tjedy2000 1 Report post Posted March 14, 2008 Cauta tinerele fete ( si nu numai ), relatii gen Monica - Iri? Share this post Link to post Share on other sites
Ravl 171 Report post Posted March 14, 2008 Cauta tinerele fete ( si nu numai ), relatii gen Monica - Iri? da, chiar dacă e tot o formă de prostituţie . Share this post Link to post Share on other sites
dann_reg 0 Report post Posted March 14, 2008 da, chiar dacă e tot o formă de prostituţie . si ca sa completez : si o forma tot mai des intalnita de prostie Share this post Link to post Share on other sites
tjedy2000 1 Report post Posted March 14, 2008 prostie? crezi ca le mai intereseaza? important pentru ele este sa aiba carnetu' de sanatare si ala de cecuri cat cartea de telefon de groasa si restu' nu mai conteaza! morala? rusine? "ce e astea"??? Share this post Link to post Share on other sites
Ravl 171 Report post Posted March 14, 2008 si ca sa completez : si o forma tot mai des intalnita de prostie da măi, dar e una elegantă ... Share this post Link to post Share on other sites
tjedy2000 1 Report post Posted March 14, 2008 da măi, dar e una elegantă ... Share this post Link to post Share on other sites
Ravl 171 Report post Posted March 14, 2008 ...pana nu mai are ce, si trece la alta :yes: aşa şi... care'i problema ?! o dudă tot trebuie să sugă ! Share this post Link to post Share on other sites
tjedy2000 1 Report post Posted March 14, 2008 aşa şi... care'i problema ?! o dudă tot trebuie să sugă ! am spus eu ca e? Share this post Link to post Share on other sites
Ravl 171 Report post Posted March 14, 2008 am spus eu ca e? păi ... şi atunci de ce puii mei ai mai deschis topicu' ăsta de succes ? :yes: Share this post Link to post Share on other sites
dann_reg 0 Report post Posted March 14, 2008 păi ... şi atunci de ce puii mei ai mai deschis topicu' ăsta de succes ? :king2: probabil de plictiseala :yes: oricum raspunsul la prima intrebare din topic este : DA :doh: si o cauta rau de tot, probabil foamea e mare -_- Share this post Link to post Share on other sites