copil-in-anonimat 0 Report post Posted March 3, 2008 Ce ati alege intre a surzi, a orbi, sau a muti definitiv? Share this post Link to post Share on other sites
Andruta* 35 Report post Posted March 3, 2008 As alege sa fiu surda,ca sa nu mai aud toate mizeriile care se-ntampla in lume. Nu m-as putea lipsi niciodata de vedere,in schimb. Share this post Link to post Share on other sites
MaxJuve 31 Report post Posted March 3, 2008 Ce ati alege intre a surzi, a orbi, sau a muti definitiv? oho buna intrebare,cred ca as alege mut ca surd si orb nu vreau Share this post Link to post Share on other sites
aaa1234 8 Report post Posted March 3, 2008 Ce ati alege intre a surzi, a orbi, sau a muti definitiv? Decat sa-mi pierd vederea, mai bine mor. Si nu stiu cat as putea rezista fara muzica.. Dar fara voce m-as descurca. Share this post Link to post Share on other sites
Ea. 8,993 Report post Posted March 3, 2008 mut pentru a auzi muzica si a vedea notele ei si a o simti Share this post Link to post Share on other sites
Stu' 12,847 Report post Posted March 3, 2008 (edited) mai bine mut..as duce tot timpul o tablita cu mine ..dar macar stiu ca m-as descurca singur..si nu as fi povara nimanui.. Edited March 3, 2008 by stupid_me Share this post Link to post Share on other sites
estella 3 Report post Posted March 3, 2008 (edited) on: ma abtin sa aleg... Edited April 3, 2008 by J0' Share this post Link to post Share on other sites
Kahila 177 Report post Posted March 4, 2008 Am impresia ca nu ai vrut sa ramai " in anonimat" din moment ce ai deschis topicul asta :) Share this post Link to post Share on other sites
copil-in-anonimat 0 Report post Posted March 4, 2008 daca nu va convine acest topic, atunci abtineti-va sa mai raspundeti! Share this post Link to post Share on other sites
florianb 64 Report post Posted March 4, 2008 Preferabil sa fii mut! Asa poti sa vezi, sa auzi... Cit despre dialogul cu semenii tai, cum observi si tu pe topicul asta, e cam inutil! Deci preferabil mut! Share this post Link to post Share on other sites