Ravl 171 Report post Posted March 15, 2008 o iubesc pe prietena mea , insa ieri mi-a tras doua palme ... spunandu-mi : - porcule , m-ai inselat ! acum ce sa zic, motivul pentru care ea a reactionat asa , e destul de pueril . in ziua aceea m-a gasit facand laba in baie . cum puteam s-o insel ? voi ce credeti, are sau nu dreptate ? ... Share this post Link to post Share on other sites
Ma 48 Report post Posted March 15, 2008 Pai biata de ea ... daca a vazut pe viu ... tradarea ... normal ca s-a simtit inselata ;) Share this post Link to post Share on other sites
delia delia 4 Report post Posted March 15, 2008 o iubesc pe prietena mea , insa ieri mi-a tras doua palme ... spunandu-mi :- porcule , m-ai inselat ! acum ce sa zic, motivul pentru care ea a reactionat asa , e destul de pueril . in ziua aceea m-a gasit facand laba in baie . cum puteam s-o insel? voi ce credeti, are sau nu dreptate ? ... :roll: :hi: "cum puteam s-o insel?" cu... mana si cu mai multa atentie! ;) Share this post Link to post Share on other sites
delia delia 4 Report post Posted March 15, 2008 ai ba ravule.... te credeam om serios ;) cum de ai deschis un astfel de topic in care esti si regizor si actor si "recuzita"? aveam nevoie de o piesa de teatru! :hi: :roll: Share this post Link to post Share on other sites
New Task 8 Report post Posted March 15, 2008 (edited) o iubesc pe prietena mea , insa ieri mi-a tras doua palme ... spunandu-mi :- porcule , m-ai inselat ! acum ce sa zic, motivul pentru care ea a reactionat asa , e destul de pueril . in ziua aceea m-a gasit facand laba in baie . cum puteam s-o insel ? voi ce credeti, are sau nu dreptate ? ... :roll: ai ba ravule.... te credeam om cu capul pe umeri, nu in mana ;) cum de ai deschis un astfel de topic in care esti si regizor si actor si "recuzita"? Edited March 15, 2008 by newtask Share this post Link to post Share on other sites
Ravl 171 Report post Posted March 15, 2008 deci voi credeti ca ea are dreptate, am inselat-o ? :roll: ai ba ravule.... te credeam om cu capul pe umeri, nu in mana ;) cum de ai deschis un astfel de topic in care esti si regizor si actor si "recuzita"? astfel de topicuri se deschid zilnic, eu de ce n'as avea dreptul sa ma rasfat ? :hi: Share this post Link to post Share on other sites
Ravl 171 Report post Posted March 15, 2008 Inca mai ai indoieli ? ;) da, daca ar fi sa'mi sug dejetu' s'ar simti la fel de lezata ? Share this post Link to post Share on other sites
delia delia 4 Report post Posted March 15, 2008 deci voi credeti ca ea are dreptate, am inselat-o ? dap... inselata... ar trebui sa-ti rupa mana ;) Share this post Link to post Share on other sites
Ravl 171 Report post Posted March 15, 2008 dap... inselata... ar trebui sa-ti rupa mana ;) de ce mana ... oricum am doua ?! Share this post Link to post Share on other sites
delia delia 4 Report post Posted March 15, 2008 da, daca ar fi sa'mi sug dejetu' s'ar simti la fel de lezata ? depinde unde l-ai uitilzat inainte de... "supt" :roll: de ce mana ... oricum am doua ?! pai si ce? te-a prins "inseland-o" cu ambele? ;) Share this post Link to post Share on other sites