anturaj, cum ti s-a sugerat mai sus...

Editat de Sarah N....

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

da ai foarte mare dreptate, problema cea mai mare la mine e ca sunt singura... la modul singura singura si inafara de acesti 3, 4 prieteni, daca ii pot numi asa, eu nu am pe NIMENI! oricum ambitia conteaza foarte mult si vointa! sper sa trec si peste asta:D usor usor se rezolva toate! si eu de plictiseala am inceput sa fac combinati forte proaste intre droguri gen: amfetamina cu opiu si am avut niste revelati foarte urate:) dar asta e ca nu mi-a bagat nimeni pe gat!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

ba da m-am lasat de combinatia aia:) dar nu de ele! sincer mi-e si frica sa ma las. stiu ca suna aberant, dar mi-e frica de mine sa nu fac ceva mai rau! ce ciudat e ca vb cu un om pe care nu-l cunosc... si totusi cat de placut e in acelasi timp! si cand le combinam pe alea era exact senzatia de la heroina la folie cand te iau toate caldurile si vrei sa stai doar intins si dupa aia te ia euforia si intri dintr-o stare in alta!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

si... nu mere sa reduci doza lent?

cred ca merge si daca bagi in jogging sau in alt sport in fiecare zi

p-orma e musai sa ai un prieten, la cum arati nu cred sa fie o problema sa iti alegi unul pe spranceana :spiteful:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×